Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SEM NECEPLJEN!! MENE NE BO NIHČE PRISILIL V CEPLJENJE

SEM NECEPLJEN!! MENE NE BO NIHČE PRISILIL V CEPLJENJE

Niti pod razno! S tem zvarkom me ne bo nihče cepil, briga me za vse! Do zdaj se nisem okužil in se tudi ne bom, zakaj bi se moral cepit in zakaj naj bi se testiral ves čas, če se cepljeni ne???

Ja sej, potem pa mami, mami, ne morem dihat, zdravniki me pa ne spustijo v bolnico ???

Junak. Ne boš več kmalu.

Odgovor na objavo uporabnika
Asshole², 05.11.2021 ob 16:48

Ja sej, potem pa mami, mami, ne morem dihat, zdravniki me pa ne spustijo v bolnico ???

Junak. Ne boš več kmalu.

Kva ne bom več kmalu? če ga fašem, ga prebolim kot 90% ljudi kot prehlad. ne seri mi….

Saj pri čiščenju kanalizaciji ne boš fasal covida tudi če nisi pelcovan.

Ti si pa res prava debilna ritna janšistična smrdljiva luknja.

Seveda namenjeno “Asshole”

kva zdej, 05.11.2021 ob 16:50

Kva ne bom več kmalu? če ga fašem, ga prebolim kot 90% ljudi kot prehlad. ne seri mi….

Saj sem napisal. Ne boš več kmalu.

Saj pri čiščenju kanalizacije ne boš fasal covida tudi če nisi pelcovan.

Robi917, 05.11.2021 ob 16:52

Seveda namenjeno “Asshole”

Ti pojdi pa nazaj v levo rit

kva zdej, 05.11.2021 ob 16:44

Niti pod razno! S tem zvarkom me ne bo nihče cepil, briga me za vse! Do zdaj se nisem okužil in se tudi ne bom, zakaj bi se moral cepit in zakaj naj bi se testiral ves čas, če se cepljeni ne???

Jaz bom pa tole, če bo potrebno:

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/britain-approves-mercks-oral-covid-19-pill-2021-11-04/

sem na nevtralni strani, 05.11.2021 ob 19:44

Jaz bom pa tole, če bo potrebno:

https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/britain-approves-mercks-oral-covid-19-pill-2021-11-04/

A to boš na amazonu naročil? Stranski učinki in genska terapija te ne skrbi?

te bo prisilila v cepljenje. Vsaj tako zgleda.

Jahno, 05.11.2021 ob 19:54

A to boš na amazonu naročil? Stranski učinki in genska terapija te ne skrbi?

Jemanje šele, ko fašeš virus. Še vseeno bolje tako reskirat s cepivom krvne strdke in druge stranske kot popolnoma zdrav in neokužen in glede na to, kar je na “trgu od  preventivno protektivne kovid robe” na voljo.

raje to kot oboleli kot zdrav se cepit, 05.11.2021 ob 21:28

Jemanje šele, ko fašeš virus. Še vseeno bolje tako reskirat s cepivom krvne strdke in druge stranske kot popolnoma zdrav in neokužen in glede na to, kar je na “trgu od  preventivno protektivne kovid robe” na voljo.

Merck IN Pfizer sta pa prozivajalca, enako kot proizvajalca teh cepiv.  Tako da ne fantaziraj s podtikanjem kot da so Amazon pilule…

Vlada, 05.11.2021 ob 19:55

te bo prisilila v cepljenje. Vsaj tako zgleda.

zadnji pozikus v krču, ker so zamočili oni poleti leto, ko so že napovedovali 3. val, pa nič naredili s pripravo postelj in prostorov, niso krivi ljudje, ki so se pridno cepili poleti in zaupali cepivom, vsi odgovorni smo se pazili ni spoštovali kot že prej, neponarejali kode, se nismo šlepali na njih od drugih; cepiva  pa očitno ne delujejo na slovenski naciji po pričakovanjih vlade,  kot pričakovano in morda na kakšni drugi naciji..

Tud mene ne.

Če bodo uvedli prisilno cepljenje z nepreverjenimi testnim cepivi, pri katerih stranske učinke šele beležijo, vemo, kje smo in kam gremo. Vsi postajamo poskusne miši.

Očitno še nimamo dovolj sranja po glavi.?

Saj te nihče ne sili, se pač ne boš cepil.

Če si ves čas doma in ne hodiš niti v trgovino po hrano, se to lahko greš, če pa hodiš na delo ali v trgovino, boš pa itak kmalu zbolel in boš imel status prebolelega.

Torej?  Dobil boš svoj (primeren) status v vsakem primeru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close