Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes: Ena na ena – dr. Alojz Ihan

Danes: Ena na ena – dr. Alojz Ihan

Danes oddaja ena na ena. Zelo zanimiv gost, vrhunski strokovnjak, imunolog dr. Ihan.   Poslusajte njega , on ima znanje, informacije, izkusnje iz prve roke..    Morda vam bo potem bolj jasno, da je cepljenje nujno..

Te je cepil v tamalo al tavelko??

Udarilo ti je ven. Iha iha iha ihan.????

Prasetina:))

ko bi bil folk pameten, bi se cepil … tako pa ne morem verjet kaj mamo. Kako svinjarijo  ste zakuhal anticepci, prasetine..

De strinjam. Anticepilci so krivi za vse, kar nas je doletelo. Cela drzava je talec anticepilcev.   Potrebni bi bili dodatni ukrepi za njih .

Tudi Židje so bili krivi. Tako je Hitler povedal.

Nadaljevanje poznate.

Zidje nisi mel pravice protestirat vsako   sredo in petek?vi pa mate. Celo s testi vas spustijo v trgovine in vsepovsod drugam. Res ste bogi

Dans je gostja Ljudmila Novak, ne pa Ihan.

Gostja bo Ljudmila Novak

Odgovor na objavo uporabnika
Upssd, 14.11.2021 ob 08:25

Danes oddaja ena na ena. Zelo zanimiv gost, vrhunski strokovnjak, imunolog dr. Ihan.   Poslusajte njega , on ima znanje, informacije, izkusnje iz prve roke..    Morda vam bo potem bolj jasno, da je cepljenje nujno..

V časih pred Covidom je bil možakar deležen mojega spoštovanja.

Odkar se je izkazal kot propagandno blejalo za cepljenje, samo cepljenje in nič drugega kot cepljenje, se mi je zasral (tako kot mnogim drugim).

Ne nameravam gledat še enega pro-vakcina showa.

Upam, da bodo vsi koronski genocidniki obsojeni zaradi zločina nad človeštvom.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/janez-jansa-ni-moj-bog-moj-bog-je-dober-odpusca-in-ne-deli-na-leve-in-desne.html
‘Janez Janša ni moj bog. Moj bog je dober, odpušča in ne deli na leve in desne’
Zmerjali so jo z levičarko, zgago z visoko plačo in agentko iz Murgel. A zavrtela se je na vrh priljubljenosti pri Slovencih, s prvega mesta je izrinila celo večno najbolj priljubljenega politika Boruta Pahorja. V oddaji Ena na Ena je evroposlanka Ljudmila Novak dejala, da še ne napoveduje kandidature za predsednico države, a je tudi ne zanika. Spregovorila je o tem, kdaj je počilo v odnosu s predsednikom vlade Janezom Janšo. Izpostavila je, da jo skrbijo razkrita dejanja ministra Vizjaka v aferi Glupi davki: “Toliko govorimo o ‘krivosodju’, zdaj pa nekdo prizna, da lahko vpliva na sodnike. To je nevarno.” Kaj vse je razkrila v pogovoru z voditeljem Urošem Slakom v oddaji Ena na Ena, boste izvedeli danes ob 13. uri na POP TV.

Ihan bo na RTV SLO zvečer

ajajaj, 14.11.2021 ob 11:41

Ihan bo na RTV SLO zvečer

Saj Robi to ve, ampak zanalašč trola in si izmišljuje zadeve.  Bolnik pač, ne ustavi se pred ničemer.

Volite novo stranko. SFR. Stranka Fekalnega Razodetja.

Za več informacij se obrnite na Robi/Julij Cezar/EnaJužna

tiščijooooo, 14.11.2021 ob 11:43

Saj Robi to ve, ampak zanalašč trola in si izmišljuje zadeve.  Bolnik pač, ne ustavi se pred ničemer.

aja ok, potem naj bo to info za koga, ki ne ve 🙂

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close