Ženske so kapitalistične v najbolj čisti izvedbi!
A ste videli kdaj bogato, lepo, pametno, izobraženo s klošarjem dobrega karakterja?
A ste videli kdaj bogato, lepo, pametno s klošarjem dobrega karakterja?
A ste videli kdaj bogato, lepo s klošarjem dobrega karakterja?
A ste videli kdaj bogato s klošarjem dobrega karakterja?
NISTE!! Ženske prav malo briga za dober karakter moškega. Briga jih samo, kaj lahko od njega dobijo, torej, denar, vpliv, status in tako naprej. Obične goldigerke!!!
Šnelca_783, 05.11.2021 ob 15:44
Karakter in srce sta pomembna. Saj zivis s clovekom, ne z denarjem, predmetom.
No, vsaj meni.
Šnelca, kakšna pa sta ta karakter in srce?
Govoriti o teh rečeh je precej dvoumno, saj smo si ljudje različni in na podlagi tega nas privlačijo različne osebnostne lastnosti. Recimo nekatere lahko privlači tudi silna ambicioznost in brezkompromisno doseganje ciljev, kar pa v družbi zopet daje sicer zmoten vtis materializma.
donporleone, 05.11.2021 ob 16:35
Šnelca, kakšna pa sta ta karakter in srce?
Govoriti o teh rečeh je precej dvoumno, saj smo si ljudje različni in na podlagi tega nas privlačijo različne osebnostne lastnosti. Recimo nekatere lahko privlači tudi silna ambicioznost in brezkompromisno doseganje ciljev, kar pa v družbi zopet daje sicer zmoten vtis materializma.
Mene vprasas?
Mene privlacijo ljudje z dobrim, neznim srcem. Zdrav, uravnovesen karakter. Posten, iskren clovek s cutom za socloveka.
Materializem me odbija. Mislim, osnove zadoscene. Ampak 24h okupacija z ekonomskim trgom no go.
Clovek od besede. Da se lahko zaneses. Ne pa da menja mnenje kot vreme.
Pa da ti ne zarije noz v hrbet, tko hinavsko.
Dobro, plemenito srce.
Ne mislim da je zdaj “stokica jokica”, ampak razumna ob problemih ko so.
Ki ne zali, ne ponizuje, ne izziva,…
kruta resnica, 05.11.2021 ob 15:37
A ste videli kdaj bogato, lepo, pametno, izobraženo s klošarjem dobrega karakterja?
A ste videli kdaj bogato, lepo, pametno s klošarjem dobrega karakterja?
A ste videli kdaj bogato, lepo s klošarjem dobrega karakterja?
A ste videli kdaj bogato s klošarjem dobrega karakterja?
NISTE!! Ženske prav malo briga za dober karakter moškega. Briga jih samo, kaj lahko od njega dobijo, torej, denar, vpliv, status in tako naprej. Obične goldigerke!!!
V nekem smislu smo vsi kapitalisti, ampak ko stvari presežejo mejo zdravega okusa, gredo stvari k vragu. Tako nas uči zgodovina. Potapljamo se, pa eni tega še ne vedo.
Forum je zaprt za komentiranje.