Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj se mi ne rata, da se okužim?

Zakaj se mi ne rata, da se okužim?

Cepila se ne bom, zato sem se odločila za prebolevnost. Zakaj hudiča mi ne uspe? Hodim od okuženih do okuženih, sem z njimi v stikih, enega sem celo prosila, naj zakašlja vame, jaz pa sem vzdihnila. Ampak ne. Virus me ne mara.

Zakaj hudiča se ne okužim??

Ne jej en teden. Bod lacna

Pa bos svoh  ratala. Pa se pol nastav. Sam jz nom odg ce se ti kej zgodi

Odgovor na objavo uporabnika
V stiku s pozitivnimi, 05.11.2021 ob 12:19

Cepila se ne bom, zato sem se odločila za prebolevnost. Zakaj hudiča mi ne uspe? Hodim od okuženih do okuženih, sem z njimi v stikih, enega sem celo prosila, naj zakašlja vame, jaz pa sem vzdihnila. Ampak ne. Virus me ne mara.

Zakaj hudiča se ne okužim??

Enako

verjetno si v 20% populacije, ki se ne okuži nikoli ali pa si prebolela simptomatsko i n sploh ne veš.

pojdi na test protiteles

sodelavcu konstantno kažejo zelo močen imunski odgovor , pa nikoli ni bil pozitiven.

zakaj se mi ne rata da se okužim? kaj je zdej to zaena slovenščina? okužila se boš, ko boš to najmanj pričakovala in bo to zate najslabši moment.

SIcer se glih ne nastavljam bolnim ljudem, se nikol nism, ampak tolk nalezljiv virus ki hara, očitno tud mene ne mara 😛

čekdisout, 05.11.2021 ob 12:48

pojdi na test protiteles

sodelavcu konstantno kažejo zelo močen imunski odgovor , pa nikoli ni bil pozitiven.

Imam nula protiteles, 2x testirano v razmiku nekaj mesecev.

Veckrat v stiku z okuzenimi, tudi v pristnih stikih, a se me virus ni prijel.

To je trenutno stanje, kaj bo, bomo pa se videli.

Po vseh trobilih in propagandi naokoli, bi morali mi neokuženi že zdavnaj pobrcati. Ne enkrat. 5x!

Pa kako zelo mi privoščijo cepljeni (oni ta zlobni) intenzivno posteljo. Da mi izključijo aparate. ?Na zadnje pa grejo tja ležat kar sami. ?

Ena južna neprijavljena, 05.11.2021 ob 12:51

SIcer se glih ne nastavljam bolnim ljudem, se nikol nism, ampak tolk nalezljiv virus ki hara, očitno tud mene ne mara 😛

Tebe nihče ne mara. Zakaj bi te virus torej?

Ja, sej so bile objavljene raziskave, da so nekatere prostovoljce poskušali načrtno okužit mislim, da z virusom španske gripe , pa jim ni uspelo…poskušali so na različne načine, prostovoljci pa niso zboleli. Zanimivo branje.

Meni tudi ne.

ali obstaja še kaj bolj debilnega od tega?

namerna okužba, 05.11.2021 ob 14:06

ali obstaja še kaj bolj debilnega od tega?

Recimo tvoj obstoj?

Asshole, 05.11.2021 ob 14:19

Recimo tvoj obstoj?

Saj tvoja namerna okužba bo pa kmalu odgovorila na vprašanje o tvojem obstoju…

Asshole², 05.11.2021 ob 14:24

Saj tvoja namerna okužba bo pa kmalu odgovorila na vprašanje o tvojem obstoju…

Moja okužba? Ne razumem. A te malo logika jeb.e?

Pred kratkim je kolegica razlagala, da je pila in vse iz istega kozarca kot partner pa nic.

Od mojega partnerja en sosed…bil okužen,  vsaj 4 so se hoteli od njega nalezt nic.

Ravno danes mi tasca razlaga, ki dela v DSO, da samo se ona pa ena sodelavka se niso okuzile, je pa res, da dela v zascitni obleki pa ona je se cepljena.

Pri partnerju v pisarni vsi okuzeni razen on (10 oseb).

Kam nas drzava pripelje, da se hocemo namerno okuzit.

zakaj se hočeš okužit?

Enako je razlagala prijateljica in nazadnje res obležala. Rekla je, da je bilo grozno, da je mislila, da ne bo preživela. Zdrava in v formi. Ko sem to videla, sem se šla cepit.

Fant ste eni švoh na razmišljanju. Saj tudi osebe, ki so se okužile po določenem času niso več prenašalci virusa. In to obdobje zelo variira. Tako, da mogoče strelate slepe naboje.

Pri tistih, ki so že potrjeni s testom mislim, da ne boste imeli sreče.

Uspelo mi je. Ne bo se mi treba ne testirati ne cepiti. ?

Jaz se sicer ne želim namerno okužit, ampak sem prišla v stik z okuženimi pa ni bilo nič. V pisarni 4 pozitivne, samo dve nisva zboleli. Je bila pa fora ker je bila med pozitivnimi tudi ena polno cepljena.

Podobno je z mojimi otroci. Zbolela je sošolka s kateri ta mala v šoli sedi skupaj. Družita se tudi izven šole. Zbolelo je še 5 sošolcev, naša je bila negativna. Pa je nosila po mnenju stroke neučinkovito masko iz blaga.

Tako da tale virus ubira čudna pota.

Moje mnenje, 05.11.2021 ob 15:19

Pred kratkim je kolegica razlagala, da je pila in vse iz istega kozarca kot partner pa nic.

Od mojega partnerja en sosed…bil okužen,  vsaj 4 so se hoteli od njega nalezt nic.

Ravno danes mi tasca razlaga, ki dela v DSO, da samo se ona pa ena sodelavka se niso okuzile, je pa res, da dela v zascitni obleki pa ona je se cepljena.

Pri partnerju v pisarni vsi okuzeni razen on (10 oseb).

Kam nas drzava pripelje, da se hocemo namerno okuzit.

Fašisti hočejo le, da si namerno vbrizgate strupen zvarek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close