Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zena kredit locitev

zena kredit locitev

da nebi mel kredita bi sel ze zdavnaj z drugo tako pa sem jo skenslal oziroma je ona mene zdaj pa trpim vsak dan

no pa se dva fantka imam

zivot je sranje

Odgovor na objavo uporabnika
jasmin968, 10.11.2021 ob 13:46

da nebi mel kredita bi sel ze zdavnaj z drugo tako pa sem jo skenslal oziroma je ona mene zdaj pa trpim vsak dan

no pa se dva fantka imam

zivot je sranje

zaradi takih brezjajcnikov sm tud jst prekinla z enim ker me je ubijal vse skupi

kaj zacenjate z drugo ce ne mislite stran od babe in otrok

nkol vec

supki

Če nimaš jajc za stran bodi tiho in trpi! Nič drugega si ne zaslužiš!

Odgovor na objavo uporabnika
Čuti i trpi, 10.11.2021 ob 14:07

Če nimaš jajc za stran bodi tiho in trpi! Nič drugega si ne zaslužiš!

tocno tako

ma vrjem da ce bi hotu bi su stran

al p res nima jajc ma nvm

Ma jaz takega, ki je nič drugega kot en navaden slabič, “pussy”, da noče stran,  ker “ima dva fantka in revček trpi a ko namaka okoli pa nič ne trpi”, znogiram takoj, pa še oberem na sodišču do kosti. Mrš taki moški, ki samo s taspodnjo glavo mislijo po nekaj letih sobivanja in “Igranja se” družine,ker ne zmorejo sobivanja v neki zvezi, družini z leti in begajo raje s kourcem sem pa tja. Zakaj – ker se naveličajo enegain istega šnicla? Brezjajčniki.

Prav fina sol na rano trpljenja bi bila še, da ženi nekdo servira, da si poganjal drugo, pa da te še žena sčevlja. In olupi za kar se olupit da, seveda.

Kaj je pa kredit problem?

Lepo se z zeno locita, prodata kar imata, vrneta kredit, ti s tanovo skupaj vzames nov kredit in seveda dva fantka, da imata streho nad glavo.

Pa se zdaj so krediti ful ugodni, se kar splaca.

Kako priročen izgovor.. kredit ja. Pa kaj še.

Nobenega poguma, hrbtenice ne svojega jaz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close