Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dokumentarec I am Greta

Dokumentarec I am Greta

Včeraj smo si z mojimi 6, 8 in 9 letnicami ogledale dokumentarec I am Greta.

Ko sem jih vprašala o vtisih je 6 letnica rekla: ” Vedno je tako sama in žalostna, tudi, ko je dosti ljudi zraven …. zakaj je nihče ne objame in potolaži?”

To je bil tudi moj vtis.

Je kdo gledal? Kakšne vtise je naredila na vas?

jaz imam pri njej cel čas občutek, da se jo izkorišča.

Človek je bitje vrhunske inteligence.

Odgovor na objavo uporabnika
vandame, 09.11.2021 ob 11:14

jaz imam pri njej cel čas občutek, da se jo izkorišča.

ko se je furala po morju z jadrnico za milijon €, pa ona ni izkorišačal pozicije kis si jo je pridobila na način da je izkoriščena?

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Tudi tvoji otroci bodo jokali, ko bodo posledice tega, za kar se borijo Greta in podobni še bolj vidni. NOben objem ne bo pomagal, ne njej, ne tebi, ne tvojim …

Punca, ki je navajena v prvo dobiti kar želi in je ves čas na robu joka. Nesrečna ker se je podala v javnost in se ne more več umakniti. Izgubljeno otroštvo. Veliko psihoterapije v prihodnosti.

punco se definitivno izkorišča. Moj vtis je, da ima punca hudo duševno motnjo in je v svojem bistvu zelo podobna diktatorju. Če ni po njeno … Ne bi bila rada v njeni bližini, če bi bila na poziciji moči

Kakšna je pa simbioza njenih staršev in tajnih služb in koliko starša dobita za to početje pa dejansko nihče ne ve. To je moje mnenje.

Jaz bi rajsi videl soocanje med J. Donaldom Trumpom in zmesano Greto.

Avtisti imajo od običajnikov svoje videnje in drugačno percepcijo, zato njena histeričnost izhaja iz črno bele slike problema, ki se ga je lotila. Greto se izkorišča, prav gotovo, ker so se na pravično gibanje obesili tudi takšni, ki jim bodo spremembe prinesle globoko ekonomsko korist. Primarno okolje pa mislim, da zgolj spodbuja in usmerja njen enormen  inteligenčni potencial, da so jo izbezali iz školjke izključenosti. V vsakem primeru je njen vpliv v svetu klicaj, ko bi se moral vsak od nas vprašati, če si zaslužimo ugodje okolja, ki nam je na voljo. Ne mislim kot posameznik, ampak kot človeštvo. Ker šele takrat nam ne bo vseeno, kaj se dogaja na drugem koncu sveta. Šele ko se bomo sposobni zazreti vase kot predstavnika vrste, bomo ugotovili, kako krivični uporabniki danosti smo kot celota. Šele ko nas bo sram, kaj smo kot celota povzročili, bomo korak bližje k reševanju problema. Ker tiste tri ločene kante, za katere se že itak tepe smetarska mafija, so prej korak nazaj v cono udobja, kjer si mečemo pesek v oči, da mi pa smo ok, ker saj da pa ja ločujemo taiste tone odpada, za katere je ostalim sovrstam na planetu povsem vseeno iz katere hebene barve kante so pristale v novih in novih atolih plastike v oceanih.

Greta ima prav, da jo je strah. Avtizem jo je oropal zmožnosti brezbrižnosti.

Matkurja, 09.11.2021 ob 13:09

Jaz bi rajsi videl soocanje med J. Donaldom Trumpom in zmesano Greto.

Zkaja bi popularna Greta izgbljala čas z oranžnim luzerjem? Verjetno bi bilo bolj smiselno, da se z Bidnom pogovorita.

Še vedno ni nobene rekla o maskah v vsakem grmovju.

grbrmr, 09.11.2021 ob 16:02

Še vedno ni nobene rekla o maskah v vsakem grmovju.

Morda je na švedskem bolj kultiviran narod kakor tu na balkanu in tega problema ni. Vsaj tam kjer živi ona.

Morda pa zato, 09.11.2021 ob 19:26

Morda je na švedskem bolj kultiviran narod kakor tu na balkanu in tega problema ni. Vsaj tam kjer živi ona.

Ok. Še vedno ni nobene rekla o dodatnih smeteh, ki jih sploh ni malo, zaradi korone.

Na žalite naše daljnovidne in okoljsko zavedne vlade, pri nas imamo biorazgradljive maske iz papirnatih prtičkov in gospodinjskih gumic, zato to ni problem. Slava gospodu Janezu Janši, da je uspešno rešil tudi to zagato.

Zdi se mi, da je taka fama okrog nje, ker je pač mlada in je dala mladim nek cilj in možnost priti do glasu in preglasiti stare prdce na oblasti. Bolj ko jo gledam in poslušam, bolj se mi zdi, da gre samo za to. Mladi bi ji sledili, tudi če bi se borila za karkoli drugega. Podnebje je tu samo sredstvo do cilja, ki je, napizzditi starine na oblasti in pokazati, kako so tudi mladi pomembni. je pa podnebna kriza krasno sredstvo, ker pač temu ne more nihče nasprotovati, da je treba paziti na naše okolje. Ampak okej, so mladi vsaj pokazali, da obstajajo.

Greta je ikona, brihtna mlada punca, zna dobro govorit, malo seveda pretirava tudi, tisti njen jezni pogled je svetoven, ko se nasmeje, je pa tudi simpatična, brez nje bi svet bil manj zanimiv. Direkt za v filme je, pravi legendarni lik.

grbrmr, 09.11.2021 ob 20:05

Ok. Še vedno ni nobene rekla o dodatnih smeteh, ki jih sploh ni malo, zaradi korone.

enako še ni povedala ničesar o vsem svojem popotovanjem po svetu.

enako kot pri nas vegani, a vsi se furajo do najbližje štacune z avtomobili, letujejo po svetu, jedo oreške iz tretjega sveta itd.

niti gretica, niti vegančki na to nimajo odgovora.

Name nobenega. Imam diametralno nasprotno stališče od nje. Za to, kar se ona zavzema samo povečuje stroške, daje pa na stranski tir resnične ekološke probleme.

Ampak zmaguje pa… to pa ji morem priznati. Se bom prilagodil. (zvec, zvec) ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close