Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekaj čudno je

Nekaj čudno je

Pozdravljeni. Brez obtoževanja in zlih misli,se mi poraja vprašanje,ko pravijo koliko mlajših umre zaradi covid,ali dobijo ustrezno obravnavo,glede na to,da niso cepljeni. Bojim se ,da bodo razlike v obravnavi,cepljeni-necepljeni. To bi bilo žalostno,če bi se to res dogajalo po bolnišnicah. Upam,da ne,možno je pa vse. To je moje osebno mišljenje. Dobro vsem,črnim,belim,zelenim,rdečim….

Narediti je treba vse, da do bolnišnične obravnave sploh ne pride. Krepiti imunski sistem, cepiti se, nositi masko, si razkuževati roke, ohranjati razdaljo, biti na svežem zraku in soncu, dodajati d vitamin in počakati na pomlad.

Jaz verjamem, da paciente obravnavajo enako ne glede ali so cepljeni ali niso. In da bo tako tudi ostalo.

Samo mene nekaj drugega skrbi. Zaradi antivakserjev je večji pritisk na bolnice, osebje. Posledično pomeni odpovedi raznih posegov, operacij, obravnav. Drugače povedano zaradi antivakserjev trpijo tudi vsi cepljeni, ker jim prestavljajo preglede, posege.

Bi bilo smiselno uvesti, kot že imajo nekatere države, da antivakserji pač plačajo del zdravljenja. So imeli možnost cepljenja, so zavrnili, so zboleli, torej naj delno krijejo stroške. Da ne omenjamo seveda, da je zaradi njih umrl recimo nek rakav bolnik, ker ga niso pravočasno obravnavali.

Odgovor na objavo uporabnika
jaz se pa bojim, 10.11.2021 ob 20:43

Jaz verjamem, da paciente obravnavajo enako ne glede ali so cepljeni ali niso. In da bo tako tudi ostalo.

Samo mene nekaj drugega skrbi. Zaradi antivakserjev je večji pritisk na bolnice, osebje. Posledično pomeni odpovedi raznih posegov, operacij, obravnav. Drugače povedano zaradi antivakserjev trpijo tudi vsi cepljeni, ker jim prestavljajo preglede, posege.

Bi bilo smiselno uvesti, kot že imajo nekatere države, da antivakserji pač plačajo del zdravljenja. So imeli možnost cepljenja, so zavrnili, so zboleli, torej naj delno krijejo stroške. Da ne omenjamo seveda, da je zaradi njih umrl recimo nek rakav bolnik, ker ga niso pravočasno obravnavali.

@ jaz se pa bojim

Bomo upoštevali vaš odličen predlog. Bomo uvedli tudi doplačilo za zdravljenje drugih bolezni. Saj imate možnost zdravo živeti…

Bi pa bilo dobro, da bi za to šli še malo protestirati… tako da bo izgledalo, da je to ljudka iniciativa. ?

Se pravi odpovedujejo preglede samo cepljenim, necepljenim pa ne :)) lej drzava nima denarja za vase preglede, so ga drugje zapravili.

Midva prideva povsod zelo hitro, res da imava denarnico s seboj. Ja lej ali si odebeli tosel in placaj sama svoje preglede ali pa cakaj. To da si cepljena v resnici nikogar ne zanima. Pa te realnosti si nisem jaz zmislila, tako da ne se name jezit. Samo povem ti kako je, prej bos nehala ziveti v sanjah, da ti bo kdo kaj senkal ali da bos zato  ker si cepljena imela privilegije in bos prej na vrsti

(kolegica privilegiji in biti takoj na vrsti stane, placas jih z denarjem in ne s pct),

bolje bo zate. Pa kaj ste tukaj sami najstniki, da se ne zavedate kako se v resnici svet vrti.?

Ljudje imate možnsot se cepit. Kdor se noče in zboli, pomeni, da ostalim krade možnost zdravljenja. Vam je tako težko dopovedat?

Grem stavit, da anitvakserji jokate in cvilite, ko vam odpovejo, prestavijo pregled. Ne pomislite te pa, da antivakserji povzročate pritisk na bolnice bistveno bolj kot oni cepljeni. Pa še, ob vseh goljufijah, vprašljivo je, koliko jih je res cepljenih in koliko antivakserjev si je pridobilo lažno potrdilo, da so cepljeni.

Kar se mene tiče komot nabijejo recimo cene tobaku, alkoholu, kofetu, sladkarijam,… ter gre tisto potem  v zdravstveno blagajno. Če se nekdo potolče, zboli zaradi alkota, čikov, je težko dokazat koliko je dejansko sam kriv. Če pa nabijejo cene tem zadevam in gre del denarja potem v zdravstvo, je pa povsem ok.

AJa kot se za balkansko državo spodobi imamo v Slo: ogromno antivaksarjev, poceni alkohol, poceni čiki. Tipično za nerazvite države. Balkan .

Objava čaka odobritev

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close