Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaradi vojne cepljeni -necepljeni sem skenslal večino znancev

Zaradi vojne cepljeni -necepljeni sem skenslal večino znancev

Res se mi ni dalo poslušat njihovega jamranja, kako so bogi, ker se morajo testirati, ker niso cepljeni. Še huje je bilo, ko sem odprl facebook, ene same teorije zarote, “borci za svobodo”..V bistvu sem po zaslugi korone izvedel, da je večina ljudi, ki jih poznam, prf.uknjenih. Posledično sem nehal obiskovati facebook, predvsem pa se nehal sekirati, kaj ti ljudje mislijo o meni. vse ima dobro stran.

Katerokoli novico 24ur odprem, povsod so polna sporočila zagretih anticepilcev, ki drug drugemu dajejo pluse. Uravnotežena ali procepljensko usmerjena mnenja aksirajo minuse. necepljenci so na internetu v hudi ofenzivi.

Ja kako pa to  ker si tako pameten in verjetno cepljen, zašel na ta forum. Bejži  da koprivnice ob branju zapisov ne dobiš. Prijatelje imaš pa take kot si jih zaslužiš.

Odgovor na objavo uporabnika
en cepljen, 06.11.2021 ob 12:07

Res se mi ni dalo poslušat njihovega jamranja, kako so bogi, ker se morajo testirati, ker niso cepljeni. Še huje je bilo, ko sem odprl facebook, ene same teorije zarote, “borci za svobodo”..V bistvu sem po zaslugi korone izvedel, da je večina ljudi, ki jih poznam, prf.uknjenih. Posledično sem nehal obiskovati facebook, predvsem pa se nehal sekirati, kaj ti ljudje mislijo o meni. vse ima dobro stran.

Katerokoli novico 24ur odprem, povsod so polna sporočila zagretih anticepilcev, ki drug drugemu dajejo pluse. Uravnotežena ali procepljensko usmerjena mnenja aksirajo minuse. necepljenci so na internetu v hudi ofenzivi.

perfuknjen si ti, ne zato ker si se cepil, ker vsak lahko s svojim telesom dela kar želi, ampak zato, ker si trolček SDS mafije , torej si fašist!

odjebi budali, tvoji znanci so prav srecni da so se znebili takega butca, no vdaj jaz bi bil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close