Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umetne zelene lončnice

Umetne zelene lončnice

Pozdravljeni,

stanovanje si želim okrasiti z zelenimi lončnicami (monstera, zamija,…). Imam mačko, ki niti ene rože ne pusti pri miru. Ker si zelo želim imeti kakšno tovrstno “lončnico” me zanima, če katera ve, kje se kupijo umetne rože v videzu pravih. Karkoli sem do sedaj gledala (Ikea, Obi…) je vse že na daleč videti plastično.

Hvala za predloge.

Promak: Umetne rastline – Promak

Odgovor na objavo uporabnika
Ljubiteljica rastlin in živali, 09.11.2021 ob 09:25

Pozdravljeni,

stanovanje si želim okrasiti z zelenimi lončnicami (monstera, zamija,…). Imam mačko, ki niti ene rože ne pusti pri miru. Ker si zelo želim imeti kakšno tovrstno “lončnico” me zanima, če katera ve, kje se kupijo umetne rože v videzu pravih. Karkoli sem do sedaj gledala (Ikea, Obi…) je vse že na daleč videti plastično.

Hvala za predloge.

In plišasto mačko. Na njej se bo ravno tako nabiral prah kot na umetnih rožah. Če že ne moreš brez njega.

se strinjam, kupi raje kaj naravnega, pa da ni škodljivo za mačko. rože postavi tako, da jih ne more zbit z višine. Če kakšno obgrize pa nobene škode.Umetne rože so grde, so praholovci in delujejo negativno.

Imam le umetne zelene loncnice. So super, nihce ne opazi , da so umetne.   Pravih sploh ne maram.

Odgovor na objavo uporabnika
Mimosa, 09.11.2021 ob 10:36

Imam le umetne zelene loncnice. So super, nihce ne opazi , da so umetne.   Pravih sploh ne maram.

Vsaj nič kisika ne porabijo:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close