Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bolečine v vratu in desni roki

bolečine v vratu in desni roki

Čutim bolečine v desni roki ( nadlaket in zapestje), če nagnem glavo nazaj. V vratu takrat začutim bolečino, ki ni močna. Ko se naravnam, bolečina v vratu takoj popusti, v roki pa šele čez čas. Kaj pomaga? Tablete proti bolečinam, vem. Obkladki: hladni, ali topli? Kakšne vaje?

Manj drkaj. Ali pa uporabljal levo roko.

sem enkrat imela te bolečine. iz vratu v roko dol. skoraj en mesec. pomagale so tablete, še te ne vedno.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj pomaga, 10.11.2021 ob 15:41

Čutim bolečine v desni roki ( nadlaket in zapestje), če nagnem glavo nazaj. V vratu takrat začutim bolečino, ki ni močna. Ko se naravnam, bolečina v vratu takoj popusti, v roki pa šele čez čas. Kaj pomaga? Tablete proti bolečinam, vem. Obkladki: hladni, ali topli? Kakšne vaje?

TO je od prevec miske.

Oz tel tipke.

Povij si roko z elasticnem pivojem ali pa vsaj navadnim.

Pomaga ze lekadol.

Poskusaj desne roke ne obremenjevat. Cim manj obremenjuj.

Cez teden dva ce bo imela roka cas.da pociva. Bo ok

Protibolečinske tablete  pomagajo. Baje tudi b kompleks. Traja pa kar dva tedna, lahko celo več.

Odgovor na objavo uporabnika
grozno boli, 10.11.2021 ob 17:47

sem enkrat imela te bolečine. iz vratu v roko dol. skoraj en mesec. pomagale so tablete, še te ne vedno.

Pred par leti je to imela moja mama. Svetovali so ji Nalgesin tablete in naj jih kombinira z Lekadolom ali Analginom. Ne spomnim se več, katerim. Pa nič obremenjevat roke. Spodaj berem o B-kompleksu. Nisem ziher, a mislim, da ga je imela.

Podobne bolečine so preden se pojavi herpes zoster. Par dni prej. Bodi malo pozorna.

Sicer je možno, da je iz vratu (vretenca), bolečina  refleksira v roko. Mislim, da v tem primeru pomaga gretje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close