Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj naj storim?

Kaj naj storim?

Imam zvezo na daljavo, vsak ima svoje stvari on dela, jaz študiram. Zato se vidiva zelo malo. In zadnjic mi pove, da ga pocasi mineva. Da mu ni več toliko do mene. Rekla sem, da ce je tako, je boljse, da greva narazen, ker jaz se ne vidim v zvezi z nekom, ki do mene ne cuti nicesar vec.

No in tisto noc je bilo najhujše, nisem si mislila, da mi bo tako hudo. Neprestano sem jokala, se zbujala, sem brez apetita. Fant mi je nato napisal, da neve, ce delava prav, da tudi on ne more spati, joce itd.

Drugace pravi, da mu je bilo z mano, vedno lepo, se lepo pocuti ob meni itd.

In zdaj nevem kaj naj? Res si zelim z njim postarati, po drugi strani pa nevem, ker ce do mene ne cuti nicesar vec. Nevem kaj naj delam z njim ☹️

Odgovor na objavo uporabnika
Jočem, 04.11.2021 ob 10:09

Imam zvezo na daljavo, vsak ima svoje stvari on dela, jaz študiram. Zato se vidiva zelo malo. In zadnjic mi pove, da ga pocasi mineva. Da mu ni več toliko do mene. Rekla sem, da ce je tako, je boljse, da greva narazen, ker jaz se ne vidim v zvezi z nekom, ki do mene ne cuti nicesar vec.

No in tisto noc je bilo najhujše, nisem si mislila, da mi bo tako hudo. Neprestano sem jokala, se zbujala, sem brez apetita. Fant mi je nato napisal, da neve, ce delava prav, da tudi on ne more spati, joce itd.

Drugace pravi, da mu je bilo z mano, vedno lepo, se lepo pocuti ob meni itd.

In zdaj nevem kaj naj? Res si zelim z njim postarati, po drugi strani pa nevem, ker ce do mene ne cuti nicesar vec. Nevem kaj naj delam z njim ☹️

Oba jokata in se ne znata zmenit?

Kako ukrepaš, ko si nečesa res želiš? Kdaj odnehaš?

Dva otrocka, ki ne vesta, kaj bi sama s sabo in ne znata nic potrpet…

Kaj pa v zivljenju, ko pridejo tezke stvari? Kako bosta takrat?

In se pomembnejse, ni problem zveza na daljavo, problem je, kako si predstavljata skupno zivljenje, kje, v katerem kraju, kako?

Meni pa on ni všeč. Tudi malo ne.

Moški, ki tako zlahka prizadene svoje dekle, ni vreden nič.

Res nič.

imata zvezo na daljavo, jočeta pa za nečem, česar sploh nimata. na daljavo se komot tudi starata “skupaj”, vmes pa počneta kaj drugega.

Vprašaj se ali ljubiš iz ljubezni ali iz navade?

Če se njegova ljubezen ohlaja ne moreš narediti nič.

Predvidevam, da si še zelo mlada. Zato uživaj zdaj. Ne joči, bodi vesela, da se ti je zjasnil. Leta hitro tečejo in biti v zvezi z nekom, ki ti ne vrača ljubezni je kot pekel.. Prišel bo pravi fant, le potrpežljiva bodi?.

Pride kriza daljave.

Pogovorita se na stiri oči v živo.

Uskladita svoje urnike, da se veckrat vidita

Pravi čas se je treba posloviti. Tako je pri vseh mladostnih zabavah. Ravno, ko je najlepše, je treba reči hvala in nasvidenje, sicer ostaneš na prizorišču s samimi pijanci in na koncu pometaš. Ne, nič ne govorim proti doživljenjski skupni poti, pravim le da je nekega obdobja očitno konec, da sta prišla do križišča in je treba naprej, če skupne poti ni, ali pa ta ni za oba najboljša možna izbira, potem se pač poslovita s hvaležnostjo za delček poti, ki sta ga prepotovala skupaj. Da, tako preprosto je to. Če bosta hotela naprej imeti to, kar je bilo, je pa to kot poslušanje iste skladbe na repeat. In ko smo že pri skladbah … Namesto jokanja v blazino priporočam skladbo Harryja Nilssona: Gotta Get Up.

Odgovor na objavo uporabnika
Moja Misel, 05.11.2021 ob 20:31

Pravi čas se je treba posloviti. Tako je pri vseh mladostnih zabavah. Ravno, ko je najlepše, je treba reči hvala in nasvidenje, sicer ostaneš na prizorišču s samimi pijanci in na koncu pometaš. Ne, nič ne govorim proti doživljenjski skupni poti, pravim le da je nekega obdobja očitno konec, da sta prišla do križišča in je treba naprej, če skupne poti ni, ali pa ta ni za oba najboljša možna izbira, potem se pač poslovita s hvaležnostjo za delček poti, ki sta ga prepotovala skupaj. Da, tako preprosto je to. Če bosta hotela naprej imeti to, kar je bilo, je pa to kot poslušanje iste skladbe na repeat. In ko smo že pri skladbah … Namesto jokanja v blazino priporočam skladbo Harryja Nilssona: Gotta Get Up.

@Moja
Misel aplavdiram in podpišem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close