Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaprtje

Zaprtje

Popoln lockdown za 10 dni, ali pa nic.      Ce ze, bi bilo fer zapret anticepilce. Naj ne ogrozajo vsega okoli sebe. Ali pa tiste, ki sirijo neumnosti po spletu in s tem ogrozajo javno zdravje.

Itak nikamor ne hodim…

…, ker se skrajno izogibam cepljenim, ki so zrenutno najvecji prenasalci virusa!

1x na 2 tedna špecerijska trgovina (enako kot pred kovidom).

V lokale zdaj pač ne hodim, ostalo pa nakupujem prek interneta. V fizični trgovini z oblačili ali obutvijo nisem bila od lani marca.

Me pač ne gane, tudi prej nisem bila pogosta obiskovalka.

V službi sem v pisarni sama, stika z obiskovalci nimam, s sodelavci kavo spijemo zunaj na balkonu, na razdalji (kot smo jo pili že pred kovidom, ker so vmes tudi kadilci, le razdaljo imamo zdaj večjo).

Nisem prebolela in nisem cepljena.

Odgovor na objavo uporabnika
Rutko, 03.11.2021 ob 10:44

Popoln lockdown za 10 dni, ali pa nic.      Ce ze, bi bilo fer zapret anticepilce. Naj ne ogrozajo vsega okoli sebe. Ali pa tiste, ki sirijo neumnosti po spletu in s tem ogrozajo javno zdravje.

Dej mal odjjebi, cepec cepljeni. Če so po cepljenju vsi taki kre.teni postali kot ti, potem nam še Bog ne more več pomagat…??

Ma daj težit, dokler bodo obstajali taki beboti kot ti nam ni pomoči.  A še do danes ovčice niste dojele kar vam govorimo že skoraj dve leti?

Ovce si tisti, ki se na dva dni testirajo in goljufajo s testi. Beee

Vse vec okuzb je med cepljenimi.

Tudi, če vse anticepilce zapreš, se bo virus širil, ker ga prenašate cepljeni iz enega na drugega. Ker ne upoštevate, da bolni ne smete v službo. Se ne testirate.

Pravzaprav mislim, da vas vsa cepiva ne ščitijo dovolj in zato je bolje, da se prekužite sedaj, ker bo sicer januarja res Bergamo. Ker saj veste, da vas vektorska cepiva ne ščitijo proti delti. Silili pa so vas, da se cepite prav s temi. Dohtarji se niso s temi cepili, že vejo zakaj.

Smo v fazi prekuževanja naroda. Cepljeni ste tarče prekuževanja. Necepljeni spoštujemo ukrepe, se testiramo in nikogar ne ogrožamo

Pravzaprav

Odgovor na objavo uporabnika
me ne gane, 03.11.2021 ob 10:46

Itak nikamor ne hodim…

…, ker se skrajno izogibam cepljenim, ki so zrenutno najvecji prenasalci virusa!

Jaz tudi.

Rutko. Malo samocenzure naredi v podtrešju. In ne piši neumnosti ki ti v treutku šinejo v glavo.

Zberi več informacij in si razširi obzorja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close