Ali nakupujete v Eurospinu?
nakupovalka, 07.11.2021 ob 09:15
Mi ja. Merkator, spar in tudi hofer so preprosto preveč dragi. Včeraj sem nabavila dva vozička polna hrane, je prišlo 110€ vse skupi. Splača se
Tud v Eurospin zavijm, ne vem zakaj ne bi. Kupujem pač povsod, Hofer, Mercator, Lidl, največ pa res v Leclercu pa Sparu.
Blednica, 07.11.2021 ob 10:14
V Eurospinu se splača kupit čistila in pralna sredstva, so zelo dobra in ugodna, nikjer drugje se nisem videla varikine v toliko oblikah. Sladkarij se več ne dotaknem, vse je preeeevec sladko.
Saj sladkarije morajo biti sladke!
Pisuka, kaj vam bo sladkarija, ce ni sladka!
Ve ste hujse kot moj moz, on si pece slane palacinke in jih maze s kislo marmelado ?♀️?♀️
Meni sicer Eurospinove sladkarije niso vsec, plasticen okus, vsaj 10 let nazaj so bile take.
sladke sladkarije, 07.11.2021 ob 10:20
Saj sladkarije morajo biti sladke!
Pisuka, kaj vam bo sladkarija, ce ni sladka!
Ve ste hujse kot moj moz, on si pece slane palacinke in jih maze s kislo marmelado ?♀️?♀️
Meni sicer Eurospinove sladkarije niso vsec, plasticen okus, vsaj 10 let nazaj so bile take.
Ja res, probajte njihovo tiramisu pecivo, sladko da te kar zvije. Tudi v Lidlu je enako. Če kupim čokolado pričakujem okus čokolade ne pa sam sladkor, če vzamem tiramisu pričakujem okus kave.
Palačinke so pa na tak način najbolše- sto ludi, sto čudi.
en poln vozicek v spinu sem dala 75€
razlika je ocitna ja
Jaz kupujem v spinu meso zelo dobro poceni proti sparu k je 5-5€/500g adijo pamet pa nc drugacen okus
vrecke wc papir cistila in podobno
hrana zivali gobice ipd
testenine vlozeno sladkor mlemo
to je to kar kupujem se ful pozna
salame in kozmetika pa v spar ker majo v spinu zelooo slane salame in podobno razen sir majo ful dobr parmezan in pa edamec rezan
Jaz 1x mesec, vec ali manj. Cistila pa pralne kapsule zelene, lepo disijo.
Od sladkarij pa od bozica do velike noci le gandujo cokolado oz cokolatine in cokolatine s cesnjevim likerjem, poceni mislim da 1.20?? In so mi njami, manj mocne kot mon cheri. Pa bio moko. Kako malenkost. Intimno milo amo essere eco ali malva na pumpico, pa milo za roke antibakterijsko. Pa 500ml milo za roke near idratante s proteini mleka , zelo lepo disi mmmm. Mogoce kake testenine.
-
Vceraj sem bila po dolgem casu v Sparu kupit bio banane. In grede vzamem pudinge( bio zdrobov, vaniljev) za eno pecivo naredit. Doma odprem in pospravim omaro, datum pretekel sept letos. Pa pismo. A moras res vsak datum preverjat. Naj se grejo solit. Pri jogurtih in izdelkih iz hladilnika gledam datume, za pudinge sem pozabila pogledat. Danes sem vseeno porabila ta zdrobov puding.
Šnelca_783, 07.11.2021 ob 13:39
-
Vceraj sem bila po dolgem casu v Sparu kupit bio banane. In grede vzamem pudinge( bio zdrobov, vaniljev) za eno pecivo naredit. Doma odprem in pospravim omaro, datum pretekel sept letos. Pa pismo. A moras res vsak datum preverjat. Naj se grejo solit. Pri jogurtih in izdelkih iz hladilnika gledam datume, za pudinge sem pozabila pogledat. Danes sem vseeno porabila ta zdrobov puding.
Drugič pošlji v trgovino raje moža, predvidevam da ni tako nesposoben.
Forum je zaprt za komentiranje.