Nikakor dobit zdravnika
Tudi v zd bezigrad je nemogoče priklicati zdravnika, ker ne dvignejo ali pa poklopijo telefon. Ko se prijavis preko maila dobis avtomatski odgovor z velikimi tiskanimi crkami, da naročanje zaradi covida ni mogoce (situacija iz septembra!!). Sem znorela in bila na tem, da obrnem na glavo pol zravstvenega doma, ko sem prejela milostni klic sestre, da lahko pridem na pregled. V celem nadstropju je bila dopoldne poleg mene samo se ena oseba. Kje so ostali bolniki?? Hcerka ze tri leta ni bila pri pediatru, da b ji vsaj kri pogledali ali pa pljuca, srce poslusali. Sramota od nasega zdravstva!! Za prijavo zrelo.
Obupan659, 02.11.2021 ob 15:10
Kaj se to dogaja. Že cel dan skušam preklicati zdravnika, mu pišem na mail, da se stanje slabša, pa ga nikakor ne morem dobit.
preveri v sistemu DoZdravnika, če je povezan, pa komuniciraj elektronsko:
https://dozdravnika.si/predstavitev/
Čas je denar.
bedarija333, 02.11.2021 ob 15:54
Na cepilnih in testnih točkah delajo študenti in študentke, pojdi na metelkovo pa bo stvar jasna… Zdravniki nimajo časa za to…
lahko, da tudi, ampak ko sem se šla cepit, je obakrat cepilne kartončke potrjevala moja osebna zdravnica, tako da… a ti bo študent podpisal, pa žig od faksa gor pritisnil?
Mnenje139, 02.11.2021 ob 16:30
Tudi v zd bezigrad je nemogoče priklicati zdravnika, ker ne dvignejo ali pa poklopijo telefon. Ko se prijavis preko maila dobis avtomatski odgovor z velikimi tiskanimi crkami, da naročanje zaradi covida ni mogoce (situacija iz septembra!!). Sem znorela in bila na tem, da obrnem na glavo pol zravstvenega doma, ko sem prejela milostni klic sestre, da lahko pridem na pregled. V celem nadstropju je bila dopoldne poleg mene samo se ena oseba. Kje so ostali bolniki?? Hcerka ze tri leta ni bila pri pediatru, da b ji vsaj kri pogledali ali pa pljuca, srce poslusali. Sramota od nasega zdravstva!! Za prijavo zrelo.
korone nimamo tri leta.
zakaj pa prej hčerke nisi peljala k pediatru?
Če je osebni zdravnik dežuren na drugi lokaciji, o tem obvesti na spletni strani in tudi navede, kdo ga nadomešča.
Avtorica, napiši ji mail, da se boš obrnila na dežurnega zdravnika v ZD, če ti ne odgovori do, recimo, 14.ure. oziroma še bolje, da boš pomoč poiskala pri vodji ZD.
Sicer pa urgenca, tako zadnje čase delajo vsi, ki jih osebni zdravnik ignorira.
Obupan583, 02.11.2021 ob 17:38
Sem jim poslal mail in vmes klical do 14ih, pa nič. Telefon je bil kot obrnjen, da ni niti zvonilo niti bilo zasedeno. Ne vem kaj še dogaja. Sem preveril na spletu, delajo normalno po urniku, a dobit jih nikakor. Bom probal se jutri, če ne grem na urgenco.
A boš dal ime zdravnika ali si lažniv smrdljivec?
Pri nas, bogu za hrbtom, kjer se stalno borimo s pomanjkanjem zdravnikov, nimamo takih težav. Zdravniki so dosegljivi oz. dobiš sestro, s katero se dogovoriš za termin. Nobenega problema, ni čakanja, kot včasih, ker se sedaj ljudje pač morajo držati naročene ure oz. jih ne spustijo noter več kot 10 minut prej.
Forum je zaprt za komentiranje.