Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes že če zakašljaš, te pošljejo na test

Danes že če zakašljaš, te pošljejo na test

2 dni sem imel blagi nahod. Brez glavobola, vročine, brez izgube vonja ali okusa. Če bi pred korono s takim nahodom klical zdravnika, bi te vprašali po duševnem zdravju . No, vseeno sem poklical svojo zdravnico,  in dobil isti dan naročilo na PCR test, ker sem cepljen in baje za cepljene hitro testiranje ne daje dobrih rezultatov. Rezultat je negativen, sem se pa na lastni koži prepričal, da danes že vsaj prehlad obravnavajo kot potencialno korono .

Ljudje, ostanite ljudje. V življenju sem že kasiral gripo. Tisto pravo, ne “pogovorno’. Izželo me je kot cunjo. Ne privoščim nikomur.

Proti COVID-19 sem se cepil med prvimi, ko so sprostili cepljenje po starostnih skupinah. Pred nekaj dnevi sem zbolel. Takoj sem se testiral in test je bil negativen. Nato so sledile “muke isusove”… ljudje, polagam vam na srce… sem dokaj “dobro ohranjen”, cepljen… Tale nevidna pošast ni hec. Po dveh dneh mi je test (samotestiranje) pokazal dve črtici. Zgleda, da je bil prvi poskus lažno negativen.

Ostanite ljudje. Cepite se, če je mogoče. Če pa že ne, pa pazite nase. Verjemite mi, da ne želite dati skozi tega  kar sem dal jaz zadnjih nekaj dni. In še nisem čisto dober. Cepljen!!! Ne želim niti pomisliti, kako bi bilo, če bi se ne bil cepil. Gripa je “otroška igra” proti temu.

Ostanite zdravi, pazite nase… in začnite že misliti s svojo glavo! In samotestirajte se! In če je test pozitiven, obvestite o tem vse, s katerimi ste bili v tesnem stiku. Delujte ZA življenje!

In zakaj si pol sploh obremenjeval dohtarco? Menda kašelj iz riti prihaja, pa te je v času covida zato poslala na test mende. Da bo rita lažje dihala po njenih poteh. Saj veš, čreva imajo tudi svoje dihalne poti, ne sam pljuča  ???????

Eh ja….jz nabijam zdele en tedn, k “nag” hodimz kokr mi pravjo, verjetn sem se pa od hčere nalezel, ki je iz vrtca prinesla. Služben test na dva dni kaže, da nisem”noseč”.

Preživeti korono? Morm potrkat na les, 18h, z levo roko…kakšna izguba vonja ipd….rahlo švicanje ponoći, naslednji dan ves zaspan, in nato po navodilih os. zdravnice nesel nos.

+….

In se nam je 10 dni doma mešalo od dolgčasa….aja, partnerka ga je imela v teorij 4h, tavelka hči nič videt, tamala pa 3 dni nekakšnih prebavnih motenj…

Tak in nič drugačen je bil naš lanski božič…..še k babicam nismo smel …

Odgovor na objavo uporabnika
iDESI603, 12.11.2021 ob 22:32

Ljudje, ostanite ljudje. V življenju sem že kasiral gripo. Tisto pravo, ne “pogovorno’. Izželo me je kot cunjo. Ne privoščim nikomur.

Proti COVID-19 sem se cepil med prvimi, ko so sprostili cepljenje po starostnih skupinah. Pred nekaj dnevi sem zbolel. Takoj sem se testiral in test je bil negativen. Nato so sledile “muke isusove”… ljudje, polagam vam na srce… sem dokaj “dobro ohranjen”, cepljen… Tale nevidna pošast ni hec. Po dveh dneh mi je test (samotestiranje) pokazal dve črtici. Zgleda, da je bil prvi poskus lažno negativen.

Ostanite ljudje. Cepite se, če je mogoče. Če pa že ne, pa pazite nase. Verjemite mi, da ne želite dati skozi tega  kar sem dal jaz zadnjih nekaj dni. In še nisem čisto dober. Cepljen!!! Ne želim niti pomisliti, kako bi bilo, če bi se ne bil cepil. Gripa je “otroška igra” proti temu.

Ostanite zdravi, pazite nase… in začnite že misliti s svojo glavo! In samotestirajte se! In če je test pozitiven, obvestite o tem vse, s katerimi ste bili v tesnem stiku. Delujte ZA življenje!

tako hudo si zbolel zato, ker si se prej cepil…

googlaj vaed ucinek cepiva…

meni res ni jasno kako sprane mozgane morate to imeti, da, se vedno zaupas cepivu in druge nagovarjas na cepljenje po vsem kar si dozivel…

so ti obljubljali da te bo cepivo zascitilo pred okuzbo… pa te ni

potem so ti obljubljali, da bos zbolel z lazjim potekom… pa ocitno nisi imel lahjega poteka kot blazji prehlad, ki ga obljubljajo cepljenim

in ti se kar verjames v to cepivo… res takim vam res ni pomoci, ce po taki izkušnji sami ne spregledate, potem vam ni pomoci?‍♀️

pa vso zdravje želim  kot iskreno vsakemu

Edino pravilno. !   Bolje, da gres na test, kot, da bi bil kuzen in bi trosil virus, ki je zeloo nalezljiv, naokoli.        Mene je bolela glava, ceprav sem cepljena, sem sla sama na hitri test. Bila sem hvalabogu negativna.    Temu se rece odgovornost.

Odgovor na objavo uporabnika
seveda500, 13.11.2021 ob 01:25

tako hudo si zbolel zato, ker si se prej cepil…

googlaj vaed ucinek cepiva…

meni res ni jasno kako sprane mozgane morate to imeti, da, se vedno zaupas cepivu in druge nagovarjas na cepljenje po vsem kar si dozivel…

so ti obljubljali da te bo cepivo zascitilo pred okuzbo… pa te ni

potem so ti obljubljali, da bos zbolel z lazjim potekom… pa ocitno nisi imel lahjega poteka kot blazji prehlad, ki ga obljubljajo cepljenim

in ti se kar verjames v to cepivo… res takim vam res ni pomoci, ce po taki izkušnji sami ne spregledate, potem vam ni pomoci?‍♀️

pa vso zdravje želim  kot iskreno vsakemu

To, kar jaz opisujem, se uradno imenuje blažji potek. 🙂

Glavobol, vročina, pozitiven PCR test, sledi en teden visoke vročine, kašelj, popolna oslabelost, obisk zdravnika, covid pljučnica, covid bolnica, kisik 15 dni, pol leta bolniške zaradi zapletov s pljuči, oslabelosti. Slaba koncentracija, izpadanje las, lomljenje nohtov in hujšanje, je samo za zraven.

Prej, normalna še ne 40 letnica, z vsakodnevnim tekom pet km, zgolj rahlo slabokrvna, z mislijo, saj to bo že in covid meni nič ne more. Tekla od takrat še nisem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close