Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A bo informacijska pooblaščenka kar tiho???

A bo informacijska pooblaščenka kar tiho???

Vsak klinc bo zdaj gledal naše osebne izkaznice ali potne liste. Vsak študent, prodajalec, avtopralec, vulkanizer, kelnerca, vsak Mujo varnostnik pred Sparovim nakupovalnim centrom!

A to res lahko? Saj to niso pooblaščene osebe, niti osebe, z zakonom zavezane k tajnosti podatkov!!!

INFORMACIJSKA POOBLAŠČENKA, HALO???!!!

Ji bo treba poslat v presojo.

Odgovor na objavo uporabnika
Krokodilka, 06.11.2021 ob 15:17

Vsak klinc bo zdaj gledal naše osebne izkaznice ali potne liste. Vsak študent, prodajalec, avtopralec, vulkanizer, kelnerca, vsak Mujo varnostnik pred Sparovim nakupovalnim centrom!

A to res lahko? Saj to niso pooblaščene osebe, niti osebe, z zakonom zavezane k tajnosti podatkov!!!

INFORMACIJSKA POOBLAŠČENKA, HALO???!!!

Ji bo treba poslat v presojo.

A ko je treba kupit cigarete ali pa alkohol pa ni bil problem?

Ja, preverjali bodo, ali so vaše kode izmišljene in zgoljufane. Edino pravilno. In kaj me briga, če en študent vidi, da mi je ime Greta Garbo, koga briga??? Lahko mu tudi sama povem. A misliš, da si zapisuje, da bo popoldan prišel k tebi na kofe? Dajte nehat že s temi paranojami, no.

Odgovor na objavo uporabnika
in kaj pol, 06.11.2021 ob 15:27

Ja, preverjali bodo, ali so vaše kode izmišljene in zgoljufane. Edino pravilno. In kaj me briga, če en študent vidi, da mi je ime Greta Garbo, koga briga??? Lahko mu tudi sama povem. A misliš, da si zapisuje, da bo popoldan prišel k tebi na kofe? Dajte nehat že s temi paranojami, no.

Tocjo tako. Najbolj se bunijo tisti, ki ne opravijo svojih dolznosti do skupnosti ali pri tem goljufajo. Kot otroci v soli, MOJA pravica, nic dolznosti.

Isto se nekateri razburjajo zaradi elektronskih vinjet, ker ne bo možno več goljufati. Potem pa pride prav informacijska pooblaščenka, da kao izpade legitimno 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close