Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje najti fanta pri 25-ih letih?

Kje najti fanta pri 25-ih letih?

Kje najti fanta, stara sem 25 let, pa še nisem imela resne zveze. Sem bolj mirne narave, entrovertirana, včasih tudi ankcisiozna. Nikoli nisem zahajala v klube ali na veselice. Nisem takšen tip, raje imam mir, naravo in psa.

Veliko mojih bivših sošolk in trenutno sodelavk že imajo fante, nekatere celo otroke. Jst pa nimam niti fanta. Vem, da sem že toliko stara, da bi lahko že kaj imela. Vsaj fanta, ki bi me spoštoval in cenil, želim si imeti zdravo zvezo, nek zdrav odnos. In čez čas bi že lahko začela razmišljati, o skupnem življenju.

Nevem niti kje bi takšnega meni podobnega lahko spoznala. Naj omenim, da delam v bolj ženskem kolektivu, tako da ga v službi ne morem spoznat. Doma se že starša delata norca iz mene, rekoč, da vse tako zgleda, da bom šla mnde med nune, in me pikata, če sem se že sprijaznala z njuno ‘idejo’.

Prosim za kakršnokoli pomoč, nasvet, kje bi lahko spoznala meni podobne?

Recmo da je res…

Tu je en fejst fant “darwindarko”… Naš darči. Mejckn starejsi ampak nic za to. Razlika v letih je lih taprava.

Odgovor na objavo uporabnika
Obožujem pse, 14.11.2021 ob 14:45

Kje najti fanta, stara sem 25 let, pa še nisem imela resne zveze. Sem bolj mirne narave, entrovertirana, včasih tudi ankcisiozna. Nikoli nisem zahajala v klube ali na veselice. Nisem takšen tip, raje imam mir, naravo in psa.

Veliko mojih bivših sošolk in trenutno sodelavk že imajo fante, nekatere celo otroke. Jst pa nimam niti fanta. Vem, da sem že toliko stara, da bi lahko že kaj imela. Vsaj fanta, ki bi me spoštoval in cenil, želim si imeti zdravo zvezo, nek zdrav odnos. In čez čas bi že lahko začela razmišljati, o skupnem življenju.

Nevem niti kje bi takšnega meni podobnega lahko spoznala. Naj omenim, da delam v bolj ženskem kolektivu, tako da ga v službi ne morem spoznat. Doma se že starša delata norca iz mene, rekoč, da vse tako zgleda, da bom šla mnde med nune, in me pikata, če sem se že sprijaznala z njuno ‘idejo’.

Prosim za kakršnokoli pomoč, nasvet, kje bi lahko spoznala meni podobne?

VErjames al ne

Fantje ki so recimo v 1letniku faxa ali 2

Se vedno niso imel dekleta. Zato pojd pref kero fakulteto kje se zbirajo. Ko bog v nesbesih najdes 22letnika. Sam so sramezljivi zato moras bit ti bolj pogumna.

Govorim kot student ki je star 22in ima same fante za sosolce in pozna situacijo.

Jaz sem fant pri 26-ih s podobnimi osebnostnimi lastnostmi. Lahko mi pišeš, če bi šla na pijačo ali kaj podobnega. Če želiš…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close