Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ravnatelji komplicirajo

Ravnatelji komplicirajo

Kaj s tem testiranjem komplicirajo. V dveh dneh bodo vsi otroci to obvladali. Ce se kdo od anticepilskih starsev ne drzi pravil in ukrepov se klice policijo.

In kaj lahko policija naredi, če ne kršijo javni red in mir?

Ta odlok bo padel na US kot vsi ostali. Žal prepozno, ko bo že vse mimo.

Ce starsi v soli ali pred njo delajo zgago, je to krsenje JRM.

Komplicirajo, ker nočejo izvajati testiranja v nasprotju z navodili proizvajalca?

Avstrija danes uvaja strog režim , pri nas se pa delajo dobesedno norca iz blagih ukrepov , vse v cilju , pač saj vemo kaj .

Odgovor na objavo uporabnika
AMFITEATER, 15.11.2021 ob 08:14

Avstrija danes uvaja strog režim , pri nas se pa delajo dobesedno norca iz blagih ukrepov , vse v cilju , pač saj vemo kaj .

Ma kakšen strog režim.

Če ti je smisel življenja v cotah in vsakdanje zretje po restavracijah je pa res hudo za vas ja.

Lep deževen dan, 15.11.2021 ob 08:16

Ma kakšen strog režim.

Če ti je smisel življenja v cotah in vsakdanje zretje po restavracijah je pa res hudo za vas ja.

V Avstriji za necepljene proti covidu-19 ustavitev javnega življenja

Lej, danes večina ljudi živi svoje življenje v restavracijah, fitnesih, kozmetičnih salonih in trgovskih centrih.

Zato je tudi zahtevan pogoj PCT. Brez tega, je za nekatere ni življenja. In potem gredo po odrešitveni odmerek, dva ali tri …

AMFITEATER, 15.11.2021 ob 08:26

V Avstriji za necepljene proti covidu-19 ustavitev javnega življenja

Kaj točno je – javno življenje?

Vse kar lahko kupiš z €vri?

Gigghi, 15.11.2021 ob 08:13

Ce starsi v soli ali pred njo delajo zgago, je to krsenje JRM.

ko si bo jajc izmislil v odloku, da je protikoronski ukrep to, da ti nekdo otroka slece do golega pred solo,  bos tudi reklo,, da je vsako upiranje temu krsenje jrm…

tole samotestiranje je eden vecjih bedarij: otrok do 12 let po teh odlokih sne namrec povsod brez pct, samo v solo ne… blazen smisel je to in varovanje zdravja…

Meni tudi ni čisto jasno, zakaj se nekateri toliko bunijo zaradi samotestrianja in nošenja mask?

Imam šoloobveznega otroka, ki je mlajši od 12 let in sam pravi, da se želi samotestirati, ker ne želi imeti pouka na daljavo. Torej bom ugodila otroku. Sem pa proti cepljenju otrok. Dokler se bo potrebno le samotestirati in nositi masko sem absolutno za in se ne bom bunila, kako se moj otrok ne sme samotestirati! Raje to, kot pa da ga cepijo. Ker država bo slej ko prej kaznovala narod na ta način….prav, če ne želite tega, potem pa jih cepite! Kaj res eni imate tako oprane možgane, da mislite, da se dela otroku škoda, če si malo povrta s palčko po nosu….a s prstom pa loh vrtajo po nosu in notr nosijo bakterije….medtem ko je palčka sterilna?! Ali se ne zavedate, da šola na daljavo bolj škoduje otroku, kot pa da je tam v šoli z masko med vrstniki in posluša razlago učiteljice in sodeluje med poukom? To je moje mnenje. Raje vidim, da sedi z masko v šoli, kot pa doma za računalnikom.

aja pa še to, eni so res eni komplikatorji…. Za vsako stvar skočijo v luft. Ko je bila šola na daljavo, so pizdili, kok otroci trpijo in da morajo v šolo. Sedaj pa imajo to možnost, da so v šoli so pa pizde in hočejo, da se otrok raje šola doma. Nikoli ni nič prav. Ko je bilo treba iti na dopustek pa še kam, so pa vsi vozili se testirati. Komplicerajo samo starši, ki imajo na splošno radi takšno življenje, da se vedno z nečim ne strinjajo, da so nekaj posebnega, da se lahko bunijo, mečejo ven, dokazujejo kako so pametni, se borijo…. skratka brez veze no….. eni imajo radi negativizem skoz okoli sebe in da imajo potem kaj za početi in se s čim ukvarjati!

Varuhinja2, 15.11.2021 ob 08:51

Meni tudi ni čisto jasno, zakaj se nekateri toliko bunijo zaradi samotestrianja in nošenja mask?

Imam šoloobveznega otroka, ki je mlajši od 12 let in sam pravi, da se želi samotestirati, ker ne želi imeti pouka na daljavo. Torej bom ugodila otroku. Sem pa proti cepljenju otrok. Dokler se bo potrebno le samotestirati in nositi masko sem absolutno za in se ne bom bunila, kako se moj otrok ne sme samotestirati! Raje to, kot pa da ga cepijo. Ker država bo slej ko prej kaznovala narod na ta način….prav, če ne želite tega, potem pa jih cepite! Kaj res eni imate tako oprane možgane, da mislite, da se dela otroku škoda, če si malo povrta s palčko po nosu….a s prstom pa loh vrtajo po nosu in notr nosijo bakterije….medtem ko je palčka sterilna?! Ali se ne zavedate, da šola na daljavo bolj škoduje otroku, kot pa da je tam v šoli z masko med vrstniki in posluša razlago učiteljice in sodeluje med poukom? To je moje mnenje. Raje vidim, da sedi z masko v šoli, kot pa doma za računalnikom.

Debilno, tudi proti cepljenju otrok ne boš več dolgo. Ker bodo fašisti isto rekli za cepljenje, kot zdaj za testiranje. In debili boste spet popustili in boš povedalo, da je bolje otroka cepiti, kot pa imeti šolo na daljavo.

Fašisti vas počasi kuhajo in tudi pečeni boste kmalu.

Bunijo za to, ker je to podlaga za cepljenje. Pa pejt v Avstrijo pogledat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close