Za varanje ste krive ženske, ki nimate razčiščeno!
Tako. Moj partner s katerim sva skupaj pet let, živiva pa skupaj zadnje tri lete, se mi je že 2x neuspešno zlagal da ima fitnes s kolegi, obakrat prišel domov cvetoč ko roža, nobenih znakov utrujenosti, oprema dišeča in superge suhe kot poper. Sem ga vzela drugič ko se je to zgodilo, malo na žerjavico, da se zjasne kaj se dogaja.
SEVEDA, v službi je spoznal gospodično ki šteje 33 let, ki je SAMSKA in mu je zmešla glavo in ga skubi za vsakič ko gresta ven. NAJIN SKUPEN DENAR TROŠIL ZA NJO!!!!
Ja jezna sem. A ženske nimate res trohe več samospoštovanja da ne rinete za moškimi ki so v razmerju? Vam ni nič več sveto? Upam da se vam vsem ki to počnete, vrne kod bumernag nazaj!!!
Če izveste da je moški poročen ali v zvezi ga prosim pustite na miru ker boste s tem naredile nekaj dobrega zase in tudi za ostale, ki smo na koncu samo razočarani in jezni ter nič krivi.
Ne sprejemam tega da je moj partner kriv za to varanje, čeprav kod on pravi da sexsala pa nista da tako daleč še ni šlo, z poudarkom na ŠE, da mu glavo snamem zaradi tega ŠE. Ne, ni kriv on!!! Krive ste ženske ki ne veste kje vam je mesto!!! Ki si iščete partnerje med poročenimi, srečnimi že z nekom!! Najdite si samske!
Upam in želim vsem takim ženskam, da se vam to prejkosleje vrne v živlenju!
Ne razumem, zakaj bi pa morale samske bit krive. Na tvojem partnerju je bilo v prvi vrsti, kako se bo odzval na njeno zapeljevanje, če predpostavim, da ga je res ona začela napeljevat. Če je pa on začel karkoli, pa itak veš kaj ti je za naredit. Oziroma, kar v obeh primerih.
Čeprav sodeč po tem, kako si ta sestavek spisala, je za podvomit…
Yasminela, 09.11.2021 ob 13:45
Tako. Moj partner s katerim sva skupaj pet let, živiva pa skupaj zadnje tri lete, se mi je že 2x neuspešno zlagal da ima fitnes s kolegi, obakrat prišel domov cvetoč ko roža, nobenih znakov utrujenosti, oprema dišeča in superge suhe kot poper. Sem ga vzela drugič ko se je to zgodilo, malo na žerjavico, da se zjasne kaj se dogaja.
SEVEDA, v službi je spoznal gospodično ki šteje 33 let, ki je SAMSKA in mu je zmešla glavo in ga skubi za vsakič ko gresta ven. NAJIN SKUPEN DENAR TROŠIL ZA NJO!!!!
Ja jezna sem. A ženske nimate res trohe več samospoštovanja da ne rinete za moškimi ki so v razmerju? Vam ni nič več sveto? Upam da se vam vsem ki to počnete, vrne kod bumernag nazaj!!!
Če izveste da je moški poročen ali v zvezi ga prosim pustite na miru ker boste s tem naredile nekaj dobrega zase in tudi za ostale, ki smo na koncu samo razočarani in jezni ter nič krivi.
Ne sprejemam tega da je moj partner kriv za to varanje, čeprav kod on pravi da sexsala pa nista da tako daleč še ni šlo, z poudarkom na ŠE, da mu glavo snamem zaradi tega ŠE. Ne, ni kriv on!!! Krive ste ženske ki ne veste kje vam je mesto!!! Ki si iščete partnerje med poročenimi, srečnimi že z nekom!! Najdite si samske!
Upam in želim vsem takim ženskam, da se vam to prejkosleje vrne v živlenju!
Moja k sreči bivša lajdra se je pa kurbala zadnja štiri leta in to tako, da so vsi vedeli, samo jaz sem jo imel pa za zvesto… Pa sva bila skupaj skoraj trideset let!
Ali naj na osnovi tega ocenim, da ste vse ženske kurbe??
Kokrkol že .. al si boš priznala al ne je na tebi, kriv je pa 100% samo on.
Itak pa blefiraš.
A je ona dnar vajin trošla al on za njo? Kak si že zapisala? Kdo je pol kriv?
Itak pa, če te vara… Pol si zdaj vsaj spoznala kdo je in ga lahko mirne duše pustiš. Takega človeka, ki se norca dela s tebe ob sebi ne rabiš, če se kaj ceniš. Ponavad se slovenke bl mal cenjo. On te očitno nima rad, tak da nimaš kaj odlašat. Če sam nase študira,pol pa še ti začni sam nase. Zdaj je odličen trenutek! Boljšega še nisi mela.
Če pustiš zdaj njega… In si rečeš, da takega ne rabiš, ne želiš, da želiš nekoga, ki te ima iskreno rad in ti ne laže, ti zagotavljam, da boš samo še boljšega našla od zdajšnjega ?
Morda res ni bil srečen, pa mu to še vedno ne daje pravice, da vara. Naj pove partnerki, se pogovorita in rešita. Tako ali drugače. Sama, terapije… Če ne bo šlo, gresta magari narazen na koncu… Ampak vsaj oba se bosta lepo razšla, vedela bosta pri čem sta, iskreno.
Vsi krivijo babe, kaj pa ni dala seksat, pa kao da je ona kriva, da ni srečen. Ni res! Oba sta kriva za to. Ampak da vara, se je pa on sam odločil! Pika, amen.
neverjetno je, kako ste zdaj vsi tu mnenja, da je kriv njen mož ali partner, kar koli že je. sem prepričana, da če bi pa pisala ta samska 33 letna punca, da je zaljubljena v nekoga ki je zaseden in da se videvata, bi se pa VSI spravili na njo, češ kaj se gre da se dobiva z zasedenim in kakšna k**ba je.
dvojna merila so hudič.
avtorica zapisanega: krivi ste vsi trije, pika konec. ni tu a je kriv on, ali ta samska punca (kaj ima pravzaprav veze, da je samska??) ali celo ti – krivi ste vsi trije. za varanje ni NIKOLI kriv samo en. vprašaj se oziroma pogovori se s svojim partnerjem, kaj ga je prevzelo pri tej ženski, kaj mu manjka v vajinem razmerju, največkrat je to sicer seks ampak bila bi presenečena, včasih jim manjkajo tudi pogovori, zmenki kot na začetku, smeh, pogovor o čem drugem kot o otrocih in položnicah in opravljanje tvojih sodelavk itd.
Za varanje ni kriv samo en…
Da fak? Kdo se je ODLOČU, da bo varu? Ljubica namesto njega? Mu je kdo s pištolo grozil? Kaj misliš ti?
Partnerja sta kriva za težave, ki jih imata in jih ne rešita, pa to še vedno nobenmu ne daje pravice, da vara. Ne vem kaj točno vi študirate, k pravte, da je kriva žena… Kriva sta za težave, ja. Za varanje je kriv on. Ni to vse en in isti kurac ljudje božji. Ljubica je pa kriva, da se je podala v to. Če je slučajno vedla, da ma ženo. Tud ni rekla, naj neha z ženo in pol pa lahko. Če ne pa nej odjebe.
Če bi pisala pa jubica, bi pa ji jz svetovala, naj neha z njim tkole k zj in mu da pogoj al lepo pusti ženo in pol lahk mata unadva kaj. Pa bo tud ona vidla, pri čem je. Če dela to svoji ženi, ki jo je vsaj nekoč imel rad, pol lahk tud njej, ko se bo naveliču.
Če ni znal prej zinat svoji ženi, kaj ga moti, pol mu tud zj ni treba. Zj je že šel predaleč. Tu bi blo potrebno veliko trdega dela in da se zaupanje nazaj zgradi. To pa lahko traja zelo dolgo.
Je pa res, da je sigurno tudi žena videla težave, ki jih imata. Tak da tu sta oba kriva, ker se ne pogovarjata. Za težave namreč.
Ne more bit pa ona kriva za varanje. Tu ni logike.
Jaz imam isti problem. Prasiica je legla na tla in dala noge narazen ravno takrat, ko so mojem lubiju padle hlače dol do gležnjev, potem se je spotaknil čeznje in padel na lajdro, potem pa ni mogel dovolj hitro dol z nje, ker je bolj nerodne sorte – in je prišlo do izliva. Nehajte nam samske uničevat naše svete zveze, pomislite prej! Poln kufer imam tega, da mi moške kradete. Zdaj se moram spet ločit, ker je bil njegov lulček v drugi luliki, spet bom dala na tisoče evrov za odvetnike! Res hvala!
avtorica zapisanega: krivi ste vsi trije, pika konec. ni tu a je kriv on, ali ta samska punca (kaj ima pravzaprav veze, da je samska??)
Kaj ima veze, da je samska? Ja, ona ni v vajini zanikrni zvezi, da bi jo brigalo, kaj se bo z njo zgodilo. Desc pa je. Ali mogoče on ne ve, da je v zvezi s tabo? Potem mu moraš pa povedat. Hahaha.
LadyBird406, 09.11.2021 ob 16:38
Pa kaj to, maš moškega ali neboglenega otroka. Zakaj od njega ne terjas odgovornosti za njegova dejanja, ti ga še zagovarjaš. A sta mogoče v vrtcu oba? A si mu (škodljiva) mama?! Vsak je za vsa svoja dejanja kriv sam. Če ne, je žival, ki sledi nagonu. In menda ga ne dojemaš na nivoju živali?!
Kaj loči ljudi od živali?
Nagon. Živali se mu ne morejo upreti. Ljudje smo pa bolj razviti. Ostalo je samo izgovor.
Če maš za varanje izgovor nagon, je res slab izgovor. Pol ne vem, zakaj si šu sploh v zvezo… Logika?
Samo to, 09.11.2021 ob 19:55
Kaj loči ljudi od živali?
Nagon. Živali se mu ne morejo upreti. Ljudje smo pa bolj razviti. Ostalo je samo izgovor.
Če maš za varanje izgovor nagon, je res slab izgovor. Pol ne vem, zakaj si šu sploh v zvezo… Logika?
Ja no, če se dec ne zna upirat nagonom, je pač on kriv, ne pa samska baba, ona ni v vezi, da bi se morala čemu upirat.
Res je, 09.11.2021 ob 19:57
Hahah o fak… Mogoče pa nismo bolj razviti… Tole je poneumljamje! In mi zj s tem dajemo višjo gledanost. Slaba!
Forum je zaprt za komentiranje.