Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Udor migrantov Kužnica – mi se pa s cepljenjem ukvarjamo

Udor migrantov Kužnica – mi se pa s cepljenjem ukvarjamo

Medtem ko se zajebavamo s cepljenjem, na tisoče migrantov preplavlja Evropske zunanje meje!!!

zakaj jih ne transportirajo nazaj od koder so prišli?!

Nič ne skrbite, oni samo uvažajo demokracijo v EU po vzoru NATA. Prav je, da vrnejo uslugo.

Odgovor na objavo uporabnika
Cilj, 09.11.2021 ob 01:16

Medtem ko se zajebavamo s cepljenjem, na tisoče migrantov preplavlja Evropske zunanje meje!!!

zakaj jih ne transportirajo nazaj od koder so prišli?!

Tudi sam nisem zato, da  migrantje poseljujejo Evropo. Evropa je krščanska.

Če pa pomislim takaj to počnejo pa mi je jasno in druge izbire nimajo. Porušeni so jim domivi, onemigocen jim jih njihov način zivljenja, med njimi je revščina. Kaj jim pa drugega prwostane da se napotijo na pot za boljši jutri.

Tale demokracija je ful super.

Brez drame. Janez ima vse pod kontrolo.

Odgovor na objavo uporabnika
Kr neki794, 09.11.2021 ob 06:54

Tudi sam nisem zato, da  migrantje poseljujejo Evropo. Evropa je krščanska.

Če pa pomislim takaj to počnejo pa mi je jasno in druge izbire nimajo. Porušeni so jim domivi, onemigocen jim jih njihov način zivljenja, med njimi je revščina. Kaj jim pa drugega prwostane da se napotijo na pot za boljši jutri.

Tale demokracija je ful super.

Z begom nič ne dosežeš! Borijo naj se za svoje domove! IQ majo prenizek in se niso sposobni doma organizirati. To prihaja va Evropo.

Mene je strah!

borijo so pa teroristi v lastni državi. Demokrati pa jokajo, glejte kaj nam delajo. Mi jih morimo, oni se branijo.

Če bi bilo to res tako hudo, bi bili zadovoljni v sosednji državi. Ne pa da potujejo čez 6+ držav v EU. Le zakaj?

cepljenje je nujno zdaj in ne kadarkoli, saj se gre za naša življenja, migranti so samo dodaten problem celotne EU, katere je povabila gospa Merklova v EU, ki ob koncu mandata dobiva priznanje našega predsednika, člana sd, za uspešno delo.

Zato ker na migrante kovid ne gre. Če bi bil kovid tako zelo kužen in nevaren bi že vsi migrantje pomrli glede na to v kakšnih pogojih živijo. Ampak ne, tam ni koronce.

Migranti dobesedno napadajo meje. Pri nas se pa zgražamo nad tem, da je neki pravni filozof rekel, da je treba meje braniti tudi z orožjem.

Dragi debili, imel je povsem prav.

RATATATA ?

Isti ljudje so odgovorni za covid 19, migrantsko krizo, gospodarsko krizo 2008, za novo gospodarsko in energetsko krizo, za rušenje tistih dveh stolpnic, za večne vojne v arabskem svetu…. Anglosasi so retardi, morilci, roparji, in lažnivci!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close