Ko ob 7:30 vidiš na vasi otroka z masko
Problem je……..?, 03.11.2021 ob 12:08
In v čem je problem? Očitno mulota maska sploh ne moti…. To je edino, kar lahko razberem iz tvojega zapisa.
A to vi vidite? Jaz pa opažam pretirano skrb s strani staršev in nepotrebno zmedo otroka. Svež zrak ni enak izdihanemu v maski. Ne da otroka ne moti. Niti nič ne ve kako in kaj. Ste pa debili.
Bolano, 03.11.2021 ob 12:12
A to vi vidite? Jaz pa opažam pretirano skrb s strani staršev in nepotrebno zmedo otroka. Svež zrak ni enak izdihanemu v maski. Ne da otroka ne moti. Niti nič ne ve kako in kaj. Ste pa debili.
Naj uganem,,, Otrok diha CO2, ampak maska pa virusa ne ustavi? A imam prav?
Anonimno 8349, 03.11.2021 ob 11:34
Potem pa pogleda koliko ljudi je umrlo včeraj
18
Bolano
Vi se očitno ne boste zavedali resnosti situacije, dokler vam ali vašim bližnjim ne zavrnejo zdravljenja v bolnišnici.
Vam ne želim, ampak očitno vas bo samo to streznilo.
in tega je kriv otrok brez maske, oziroma ta otrok bo z masko izboljšal situacijo??
Dokler je par 100.000 sedemdeset plus letnikov necepljenih, pustite otroke čisto pri miru.
Bolano, 03.11.2021 ob 12:24
Trot. Prav hočeš komplicirati in nerazumeti enostavnega zapisa. Kam še greva, da izpodbiješ mojo opazko?
Ti si tista, ki komplicira. Ne bi dvakrat rekel, da si je samo pozabil sneti masko, ker je bila ura pol osmih zjutraj, on pa še zaspan, zamišljen o.z. karkoli.
Ti pa iz tega narediš celo paniko.
ohhh ja, 03.11.2021 ob 12:27
Ne dramatiziraj.
Tudi jaz kdaj pozabim masko na obrazu, ali pa v avtu, preden grem v trgovino.
A nimaš drugega dela, kot da pisariš neumnosti?
Tak izpad sem pričakoval. Že tretji dan zapored sem srečal malčico z masko, svojega otroka peljem peš v šolo po potki na drugi strani brega. To ni slučaj. Nerazsodnost staršev in debilizem. Oglašate se same nadpovprečno razgledane mamice, ki namesto zdravega obroka otroku nudite junk food, ne razlagate stvari, se aktivno ne ukvarjate z njimi in vas itak ne briga, kako se nosi.
Problem je……..?, 03.11.2021 ob 12:37
Ti si tista, ki komplicira. Ne bi dvakrat rekel, da si je samo pozabil sneti masko, ker je bila ura pol osmih zjutraj, on pa še zaspan, zamišljen o.z. karkoli.
Ti pa iz tega narediš celo paniko.
Moški sem kot prvo. Kot drugo vaše predstave do tudi napačne. Najprej me naj koga od bližnjih trofi, potem muha enodnevnica, rafal zakaj? Ker morate imetu prav. bolniki. Objektivno in zdravorazumno. Otrok sam na pešpotki 4km stran od šole, kjer ni postaje, so drevesa, makedamska pot, potok je v bližini hodi z masko. In zdaj pojdite na temp.zraka in da se greje z njo? V septemberu je bil enak pojav, masko ima očitno vedno isto iz blaga. Vprašanje, če je kdah umita. Res ste neumni. Nesposobni kritične debate. Polni predsodkov in zaključov.
Točno tako. Moja otroka imata tudi med potjo masko gor, ampak ne na nosu, pod brado. Tamalo včasih zebe v nos in si jo potegne tudi gor. Imata namreč pralne maske.
To delata zato, da je ne pozabita vzet. Drugače morata čakat pred šolo, da masko dobita od hišnika.
Druga verjetnejša razlaga (če gre za mlajšega otroka), da je preplašen predvsem zaradi bombardiranja medijev. Doma ima marsikdo prižgan radio, tv. In kaj se posluša vsako uro? koliko je okuženih, mrtvih in grožnje z zaprtjem vsega. Če se v familiji bolj malo pogovarjajo, potem se lahko zgodi, da starši tega straha ne zaznajo in otroku ne pomagajo.
Obstaja pa seveda možnost, da so podobno preplašeni tudi starši in so to prenesli na otroke. Lahko zaradi rizičnih oseb v ožji družini, lahko da je kakšen bližnji imel hudo obliko, lahko pa so le prestrašeni.
Norčevanje iz otroka ali njihovih staršev v takem primeru naredi več slabega kot koristnega. Gre le za zadovoljitev ega avtorja te teme.
V vednost tupim mamam. Nisem proti maski v šoli jo ima tudi moj sin. Sem pa za kritično presojo kdaj in kako je bolje z njo, kdaj ne. Ta malčica je z masko okupirana. Ali so starši vso paniko prenesli nanjo, ali pa ss z malčico ne pogovarjajo z razlago. In moj sin me sprašuje zakaj ima punca vedno masko tudi, ko je zunaj sama. Zmeda. Tudi stroka ne diligira maske naprostem, ko smo sami. In pri nas v Slo je zrak še vedno vredi.
vročina819, 03.11.2021 ob 12:52
Točno tako. Moja otroka imata tudi med potjo masko gor, ampak ne na nosu, pod brado. Tamalo včasih zebe v nos in si jo potegne tudi gor. Imata namreč pralne maske.
To delata zato, da je ne pozabita vzet. Drugače morata čakat pred šolo, da masko dobita od hišnika.
Druga verjetnejša razlaga (če gre za mlajšega otroka), da je preplašen predvsem zaradi bombardiranja medijev. Doma ima marsikdo prižgan radio, tv. In kaj se posluša vsako uro? koliko je okuženih, mrtvih in grožnje z zaprtjem vsega. Če se v familiji bolj malo pogovarjajo, potem se lahko zgodi, da starši tega straha ne zaznajo in otroku ne pomagajo.
Obstaja pa seveda možnost, da so podobno preplašeni tudi starši in so to prenesli na otroke. Lahko zaradi rizičnih oseb v ožji družini, lahko da je kakšen bližnji imel hudo obliko, lahko pa so le prestrašeni.
Norčevanje iz otroka ali njihovih staršev v takem primeru naredi več slabega kot koristnega. Gre le za zadovoljitev ega avtorja te teme.
Dobro zapisano.
Bolano, 03.11.2021 ob 12:49
Moški sem kot prvo. Kot drugo vaše predstave do tudi napačne. Najprej me naj koga od bližnjih trofi, potem muha enodnevnica, rafal zakaj? Ker morate imetu prav. bolniki. Objektivno in zdravorazumno. Otrok sam na pešpotki 4km stran od šole, kjer ni postaje, so drevesa, makedamska pot, potok je v bližini hodi z masko. In zdaj pojdite na temp.zraka in da se greje z njo? V septemberu je bil enak pojav, masko ima očitno vedno isto iz blaga. Vprašanje, če je kdah umita. Res ste neumni. Nesposobni kritične debate. Polni predsodkov in zaključov.
Ti si resno bolan. Jaz sem tudi kupila pralne maske po 10 kosov iz istega blaga, zato ker jima je bil vzorec všeč. Niti v življenju si nisem predstavljajo da se bodo najdli psihiči, ki se bodo ubadali s tem kdaj jo peremo ali menjamo.
O tem naj resno debatiram s tabo? Zasmehuješ od staršev do otroka. Zakaj že?
GET A LIFE!
Forum je zaprt za komentiranje.