Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje ugodno kupiti žensko bundo?

Kje ugodno kupiti žensko bundo?

Barvno ali črno, malce daljšo, ter da ni predraga, tam do 100 €.

Jaz iskreno nimam pojma kam sploh iti, ker že vsaj 3 leta nisem bila v šopingu oblačil.

Tosama – Medvode.

Predlani sem jo našla v Takko. Občasno pridejo akcije bundastih plaščkov v Hoferju in Lidlu in do zdaj so se pri meni obnesle, tudi lepe so bile, ne maram vrečastih krojev. Drugače pa, ko so razprodaje, se cene bund, ki so zdaj 80-150eur lahko spustijo celo do 60-80eur. V Takko se je cena bunde, ki je prej stala okoli 60eur spustila na malo manj kot 10eur. Še vedno sem zadovoljna z njo. Uspešno brskanje in dober nakup ti želim.

Poglej spletne trgovine. HM, Next, Bonprix…najdeš za ta znesek. Hm sem videla oglas, da ima zdaj bunde od krajših pa do kolen. Izgledajo tople. Poglej še Gap, Primark, CA, Nama, v živo Emporium v BTC.

Če se ti ne mudi počakaj do 26.11. –  black friday – bo ful znižano, samo ni nujno, da dobiš številko.

Odvisno. Bi kupila, vse trga, otto kvaliteta, drži za ceno, bon orixsx, about yoz pmpa meter vzem 11????????

Odgovor na objavo uporabnika
Prezgodaj, 03.11.2021 ob 18:13
    Odvisno. Bi kupila, vse trga, otto kvaliteta, drži za ceno, bon orixsx, about yoz pmpa meter vzem 11????????

Sem Povedala, ker ne maram, da iste nosite ?????????

Odgovor na objavo uporabnika
Prezgodaj, 03.11.2021 ob 18:16

Sem Povedala, ker ne maram, da iste nosite ?????????

Na Men pač drži ?????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close