Primitivka Drnač nad Benedettijevo
»In skozi leta smo opazili tudi blef Benedettijeve in seveda kilograme, ki se iz leta v leto višajo,« je na tvitervju komentirala Barbara Drnač, ki po svoji nizkotnosti očitno ne želi zaostajati za svojim partnerjem.
Nad njeno opazko se je zgražal likovni umetnik Arjan Pregl in jo objavil na svojem facebook profilu. »Ko zmanjka argumentov, so na vrsti kile, frizure, obleke, barva oči. To je ta visok intelektualni nivo. Njen komentar veliko veliko o njej, o meni pa bolj malo. Ne vem pa, od kje njeno zanimanje zame? To namreč ni prvič. Očitno ji grem v nos, potem pa sledi ihtavo cepetanje in komentarji brez vsebine. Pravzaprav se mi smili,« ji je odvrnila Benedettijeva.
Ja luba marička, kam lahko nekateri padejo.
Mi je pa že Benedettijeva velik boljša za pogledat, ko tista suhica od drnačeve.
No pa nisem mislila biti žaljiva, pa te ta njihova beach karma kar dol potegne.
Ona in verjetno njen partner, pa ne premoreta 1% znanja, veščin, empatije kot jo ponuja druga stran.
Verjetno gre za kakšno osebno zamero, saj si je sicer težko zamišljati, da bi neka slamnato poblajhana koščena kreatura kokošje face in pameti, ki v življenju ni dosegla in pokazala ničesar, razen da se je vselej silila v medije z nekim pametovanjem o plesu, izlila svoj gnev na gospo Benedetti. Sicer pa nekdo, ki za argument vzame kile in frizure, s tem jasno pokazala svoj nivo. Tistim, ki so imeli kaj opravka z njo, je bil ta že prej jasen. Sicer pa razumem žolčnost tvitanja nekaterih akterjev slovenske tviteraške scene. Če se v nedeljo zjutraj zbudiš in ob sebi zagledaš kaj tako očesu in telesu neprijaznega, ti ne kaže drugega, kot da greš pljuvat na tviter.
Me je vedno zanimalo, kako lahko zdrži s tisto sluzasto vrečo strupa, no, sedaj je jasno, gliha vkup štriha, kar razjasni marsikaj. Bo tudi zanimivo videti, kam se bo vsa ta golazen, ki zdaj liže podplate oblasti, poskrila, ko bo te norije enkrat konec, oziroma, kako hitro se bodo spet obrnili po vetru …
Nizkotnost ne pozna meja, 13.11.2021 ob 10:23
»In skozi leta smo opazili tudi blef Benedettijeve in seveda kilograme, ki se iz leta v leto višajo,« je na tvitervju komentirala Barbara Drnač, ki po svoji nizkotnosti očitno ne želi zaostajati za svojim partnerjem.
Nad njeno opazko se je zgražal likovni umetnik Arjan Pregl in jo objavil na svojem facebook profilu. »Ko zmanjka argumentov, so na vrsti kile, frizure, obleke, barva oči. To je ta visok intelektualni nivo. Njen komentar veliko veliko o njej, o meni pa bolj malo. Ne vem pa, od kje njeno zanimanje zame? To namreč ni prvič. Očitno ji grem v nos, potem pa sledi ihtavo cepetanje in komentarji brez vsebine. Pravzaprav se mi smili,« ji je odvrnila Benedettijeva.
Verjetno jo je užalila zato, ker je ona na soočenju govorila neresnice o Italiji in kovidu, pa kako važna je bila. Kako so tam boljši glede zajezitve te plandemije. Laži, bahanje in še kaj. V celem svojem življenju ni mogla imeti niti enega otroka. Seveda, za gospo karieristko plenice in odrekanje niso na seznamu. Mi je pa vedno bila antipatična s tisto svojo pojavo in nemogočim glasom. Nikoli mi ni bilo jasno, kako je taka trapa zasedala tak visok položaj. No, ona že ve.
Totalno antipatična, 13.11.2021 ob 14:27
Verjetno jo je užalila zato, ker je ona na soočenju govorila neresnice o Italiji in kovidu, pa kako važna je bila. Kako so tam boljši glede zajezitve te plandemije. Laži, bahanje in še kaj. V celem svojem življenju ni mogla imeti niti enega otroka. Seveda, za gospo karieristko plenice in odrekanje niso na seznamu. Mi je pa vedno bila antipatična s tisto svojo pojavo in nemogočim glasom. Nikoli mi ni bilo jasno, kako je taka trapa zasedala tak visok položaj. No, ona že ve.
Barbara, si danes že kaj manj sitna?
zamejka155, 13.11.2021 ob 15:23
Enako žaljiva si, če ne še bolj. Kaj veš, zakaj gospa nima otrok, mogoče jih ni mogla imeti zaradi zdravstvenih razlogov. Kaj vse eni ne privlečete na dan, da človeka ponižujete.
Mimogrede, njen otrok je medtem pobegnil na drugo stran sveta.
Ne seri, 13.11.2021 ob 16:00
Seveda, se opravičujem za napako, Barbara je bila mama, ko še ni bila Barbra.
Da gre Benedettijevo komentirati poblajhana rahitična bjonda, ki se še pri 60ih ne more odločiti, kako bi ji bilo ime – Barbara, pa Barbra, pa spet Barbara…. Benedettijevi niti do gležnjev ne seže. Antipatična do amena. Samo sprenevedanje in afnanje. In prepričanje, da je še vedno mlada… Obnašanje in razmišljanje na ravni ne najbolj brihtne 12-letnice, izgled pa za v dom ostarelih. Evo, klin se s klinom zbija. Je treba napisat v njenem stilu, drugače itak ne kapira
Forum je zaprt za komentiranje.