Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož in moja prijateljica

Mož in moja prijateljica

Lep pozdrav vsem,

Mislila sem da se meni kaj takega ne more zgoditi,vendar sem očitno bila v zmoti.

Imam “dobro” prijateljico iz OŠ.Pred nekaj leti se je ločila in ostala sama z enim šoloobveznim otrokom.Posebno sem  ji bila v veliko pomoč,ko jo je potrebovala v najtežjih časih.Že ob prvem spoznavnem srečanju z mojim možem sem opazila,da sta si zelo naklonjena.Od  začetka leta je prijateljica popolnoma prekinila vse stike z mano in vsem mojim bližnjimi,razen mojem možu.Mož mi tega sicer ne priznava,ampak sem izvedela iz drugih virov.Mož mi  zelo skrbno skriva tudi telefon,vendar predvidevam da se ne dobiva z njo,ker redno hodi domov.Moža sem pa pred časom tudi  večkrat virtualno zalotila v pogovru z neznano žensko. Z njim sem se poskusila tudi že večkrat pogovoriti,vendar neuspešno,ker odklanja odkrit pogovor. Prosila bi za kakšen nasvet kako se spoprijeti s takim težavam.Hvala.

Ni nujno, da je ravno ta tvoja prijateljica,komot je druga zenska…

In ni nujno, da se ne dobiva, ce hodi domov…

Zakaj pa je ta tvoja prijateljica prekinila stike z vsemi vami?

Moraš ga soočiti s tem. Bodi vztrajna. Vprašaj ga, koliko mu pomeni vajina zveza. ko ti bo odgovoril, ga še vprašaj, če mu je do tega, da vajino zvezo ohrani. Boš videla, kaj ti bo rekel. Najverjetneje, da, seveda. Nato mu povej, da močno čutiš, da je vajina zveza v nevarnosti. Da že dlje časa čutiš, da se ti odtujuje in da čutiš, da njegova čustvena energija odteka drugam. Vprašaj ga, kaj on misli, da bi lahko naredila, da se spet čustveno povežeta, kot nekoč. Potem boš videla, ali je pripravljen reševati vajino zvezo, ali pa mu je že vseeno.

Pojdi postopoma, da ga ne prestrašiš, ne mu takoj povedati, da veš za telefonske pogovore.  Tako boš pridobila kaj časa, da boš lahko izvedela več.

Mogoče pa le hoče, da ga njegova ženska ljubi in potem se vse pošlihta.

Ne nori baba nora, pri pametnih ljudeh je dovolj za vse , samo fovšije ne sme biti, si pomislila da bi jo povabila domov in bi skupaj moža zdelali do zadnje kapljice .

Ženske, ne razumem vas, da ste toliko odvisne od klepetanja in kofetkanja, pa obiskov po domovih? Avtorica, možu si na pladnju sama prinesla potencialno koketo ljubico. Plus vaš FB! Nikoli ne delajte sebi v minus, pustite internet in žensk ne vabite domov, posvetite se raje družini, otrokom, priredite sami sebi domačo zabavo, sprehode, piknike. Če sta “prijateljici”, pojdite nekam na kavo in to je to. Zdaj je morda že prepozno ali ne. Odvisno kako odkrita sta si bila do zdaj.

ti rečem, prav prijateljice najbolj stegujejo roke in se nastavljajo decom svoji prijateljic:):):)

Na lastnih izkušnjah…3x.

Ker so “prijateljice” vedno tebi fovš za desca, ki je s tabo. In ker vejo, da ste veliko boljše, lepše od njih ,je zanje pravi izziv in zlata medalja, da ga lahko imajo one. Pa čeprav samo za en poriv v njihovo luknjo…v vsakem primeru se počutijo boljše in več vredne od vas.

Od takrat nimam več prijateljic :):):).

Odgovor na objavo uporabnika
Zmedena…, 02.11.2021 ob 15:10

Lep pozdrav vsem,

Mislila sem da se meni kaj takega ne more zgoditi,vendar sem očitno bila v zmoti.

Imam “dobro” prijateljico iz OŠ.Pred nekaj leti se je ločila in ostala sama z enim šoloobveznim otrokom.Posebno sem  ji bila v veliko pomoč,ko jo je potrebovala v najtežjih časih.Že ob prvem spoznavnem srečanju z mojim možem sem opazila,da sta si zelo naklonjena.Od  začetka leta je prijateljica popolnoma prekinila vse stike z mano in vsem mojim bližnjimi,razen mojem možu.Mož mi tega sicer ne priznava,ampak sem izvedela iz drugih virov.Mož mi  zelo skrbno skriva tudi telefon,vendar predvidevam da se ne dobiva z njo,ker redno hodi domov.Moža sem pa pred časom tudi  večkrat virtualno zalotila v pogovru z neznano žensko. Z njim sem se poskusila tudi že večkrat pogovoriti,vendar neuspešno,ker odklanja odkrit pogovor. Prosila bi za kakšen nasvet kako se spoprijeti s takim težavam.Hvala.

Ti kar bodi zmedena. Tvoj že lep čas nabija tvojo prijateljico…

Ja, če redno hodi domov, je pa sigurno zvest. ?

Ce bi imela jaz taksno izkusnjo kot ti, bi se najprej vprasala, kaj bo naredila v primeru, da so vse moje misli res.

potem bi se pa povezala na telekom/telemach  in pogledala s katerimi stevilkami je s senamu v kontaktu. Da pise ali klice. Preverila, ce je ta stevilka od prijateljice in to je to.
potem bi ga soocila z ugotovitvami.

ce sta pa res prijateljici, potem bi jo pa enostavno vprasala, ce natepava mojga moza.

vsekakor pa, ce bi bilo vse re, bi mu spakirala tist njegov kovcek in bi oetu skozi vrata kokr je dolg in sirok.

Odgovor na objavo uporabnika
prijateljice, ja, hahahaha, 02.11.2021 ob 16:47

ti rečem, prav prijateljice najbolj stegujejo roke in se nastavljajo decom svoji prijateljic:):):)

Na lastnih izkušnjah…3x.

Ker so “prijateljice” vedno tebi fovš za desca, ki je s tabo. In ker vejo, da ste veliko boljše, lepše od njih ,je zanje pravi izziv in zlata medalja, da ga lahko imajo one. Pa čeprav samo za en poriv v njihovo luknjo…v vsakem primeru se počutijo boljše in več vredne od vas.

Od takrat nimam več prijateljic :):):).

Kaksne prijateljice to imate in kaksne levake ste ozenile?!

Pa da stegnem tacko po prijateljicinem mozu, si jo raje odrezem, kaj sele, da bi stegnila kaj drugega!

Pri nas se ve, kaj je sveto in me mozov prijateljic sploh ne gledamo kot moske! Ce mi je ona kot sestra, mi je njen moz kot brat! Pisuka, se brata od prijateljice ne vem, ce bi pogledala, kaj sele moza!

V kaksnem bednem svetu eni zivite!

Ja, ti povem, res je bila groza. Kaj naj, zdaj vem, takrat pa se mi ni niti sanjalo.

Sem jaz kriva, da sem zaupala? Ker pri meni velja isto to, da tip mojih prijateljic, sorodnic ipd zame sploh ni moški, kot tak ne obstaja, je tabu.

Pa sem mislila, da tudi drugi tako mislijo…:)

No, ampak, danes imam super moškega in nobene prijateljice :):):)

Blablabla.

Že ko te ženska seznani s kakšno prijateljico, je to prvi korak do kakšnega novega zanimivega seksa.

Če si pametna, prijateljico pripelji direktno v trojčka. Ker tako boš seksa deležna tudi ti, sicer pa samo ona.

Pa kaj vi veste da grdo govorite o SAMSKIH ženskah ki nimjo partnerja in osebi ki vam je obljubila večno zvestobo v dobrem in slabem?  Ite na terapijo, par ur psihiatra, zdravila, pa boste videle da so te ženske ene boge revice ki jih vaši možje napizdujejo in jim rata vsake tolko časa. Pa mogoče to ni prva ljubica, ste jih samo opazile, lahko od prvega dne z vami leta okoli, kerste ve slepe kokoške. Zakon je med vami in možem ne med možem in drugo žensko. Razen če greste grupiča? Res ste smotane hahahah

Seveda je vse možno pri njem.Že zdavnaj bi se ločila,če ne bi imela midva 3 otroke.Zaradi otrok še vztrajam z njim,ker so relativno majhni (2,5,8 let)

Brez pravega razloga je zacela vse moje bliznje ignoritat,no razen seveda moža.

Hvala za nasvet,vendar sem že velikokrat poskusila,seveda  brez uspeha.

Vedno za vsako stvar okrivi mene.Svojih napak ne vidi.Rekel je celo,da če bi se ločila, da ne bi bila (po njegovo) sama zmožna otroke rihtat.Sam pa ne vidi da načeloma sem sama za vse.

maaa, men se zdi, da tako zgodbo preberem vsako leto ene 2x…, zdej, al je to ist avtor, al je pa to svetovni problem.

Se pa spomnim, da je bila kolegica moje prve punce zaljubljena v mene, tako, da sta bile zaradi tega en teden skregane, evo, s tem se ni za zajebavat..

Vara te, to je to. Prej se bos sprijaznila boljse bo.

Zato jaz nimam tesnih prijateljic. Pregloboko ne prijateljujem z nobeno. Mi je pa začela skakati v življenja ena ki sva se tako malo podružili – kavica, klepet. Jaz sem bila še naprej za druženje vsaj dvakrat , trikrat na mesec.,Nisem pa slutila, da se v njeni glavi vrtijo filmi in scenariji do srečnega konca . Postopoma in počasi je pripravljala mojega moža na vse bolj zasebna druženja . Najprej čisto poslovne stvari, potem čedalje bolj osebne . Na mene je v glavnem pozabila . V ljubezni nesrečna ženska polna zavrnitev s strani dobrih moških , neuspešna osamljena ženska, ki bi pobrala tudi tuje če bi le dobila priložnost. Načrte sva ji pokvarila kar oba z možem . Tudi on je videl da z njeno glavo nekaj ni vredu . To se lahko vsakemu zgodi da naleti na pokvarjeno osebo. Le slepit se ne šmeš in utišati intuicijo ki te opozarja da ljedje v tvoji bližini nimajo dobrih namenov .

Kaj še rabiš da dojameš?? A da ji najdeš na njemu??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close