Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Domača pisarna

Domača pisarna

Tisti, ki delate od doma, kako ste si uredili domačo pisarno, sploh če imate bolj malo prostora?

Kabinet, kjer so tudi omare in skladišče druge robe. Majhna miza iz IKEE, zraven dve IKEA čajni mizici ena na drugi. V in pod njimi je prostor za opremo; spodaj fascikli in računalnik, na prvi printer, na drugi scanner in fascikli / papirji. Za hrbtom en velik IKEA regal, en velik in en mali monitor… in to je to.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 12.11.2021 ob 22:41

Kabinet, kjer so tudi omare in skladišče druge robe. Majhna miza iz IKEE, zraven dve IKEA čajni mizici ena na drugi. V in pod njimi je prostor za opremo; spodaj fascikli in računalnik, na prvi printer, na drugi scanner in fascikli / papirji. Za hrbtom en velik IKEA regal, en velik in en mali monitor… in to je to.

A delas v Ikei?

Tak pofl, nič od nič ne najdem zase

Odgovor na objavo uporabnika
Kuk tuk, 12.11.2021 ob 22:52

A delas v Ikei?

Tak pofl, nič od nič ne najdem zase

Ne, ne delam tam. Mi je pa praktično, ker lahko sestavljam kot legokocke, pa ko se kaj uniči, mi ni škoda zamenjati.

Imam že od prej planiran prostor za pisarno.

Kar na mizi v jedilnici. Nekih papirjev nimam je vse elektronsko. Računalnik. Printer je v omari v spalnici če ga slučajno rabim. Mi pa manjka še en ekran. Samo ga nisem prinesla domov ker imam res majhno stanovanje in nisem hotela še tisto prenašat.

Manjsa soba je v bistvu pisarna, notri je velika pisalna miza in stol. Dva udobna fotelja in mizica. Omare in knjizne police, manjsi tv na steni. Notri imamo shranjeno vse za firmo in tudi privat  pogodbe, dokumente itd.

Mi jo imamo že od prej, ampak nimamo primanjklja prostora. Dolga miza s 4 ekrani z 2 dockoma za prenosnika. Na drugi strani je omara s pisarniškimi potrebščinami na njej napravica, ki je printer, kopirc in skener ob enem. Na 3 steni je omara čez celo steno od tal do stropa. Ta ni namenjena pisarni, ampak shranjevanju.

Prej sem ta prostor v glavnem koristila sama, zdaj ga tudi npr.otrok ki je v karanteni. Zato smo lani poleti šli v dodatne nakupe prenosnikov, ekranov in dodatnega docka.

Pri nas pridejo preverjati domače delovne pogoje. Od kolk je dolga miza do ogrevanja, osvetlitve, skratka par strani dolg zapisnik. Če delaš od doma, moraš predhodno podati izjavo, da delo od doma ustreza delovnim pogojem.

Že prej sem imela v kabinetu mini pisarno, lani pa sem dodala le še dodaten monitor in nabavila boljši pisarniški stol.

Mi imamo posebej urejeno sobo za pisarno. Udobno, prijetno. Pisalna miza, dve nižji omari za fascikle, na eni od njiju MF naprava. Kupili smo še boljši pisarniški stol in dodaten monitor, laptope pa prenašamo okoli (malo v službi, malo doma).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close