Sem lahko noseča?
ne pa ne, 09.11.2021 ob 08:51
Če imaš menstruacijo, nisi noseča.
Morebitna krvavitev med nosečnostjo pa ni menstruacija, ampak je krvavitev, ki zahteva obravnavo pri zdravniku.
In veš, da boš točno vedela, ali si noseča – v lekarnah, drogerijah…. prodajajo nosečniške teste.
Točno tako…dodatni komentarji so odveč!!!
VEDNO obstaja možnost nosečnosti, če si imela spolne odnose. in ja, tudi takšne, da še vedno redno krvaviš, kljub temu, da si lahko že hudo dolgo noseča. smo imeli pred leti v družini tak primer, ko je bila punca na tabletah, drobna suhcena miška, imela mesečne krvavitve, potem pa se je nekaj zakompliciralo in je šla k zdravniku in so ji ugotovili, da je v 6 mesecu nosečnosti.
dete je zdaj staro par let in HB zdravo
Hormoni lahko povzročijo boleče dojke. Ali prevelika želja po naraščaju tudi. Sploh če se spopadate z neplodnostjo.
Test nosečnosti bo pokazal odgovor. Je pa tako, dokler se seksa, kljub zaščiti, JE VEDNO MOŽNOST ZANOSITVE! Ker NIČ, ni 100% RAZEN NOGE SKUPAJ IMET! Morate pa ženske začet ločit menstruacijo od krvavitve. Menstruacija je čiščenje, je temna kri, ki ji sledi čiščenje “kep”. Bolečine jajčnikov ne povedo nič, ker so tudi prisotne v nosečnosti. Krvavitve pa so lahko svetla kri, tudi temna, brez čiščenja. Da se pa osredotočamo na znake nosečnosti (bog pomagaj), pa je brezveze. Ženske smo različne, tako kot nosečnosti. Ene imajo lahko vse znake, ene pa nobene.
Moje mnenje, 09.11.2021 ob 12:27
Ja luba dusa, ce pa v pol leta ne mores kupit in naredit enega testa….
Druga stvar pa je, da si ze bila noseca, torej ves zakaj se gre.
Prepogni se in si zaveži cevlje, ce zavezes enostavno nisi noseca, ce imas tezavo, te ovira trebuh, si noseca.
Jaz sem sla roditi in me trebuh (+ popadki) niso niti malo ovirali pri zavezovanju/obuvanju zimskih cevljev 🙂
Gospodicna naj kupi test in bo vedela. Je pa vprasanje totalno glupo ce je dovolj stara da je ze bila noseca in ni ena najstnica po prvem odnosu.
Patricijajajaja, 09.11.2021 ob 08:22
Nezaščiten spolni odnos sva imela junija. Od takrat imam normalno menstruacijo. Ampak imam že dva meseca tako boleče dojke, da se jih niti dotakniti ne smem. Se spomnim, da je bilo v prvi nosečnosti enako. Sem pa brala, da so nekatere imele normalno menstruacijo kljub nosečnosti.
Verjetno je od cepiva, pa ne od tistega ki ga ima vaš partner . Hahah kakšne butare. Prvo kot prvo da niti toliko minimalno nisi povezana z svojim telesom da 5m nebi vedela, da si noseča kot drugo pa, da to sprašuješ na internetu namesto, da bi sedela v ordinacijski in čakala na pregled.
Forum je zaprt za komentiranje.