Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdaj se vam je po okužbi povrnil vonj?

Kdaj se vam je po okužbi povrnil vonj?

Sem pozitivna, rahlo prehlajena in brez vonja, kar je blazno moteče. Kdaj se vam je vrnil vonj, če ste ga izgubili?

Vonj še gotovo imaš, saj če ga ne bi imela, bi bilo s tabo nekaj hudo narobe.

Za voh pri sebi ne vem, na kateri dan od izbruha simptomov sem ga čez noč izgubila. Čez noč sem ga izgubila. Nato sem štela dneve in moj voh se je vrnil natančno na 25.dan.

Točno vem, da tistega jutra na  wc nisem vohala svojega dreka niti ničedar pri čiščenju macjega stranišča. Nato pa je okrog poldneva mami kuhala kosilo in sem videla, da spet voham, ko sem zaznala vonj po pečenem mesu in sprej, parfumsko vodico in čisto vse!

Vendar se moj voh ni vrnil v celoti. Šampona  ki sem ga bila 10 let vajena, pa nisem vohala več mesecev in zdaj imam drugega, ki ga voham.  Tako da zdaj voham vse.

Saj imam na koledarju zapisano, res se mi je voh vrnil po 25 dneh od totalne izgube. Izgubila pa sem ga sele 3.dan od zacetka simptomov.

Ce samo smrkas, nimas voha, nimas pa niti bolecin v misicah, bos verjetno imela milo obliko. Sama sem imela sibkost in bolelo vse razen grla in uses  . In sem mislila, da sem zdrava, nato pa se mi je v drugem tednu razvil napadalen kaselj.

Po nekako pol leta, eno jutro sem spet zavohal smrd silaže z bale in vonj štale, prej tega nisem vohal

8 mesecev sem ze brez vonja in okusa. Norooo

Voh, ne vonj.

Je res tezko najti pravo besedo?

6 mesecev sem bila brez vonja,še zdaj ni čisto vredu…okus sem prej dobila.

To je bla zihr radodajka.

Izgubila sem ga tretji dan po potrjeni okužbi, vrnil se mi je čez 17 dni. Ampak še danes, ko je že skoraj leto od okužbe, še ni tako kot je bilo prej. Vonja in okusa imam enih 15%.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close