Zakaj se mi ne rata, da se okužim?
V stiku s pozitivnimi, 05.11.2021 ob 12:19
Cepila se ne bom, zato sem se odločila za prebolevnost. Zakaj hudiča mi ne uspe? Hodim od okuženih do okuženih, sem z njimi v stikih, enega sem celo prosila, naj zakašlja vame, jaz pa sem vzdihnila. Ampak ne. Virus me ne mara.
Zakaj hudiča se ne okužim??
Enako
čekdisout, 05.11.2021 ob 12:48
pojdi na test protiteles
sodelavcu konstantno kažejo zelo močen imunski odgovor , pa nikoli ni bil pozitiven.
Imam nula protiteles, 2x testirano v razmiku nekaj mesecev.
Veckrat v stiku z okuzenimi, tudi v pristnih stikih, a se me virus ni prijel.
To je trenutno stanje, kaj bo, bomo pa se videli.
Pred kratkim je kolegica razlagala, da je pila in vse iz istega kozarca kot partner pa nic.
Od mojega partnerja en sosed…bil okužen, vsaj 4 so se hoteli od njega nalezt nic.
Ravno danes mi tasca razlaga, ki dela v DSO, da samo se ona pa ena sodelavka se niso okuzile, je pa res, da dela v zascitni obleki pa ona je se cepljena.
Pri partnerju v pisarni vsi okuzeni razen on (10 oseb).
Kam nas drzava pripelje, da se hocemo namerno okuzit.
Jaz se sicer ne želim namerno okužit, ampak sem prišla v stik z okuženimi pa ni bilo nič. V pisarni 4 pozitivne, samo dve nisva zboleli. Je bila pa fora ker je bila med pozitivnimi tudi ena polno cepljena.
Podobno je z mojimi otroci. Zbolela je sošolka s kateri ta mala v šoli sedi skupaj. Družita se tudi izven šole. Zbolelo je še 5 sošolcev, naša je bila negativna. Pa je nosila po mnenju stroke neučinkovito masko iz blaga.
Tako da tale virus ubira čudna pota.
Moje mnenje, 05.11.2021 ob 15:19
Pred kratkim je kolegica razlagala, da je pila in vse iz istega kozarca kot partner pa nic.
Od mojega partnerja en sosed…bil okužen, vsaj 4 so se hoteli od njega nalezt nic.
Ravno danes mi tasca razlaga, ki dela v DSO, da samo se ona pa ena sodelavka se niso okuzile, je pa res, da dela v zascitni obleki pa ona je se cepljena.
Pri partnerju v pisarni vsi okuzeni razen on (10 oseb).
Kam nas drzava pripelje, da se hocemo namerno okuzit.
Fašisti hočejo le, da si namerno vbrizgate strupen zvarek.
Forum je zaprt za komentiranje.