Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bonami spletna trgovina izkušnje

Bonami spletna trgovina izkušnje

Gledam eno stvar na spletni strani Bonami, pa me zanima, če ima kdo izkušnje z nakupovanjem pri njih? Če prav razumem, je to neka češka trgovina, ki dostavlja v Slovenijo?

Poden od podna tale Bonami, dostavljali izbrani kos pohištva en mesec, pripeljali napačnega, se opravičevali in oh in sploh, po ponovnem enomesečnem čakanju pripeljejo enak kos, katerega smo predhodno zavrnili, s tem, da ji bila embalaža povsem strgana in uničena…odsvetujem.

Živjo! Jaz pa sem njihova redna stranka že več kot pol leta in jih moram prav pohvaliti. Vedno dostavljeno kot obljubljeno, po telefonu so tudi zelo prijazni, vse naročeno pa je bilo res lepo in kvalitetno, tako da bom sigurno še naročala. Lp

Pozdravljeni, glede na to, da gre za neko češko trgovino/sedež, je varno? Ste prejeli naročeno, ali je nateg?

V njihovi spletni trgovini nakupujem redno. Od kozarcev do pohištva. Če s kakšnim izdelkom nisem zadovoljna mi uredijo brezplačno vračilo izdelka. Prejela sem tudi poškodovane kozarce. Enkrat sem prejela nadomestne kozarce, enkrat pa so mi vrnili kupnino kljub temu, da ni bil cel set poškodovan. Lani so imeli odprto telefonsko linijo, si jih lahko direkt vprašal kako in kaj. Sedaj poslujejo samo preko mailov ampak so zelo ažurni pri odgovoarjanju inreševanju reklamacij.

Sama delam v prodaji in verjemite, da take politike reklamacij ne zaslediš pri vsakem trgovcu.

Tudi jaz naročila preprogo in tekač za stopnice. Vse pravočasno, ter takšno kot sem si želela.

Naročili pri Bonami in bili presenečeni, ker je pošiljka prišla iz Češke 🙂 Dobili smo vse kar smo naročili in nepoškodovano. Mislim, da je trajalo 5 dni od naročila do prejema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close