Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samske 40 – kje ste?

Samske 40 – kje ste?

Kje najti kako resno samsko tam okrog 40-50 staro?

Iščem samsko, brez otrok, samostojno. Pa nič. Če že je samska, nima interesa za resno vezo. Ostale pa večinoma s prtljago.

Tipična samska 40+, brez otrok, je ponavadi povsem neresna. Bi športala, potovala. Da bi pa se šla resno vezo, to pa ne.

Odgovor na objavo uporabnika
abraham482, 06.11.2021 ob 15:35

Kje najti kako resno samsko tam okrog 40-50 staro?

Iščem samsko, brez otrok, samostojno. Pa nič. Če že je samska, nima interesa za resno vezo. Ostale pa večinoma s prtljago.

Tipična samska 40+, brez otrok, je ponavadi povsem neresna. Bi športala, potovala. Da bi pa se šla resno vezo, to pa ne.

Trenuto se verjetno bolj doma držimo :).

Drugače pa a resna zveza pomeni da odpadejo potovanja do konca življenja in da človek ne sme it več tečt recimo? Mislim od kdaj eno izključuje drugega? Je to nekaj novega? Mogoče ne razumem pomena resne veze. Zame je to veza kjer sta monogamna, se podpirata, se razumeta, načrtujeta skupno prihodnost,…..in tudi skupaj kam gresta, potujeta….. ne razumem, a se življenje konča ko si v resni zvezi ali kako?

Kaj je zate resna? Da ne športa in potuje, samo tebi kuha in pere?

jaz iščem neresno. Pa je ne najdem.

No ja, če takoj po službi sede na kolo in potem pride zvečer šele domov. To mi ni ravno neka resna ženska.

Pa, če mora skoraj vsak dan nekaj športat, mi je tudi obsedeno.

Pa, če mora kar naprej na neke jezikovne pa kaj vem kake tečaje hodit, mi je tudi malce mimo. Saj ne rečem kdaj pa kdaj. AMpak vsako leto več tečajev pa res ni normalno.

Pa, da mora biti vsak dopust neko potovanje, je tudi mimo. Ok, kdaj pa kdaj ja. AMpak kdaj pa kdaj pa tudi paše kot normalni ljudje, recimo en miren dopust na hrvaškem morju. Ne pa vedno Skandinavija, Korzika, Češka, Nova Zelandija… je pač treba malce počiti pa denar prihraniti.

abraham984, 06.11.2021 ob 16:29

No ja, če takoj po službi sede na kolo in potem pride zvečer šele domov. To mi ni ravno neka resna ženska.

Pa, če mora skoraj vsak dan nekaj športat, mi je tudi obsedeno.

Pa, če mora kar naprej na neke jezikovne pa kaj vem kake tečaje hodit, mi je tudi malce mimo. Saj ne rečem kdaj pa kdaj. AMpak vsako leto več tečajev pa res ni normalno.

Pa, da mora biti vsak dopust neko potovanje, je tudi mimo. Ok, kdaj pa kdaj ja. AMpak kdaj pa kdaj pa tudi paše kot normalni ljudje, recimo en miren dopust na hrvaškem morju. Ne pa vedno Skandinavija, Korzika, Češka, Nova Zelandija… je pač treba malce počiti pa denar prihraniti.

Počivaš lahko tudi na korziki, ne rabiš na hrvaško za to 🙂

Pa marsikje lahko ceneje počivaš kot na hrvaškem, pa še nisi natlačen kot sardina na plaži kjer folk skače po tvoji brisači in ne rabiš pijanih slovencev ob 11ih dopoldan poslušat.

Napisal si, da mora biti samostojna in brez prtljage. Samostojne in brez prtljage imajo svoj življenjski slog, ki ti očitno ne ustreza. Preostanejo ti še nesamostojne ali takšne s prtljago, kar pa ti očitno spet ni všeč.

zanimivo784, 06.11.2021 ob 16:44

Počivaš lahko tudi na korziki, ne rabiš na hrvaško za to 🙂

Pa marsikje lahko ceneje počivaš kot na hrvaškem, pa še nisi natlačen kot sardina na plaži kjer folk skače po tvoji brisači in ne rabiš pijanih slovencev ob 11ih dopoldan poslušat.

No, poznam eno samsko, ki je bila na Korziki, zato to omenjam. Kako je zgledal njen dopust? Vsak dan drug kraj, s kolesom od kraja do kraja. Zdaj, če zmore biti en teden na plaži na Korziki, potem je ok, ampak to beganje okrog in okrog je pa mimo. Saj kdaj pa kdaj seveda ja. AMpak ne pa vsak dopust.

Pa Korzika ima tudi malce višjo ceno kot Hrvaška. Hrvaška je pač blizu in poceni. Zato Hrvaška.

resne imajo seveda otroke.če je pa neresna kot ti…

A ti je mamika umrla , pa rabiš gospodinjo?

Al te je žena načevljala, ko je ugotovila , da nisi za nobeno rabo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close