Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plačljivi testi poslabšali situacijo

plačljivi testi poslabšali situacijo

Odgovor na objavo uporabnika
iftohšas, 07.11.2021. ob 19:14

Posledice plačljivih testov plačujemo trenutno kot najbolj okužena država na svetu.

Dobra. Na to pa nisem pomislila. Sicer pa velja, kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade. So mislili, da bodo s placljivimi testi mocno povecali precepljenost, dosegli so kontra ucinek. Se mi zdi, da z zastonj testi pripravljajo teren, da se bodo morali testirati tudi cepljeni in prebolevniki.

Obvezno testiranje za vse je edina rešitev za zajezitev virusa.

Pravilno, 08.11.2021 ob 07:39

Obvezno testiranje za vse je edina rešitev za zajezitev virusa.

Obvezno zaprtje vas debilov in korona morilcev je edina rešitev za zajezitev virusa.

Sem za testiranje za vse!

Zadnjic se mama pog.. z eno druzinsko prijateljico…

Pa pravi ta… Kao tudi cepljeni se bodo oz naj bi se testirali…

Pac zmrdovala se je….

Ja dobro jutro… Kaj pa mislis? Ej sem bil raje tiho.

So hitri testi še vedno plačljivi?  Tisti za samotestiranje so brezplačni.

čisto res, 08.11.2021 ob 07:36
iftohšas, 07.11.2021. ob 19:14

Posledice plačljivih testov plačujemo trenutno kot najbolj okužena država na svetu.

Dobra. Na to pa nisem pomislila. Sicer pa velja, kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade. So mislili, da bodo s placljivimi testi mocno povecali precepljenost, dosegli so kontra ucinek. Se mi zdi, da z zastonj testi pripravljajo teren, da se bodo morali testirati tudi cepljeni in prebolevniki.

Kontraučinek ja s plačljivimi testi so dosegli.  Nekaj časa je cepljenje čisto prenehalo. Kateri pametnjakovič je mislil, da se bodo ljudje bolj cepili , če bodo testi plačljivi? ;;))

Probali so. Kljub placljivim testom se nismo precepili. Gre se samo za cepljenje in miljarde. Ni precepljenih, ni miljard. Sladko se jim fucka kdo je zdrav in kdo bolan. Kdor do zdaj ni dojel ne bo nikoli dojel, ker je preprosto prebutast. V sluzbe, sole hodijo pozitivni in nikom nista. Se kar mislite, da jim je do vasega zdravja.?

Evo moje Gospodze.

Malaa!

Selam alejkum.

Kako si?

yram, 08.11.2021 ob 08:03

Probali so. Kljub placljivim testom se nismo precepili. Gre se samo za cepljenje in miljarde. Ni precepljenih, ni miljard. Sladko se jim fucka kdo je zdrav in kdo bolan. Kdor do zdaj ni dojel ne bo nikoli dojel, ker je preprosto prebutast. V sluzbe, sole hodijo pozitivni in nikom nista. Se kar mislite, da jim je do vasega zdravja.?

Seveda gre za denar. Kaj pa drugega.

bi bilo pametno za vse, 08.11.2021 ob 07:48

So hitri testi še vedno plačljivi?  Tisti za samotestiranje so brezplačni.

Na Brdu se je nekaj ur sestankovalo, a se ve točno to, so ali niso plačljivi. Kolikor sem uspel prebrati, je bil govor le o samotestirnih testih.

Masala dobro sam.

Hebale jim pare mather, dabogda jim prisljele. :))

Alhamdulillah

Znas kako je judek moj… Tebe, zlata i para nije nikad dosta.

Se strinjam s tem.

Nima veze plačljivi ali ne – folk je ubrisan in baraba po duši in samo išče luknje kako goljufat. Saj imaš že tukaj kup pacientov, ki so proti testiranju proti maskam, proti vsemu…. Niso pa proti ponarejanju, zlorabljanju potrdil, to pa ne. Potem pa bodo zastonj testi pomagali? Saj so bili že prej, pa se je kdo testiral? Ti pacienti že ne. Pa lahko stokrat napišemo pogoje, če ravno s puško na vratih ne stoji nekdo, se debilen folk tega ne bo držal. Glupi balkanjerosi, ki bi radi bili Švicarji pa Skandinavci – samo po mentaliteti svetlobna leta zadaj. Žal pa je teh preveč in zato smo tam, kjer smo.

maja no, 08.11.2021 ob 08:34

Nima veze plačljivi ali ne – folk je ubrisan in baraba po duši in samo išče luknje kako goljufat. Saj imaš že tukaj kup pacientov, ki so proti testiranju proti maskam, proti vsemu…. Niso pa proti ponarejanju, zlorabljanju potrdil, to pa ne. Potem pa bodo zastonj testi pomagali? Saj so bili že prej, pa se je kdo testiral? Ti pacienti že ne. Pa lahko stokrat napišemo pogoje, če ravno s puško na vratih ne stoji nekdo, se debilen folk tega ne bo držal. Glupi balkanjerosi, ki bi radi bili Švicarji pa Skandinavci – samo po mentaliteti svetlobna leta zadaj. Žal pa je teh preveč in zato smo tam, kjer smo.

Jah, kaj naj rečem. Dober zgled imajo v samem vrhu politike. Če se oni požvižgajo na pravila, ustavo in celo sodišča, zakaj bi se morali plebejci? Tako ljudje razmišljajo in ne vem, če se jih lahko obsoja. Pač nekateri vemo, da zaradi sebe upoštevamo (smiselne ukrepe), tisti malo manj razgledani pa pač posnemajo oblastnike (se požvižgajo na pravila) ali pa slepo sledijo njihovim ukazom, odvisno od svojih nazorov.

Mislim, da je teh pravih butliv bolj malo, vecina nas necepljenih se testira brez problema, ko moramo kam, nosimo maske, se razkuzujemo in vecinoma zelo dobro pazimo na lastno varnost.

Recimo jaz, se izogibam cepljenim, ki niso testirani. Poznam jih par, ki se morajo redno testirati zaradi sluzbe.

Med necepljenimi poznam le enega takega, ki se noce testirat, ceprav bi moral urediti precej stvari, za katere potrebuje pct, ampak ne in ne, zdaj mislim, da bo ostal se brez sluzbe. To je meni butasto,z njim se tudi ne druzim, se izognem, ker je meni necepljeni in ne prebolelli pac nevaren.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close