Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako boste Martinovali?

Kako boste Martinovali?

Jaz v soboto, povabljeni so zgolj necepljeni, ker so cepljeni nevarni, samotestiranje je pripirocljivo ni pa obvezno, bo pa nas okoli 20

Ql. Vedno se bo nasel kdo necepljen, ki se ne bo testiral, pa pri sebi ve da je morda pozitiven ampak ker bo žur… bo prišel…in…

Sem necepljena in se ne mislim cepiti ceprav mi je pildek P ze potekel. Sem pa odgovorna in ce grem na banko, trgovino se prej testiram… zaradi sebe, moje druzine in širše druzine.

Uaradi posameznikov, ki hranijo svoj ego z neodgovornostjo smo necepljeni, ki ne zelimo tega zvarka v sebi, popredalckani kot antivakcerji ( slabsalno kot krivci za stanje)

Bodite face, pa se pred Martinovo zurko vsi testirajte, bo manj verjetnosti, da bodo stevilke okuzb za kak odstotek nižje. ( ker vsak martinček pride domov k svojim in ti v sluzbo/solo in …

Odgovor na objavo uporabnika
Preboleli, 07.11.2021 ob 12:54

Ql. Vedno se bo nasel kdo necepljen, ki se ne bo testiral, pa pri sebi ve da je morda pozitiven ampak ker bo žur… bo prišel…in…

Sem necepljena in se ne mislim cepiti ceprav mi je pildek P ze potekel. Sem pa odgovorna in ce grem na banko, trgovino se prej testiram… zaradi sebe, moje druzine in širše druzine.

Uaradi posameznikov, ki hranijo svoj ego z neodgovornostjo smo necepljeni, ki ne zelimo tega zvarka v sebi, popredalckani kot antivakcerji ( slabsalno kot krivci za stanje)

Bodite face, pa se pred Martinovo zurko vsi testirajte, bo manj verjetnosti, da bodo stevilke okuzb za kak odstotek nižje. ( ker vsak martinček pride domov k svojim in ti v sluzbo/solo in …

P.s. vseeno vam zelim da se imate fajn in da ohranjajte naso tradicijo vendar delajte to na najbolj varen način

Jaz sem pa cepljen dvakrat in še vedno živ. Januarja se bom dal “zastrupit” tretjič in verjamem da se bom lahko tudi četrtič, če me ne bo avtobus prej povozil.

Eno gosko in raco bom na vasi ukradla, jima vrat zavila in v pecico dala. ???

Pol bom povabila Frogico da bo jedla in govorila nom nom kako je dobro.???

1636286744330

Kaj je to martinovanje? Tega pri nas ni in ne praznujemo. To je za pijane Štajerce.

Odgovor na objavo uporabnika
mi tega ne praznujemo, 07.11.2021 ob 13:35

Kaj je to martinovanje? Tega pri nas ni in ne praznujemo. To je za pijane Štajerce.

Koga briga kaj vi praznujete!

Ne to je za babje goske z mlinci in vijola zeljem. ?

Si Viola? Praznuj z zeljem.?

Jaz tudi vina ne pijem, pa kaj.

Razvite drzave imaji dan sv martina.

Tajuzni  imate pa slavo tistega ki je sljivovico zvaril…. al pa castite” veselo masino”

Sv. Martin je goska,mlinci,zelje in mlado vino.

Vesela masina,  pa kar prtece sproti  pa ocvirki…pol pa u gatah u sljive ?

Tud midva v soboto povabljena 😛 če bom do takrat že zdrava.

Off topic – vidim da se je blazno razpasel izraz “nom nom”, namesto “njam njam”. Od kje, zakaj? Je to kaka fb, ig fora?

Štajerskega novega leta ne praznujem, to ni moja vera.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close