Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Orgazem

Orgazem

Živjo. Z možem sva poročena 7 let. Imava dva otroka. Že vsaj 5 let ne doživljam orgazma z njim. Pač počakam…. Včasih sem ga sem ter tja. Z bivšim pa vedno..,. Hm. Kako ste ostale?

Smo dobro. Hvala, ker vprašaš. 🙂

Bo potrebno zamenjati obdelovanec. A si poizkusila z menjavi polnila? Če se odločiš, ti lahko pomagam.

Sodelujete na vrhunskem, več kot superfantastičnem forumu. 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Sabinalj, 11.11.2021 ob 11:03

Živjo. Z možem sva poročena 7 let. Imava dva otroka. Že vsaj 5 let ne doživljam orgazma z njim. Pač počakam…. Včasih sem ga sem ter tja. Z bivšim pa vedno..,. Hm. Kako ste ostale?

Več kot očitno on problema z doživetjem orgazma ob tebi nima. Kaj je torej pri tebi drugače (v primerjavi s tvpjim odnosom do bivšega)?

Jah ni tiste kemije. Jaz z bivsim tudi nisem dozivela orgazma. Sedaj imam novega partnerja in sva skupaj skoraj 4 leta ampak seks je fenomenalen. Vedno me pripelje do orgazma.

Anja anja, 11.11.2021 ob 12:15

Jah ni tiste kemije. Jaz z bivsim tudi nisem dozivela orgazma. Sedaj imam novega partnerja in sva skupaj skoraj 4 leta ampak seks je fenomenalen. Vedno me pripelje do orgazma.

Čestitam.

Za orgazem ne potrebuješ kemije, le malo iznajdljivosti in dobro poznavanje svojega telesa, dobra predigra, morda kak pripomoček in veliko lastnega truda. Če pa je še on vešč in priučen, da ve kako tebi ustreza, toliko bolje.

Kaj ti pomaga kemija, če ne ve kaj ti paše? Kaj ti pomaga, da je izkušen, če mu ne zaupaš in se mu ne moreš predati? Najlsabše pa je dobiti enega, ki mu je mar le za lastno zadovoljstvo. Zato je treba dobro premisliti s kom zlezete med rjuhe. Večina je v glavnem eno veliko razočaranje, kar pričajo številne zgodbe žensk tako online kot v živo. Malokatera se lahko pohvali

xrobe, 11.11.2021 ob 12:05

Sodelujete na vrhunskem, več kot superfantastičnem forumu. 🙂

??

Noč je. Čisto narahlo vas je objel neznanec. Neverjetno nežen je z vami. Ste povsem sproščeni v njegovem objemu, ki ga čutite kot nežno sapico okrog  svojega telesa..

kaj ti pomaga, kako so druge, če si sama hlod, ki se že 5 let ni premaknil v postelji. Za svoj orgazem si sama odgovorna.

sapica965, 11.11.2021 ob 12:53

Noč je. Čisto narahlo vas je objel neznanec. Neverjetno nežen je z vami. Ste povsem sproščeni v njegovem objemu, ki ga čutite kot nežno sapico okrog  svojega telesa..

Neznanec in sproščenost v istem stavku..ne bo šlo. Ženske smo narejene drugače

Sproščenost, 11.11.2021 ob 12:59

Neznanec in sproščenost v istem stavku..ne bo šlo. Ženske smo narejene drugače

Hvala za odziv

Pa kaj imate to za ene vaje ?

Mojo samo primem že vse šprica od nje, se že trese in zvija.

Morda res ne bi vedel vsega kar vem in znam če mi nebi ona pomagala, za božjo voljo babe, primite desca za roko in jo postavite tja kamor vam tisti trenutek paše, če je treba s predvozačem v garažo masirati  točko pač reci, pokaži če ne zna, ne pa da  tu stokate kako vam ne pride.

Ob pravilnem prijemu vsaki pride v nekaj minutah, prvič pride, koliko ponovitev pa bo je pa spet odvisno…

Grenivka422, 11.11.2021 ob 12:24

??

??

Moč besed je več kot neskončna. Besede niso iz atomov.  Z absolutno neznano princeso imam v globini srca vzpostavljen neviden “telepatski” kontakt. Skrita je v nekem “oblaku”.

Javno povedano, 11.11.2021 ob 13:45

Pa kaj imate to za ene vaje ?

Mojo samo primem že vse šprica od nje, se že trese in zvija.

Morda res ne bi vedel vsega kar vem in znam če mi nebi ona pomagala, za božjo voljo babe, primite desca za roko in jo postavite tja kamor vam tisti trenutek paše, če je treba s predvozačem v garažo masirati  točko pač reci, pokaži če ne zna, ne pa da  tu stokate kako vam ne pride.

Ob pravilnem prijemu vsaki pride v nekaj minutah, prvič pride, koliko ponovitev pa bo je pa spet odvisno…

Se popolnoma strinjam. Pokažimo, povejmo, kaj nam paše, pa bo sex fantastičen še posebej z osebo, ki smo ji predani.

Človek je bitje fantazije, najmočnejše so erotične fantazije.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.

xrobe, 11.11.2021 ob 14:30

Moč besed je več kot neskončna. Besede niso iz atomov.  Z absolutno neznano princeso imam v globini srca vzpostavljen neviden “telepatski” kontakt. Skrita je v nekem “oblaku”.

Hej tole se pa lepo bere, kot pravljica za lahko noč … Je pa izolirana od orgazma heheh ?

O, 11.11.2021 ob 12:23

Za orgazem ne potrebuješ kemije, le malo iznajdljivosti in dobro poznavanje svojega telesa, dobra predigra, morda kak pripomoček in veliko lastnega truda. Če pa je še on vešč in priučen, da ve kako tebi ustreza, toliko bolje.

Kaj ti pomaga kemija, če ne ve kaj ti paše? Kaj ti pomaga, da je izkušen, če mu ne zaupaš in se mu ne moreš predati? Najlsabše pa je dobiti enega, ki mu je mar le za lastno zadovoljstvo. Zato je treba dobro premisliti s kom zlezete med rjuhe. Večina je v glavnem eno veliko razočaranje, kar pričajo številne zgodbe žensk tako online kot v živo. Malokatera se lahko pohvali

To si samo misliš, da ni potrebna kemija. Verjetno bi spremenila mnenje, če bi kemijo kdaj doživela. Pri kemiji ti pride že ko primeš njegove gate…

Grenivka422, 12.11.2021 ob 01:32

Hej tole se pa lepo bere, kot pravljica za lahko noč … Je pa izolirana od orgazma heheh ?

Tko mora biti. Poznan je izraz “orgazemska bomba”. To je lahko predmet proučevanja, seveda na varni oddaljenosti.

Sama s saboj.Se obnese.

Nimaš prav, 12.11.2021 ob 02:20

To si samo misliš, da ni potrebna kemija. Verjetno bi spremenila mnenje, če bi kemijo kdaj doživela. Pri kemiji ti pride že ko primeš njegove gate…

Se strinjam, da kemija dela čudeže. Glede ostalega ima pa O še kar prav.

Enkrat je eden, mislim, da je bil kemijski tehnik rekel, da je kuhanje najlepša kemija. Vonj in okus (dva senzorja). Človek je nevidno bitje v materialnem telesu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close