V Nemčiji nožkal en, v Franciji pa drug faj onček
PIKULET CENZURIRANI, 08.11.2021 ob 09:58
27 letni Sirijec v Nemčiji zabadal potnike na vlaku, na jugu Francije migrantek z vreščanjem alahakbar z nožem napadel policista.
Volite levico, to boste dobili v še 100x večji dozi, če jih volite.
”kulturno”, ”civilizirano” je pošiljati vojsko, letala, drone v njihove države, jih morit, posiljevat, rušit šole, bolnišnice, jim vsiljevat na ”human” način demokracijo in jih žalit s tem, da jim zanikaš in žališ, vse kar je njim svetega. Vam je to težko razumet. Ker, ko se jih mori, je to nekje daleč. Ni razlike med tabo in tisto pametno raketo. Vam so pomembni samo mrtvi. Več kot 80 let se tiranija izvaja na njihovih tleh. Zapomnite si, karma pride vsakemu.
kaj se pa ti vsajaš, kaj niso še ne 500 let nazaj “njihovi” pajdaši haral tu pri nas, in natikal ljudi na kole, pa dvomim da so naši ravno hodil jih dol prej z “raketam” šopat. Pa še nekaj, preden prvlečeš križarje na plano! Če zdaj kdo “žali” njihove kraje, vero, je cel hudič, 1000 let nazaj je verjetno tud nekdo “žalil čustva” naših prednikov da so se šli tjadol tepst,-pa še enkrat- to je blo 1000 let nazaj-verjetno zaradi dolgega časa lih niso šli.
No, pa se vrniva nazaj na našo grudo. katera karma potem zdej velja, kdo je zdej “oškodovan”? Koliko let greva nazaj? 100- 1000, 2500? A ni najprej lomastil sem v Grčijo sam Xerxes?? Čigav je pa bil pa ta, kdo je nanjga metal kake “rakete”???
dosti bolj, 08.11.2021 ob 10:18
”kulturno”, ”civilizirano” je pošiljati vojsko, letala, drone v njihove države, jih morit, posiljevat, rušit šole, bolnišnice, jim vsiljevat na ”human” način demokracijo in jih žalit s tem, da jim zanikaš in žališ, vse kar je njim svetega. Vam je to težko razumet. Ker, ko se jih mori, je to nekje daleč. Ni razlike med tabo in tisto pametno raketo. Vam so pomembni samo mrtvi. Več kot 80 let se tiranija izvaja na njihovih tleh. Zapomnite si, karma pride vsakemu.
leta 1408 mislim da je bilo, ko so muslimani prvič z džihadoom vdrli v slovenske dežele, pobijali ljudi ali jih odpeljali kot sužnje, požigali cele vasi in polja, pobilia oi odgnali s seboj živino, posiljevali ženske in ovce…
Nismo mi prišli k njim, ampak so oni prišli k nam z ognjem in mečem.
Na evropski ravni so bili muslimani tudi prvi, ki so napadli tedaj bizantinske posesti.
O tem, kdo je začel.
Se pa strinjam s tabo, mi bi jih morali pustiti čisto pri miru. Namesto nafte jedrska energija, kar pa nafte nujno potrebujemo, jo je dovolj na Zahodu – Norveška, Anglija, ZDA…oni pa naj v svojih državah delajo kar hočejo. Bi pa na vsak teroristični napad na verski podlagi zahodni svet moral odgovoriti s taktično jedrsko bombo.
z Koncilom v Clermontu. Vprašaj papeža Urbana II. Zakaj se ne maščujete, ščuvate proti prvotnim kristijanom, ki so vam vsiljevali novo boljšo religijo, kot je bilo staroverstvo. Zakaj ste se zadovoljili z njo, jo sprejeli, vaše resnične klavce, morilce danes častite kot svetnike. Z mojega stališča, je maloumno častiti človeka kot stvarstvo, svetnika mu dajati vzvišene lastnosti. Saj je kljub vsemu jedel, spal, bil ranljiv. Kolikor jaz vem. Jezus se je rodil na bližnjem vzhodu. Njegove resnične sledilce so avtohtoni Evropjci izkoriščali kot sužnje, jih uporabljali kot razvedrilo v arenah, z njihovimi trupli hranili zveri. V njihovih državah, domovih jih posiljevali nabijali na križe, mučili na soncu, jih cvrli v olju. Malo za pokušino. Materiala imam več kot dovolj. Primer Emona, Celeia, ko so oni posiljevali ropali, pobirali davke so bili samo napredni. Miselnost in barbarstvo Evropejcev, sta vedno ista, z veliko prelite krvi in trupli. Ropanje, kraja tujih dobrin, posnemanje civilizacij, to pripisovat sebi. Medtem je potrebno uničiti te iste, da se nikoli ne izve, da so plagiatorji. Vidiš da se je že karma tudi prej dogajala. Tudi v prihodnje se bo. Z nami ali brez nas. Med nami, pa tudi daleč stran.
Forum je zaprt za komentiranje.