Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gen I

Gen I

Pa kaj se to dogaja? Kako lahko pustimo, da se kaj takega dogaja?

Prekleta kradljiva oblast.

Čas je , da tudi cerkev pride do denarja. Komunajzarji ste kradli 70 let, sedaj bomo pa mi samo malo preusmerili denarni tok. K jezusu kristusu. Tako je pač naše krščanstvo. Če ste vi kradli bomo pa še mi.

“pride do denarja”? A to ko celi v zlatu hodijo in z dobrimi avti, to ni do zdaj bilo od denarja?

.@pride do

Za gospoda župnika mora biti vsaj mercedes ali kakšna druga znamka višjega razreda. Na ta način mu v naši župniji izkažemo spoštovanje. Podpiram NSi in Jerneja Vrtovca. Sedaj je čas, da tudi kristjani malo zaplavamo v denarni tok. Zakaj bi samo komunajzarji kradli. V bibliji piše zob za zob

No končno so padle maske iz obraza. Novi Sloveniji gre samo za denar.

Odgovor na objavo uporabnika
NSi pokazali ste da vam gre samo za denar, 12.11.2021 ob 09:34

No končno so padle maske iz obraza. Novi Sloveniji gre samo za denar.

Jokanje tistih, ki jih je politika nastavla in odstavla.

Stanodajalcem gre samo za denar. Potem bi pa radi poceni elektriko imeli. Zakaj pa? Elektrogospodarstvo ni socialna ustanova!

No, jasno je, da se mora elektrika bistveno podražit. Drugače bomo imeli premalo denarnih tokov za volitve aprila 2022.

Kristjan666, 12.11.2021 ob 01:10

Čas je , da tudi cerkev pride do denarja. Komunajzarji ste kradli 70 let, sedaj bomo pa mi samo malo preusmerili denarni tok. K jezusu kristusu. Tako je pač naše krščanstvo. Če ste vi kradli bomo pa še mi.

ne drži ravno. cerkev edino med leti 45 do 91 ni kradla. Se pravi, krade 2000 let.

wd40a148, 12.11.2021 ob 11:30

ne drži ravno. cerkev edino med leti 45 do 91 ni kradla. Se pravi, krade 2000 let.

Cerkev je kar fajn kradla med 45 in 91. Gozdove, kmetije, denar, ni da ni. Ljudje so jim prepisovali vse za odpustke, plačevali klopi v cerkvah in podobne neumnosti.

Sem bil prepričan da je nova slovenija in Tonin poštena stranka, pa zdaj vidim da jim gre samo za denar, niti slučajno ne za ljudi. ne bom jih več volil!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close