Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikakor dobit zdravnika

Nikakor dobit zdravnika

Kaj se to dogaja. Že cel dan skušam preklicati zdravnika, mu pišem na mail, da se stanje slabša, pa ga nikakor ne morem dobit.

Morda je danes dezuren na kovid oddelku.

Odgovor na objavo uporabnika
Elizzia, 02.11.2021 ob 15:11

Morda je danes dezuren na kovid oddelku.

Debilno psihopatsko itak ni sram, da podpiraš genocid.

os. zdravnik nima bit kaj dežuren na covid oddelku, ker nima primernih znanj za delat tam

Moja zdravnica večkrat dela na testih pcr in cepilnih točkah. Mogoče je tam.

Lolo832, 02.11.2021 ob 15:52

Moja zdravnica večkrat dela na testih pcr in cepilnih točkah. Mogoče je tam.

Na cepilnih in testnih točkah delajo študenti in študentke, pojdi na metelkovo pa bo stvar jasna… Zdravniki nimajo časa za to…

Samo čez vrata na levo pa boš videl…

Ajde antivaxer, objavi ime in priimek zdravnika, da ga probam jaz kontaktirati.

Tudi v zd bezigrad je nemogoče priklicati zdravnika, ker ne dvignejo ali pa poklopijo telefon. Ko se prijavis preko maila dobis avtomatski odgovor z velikimi tiskanimi crkami, da naročanje zaradi covida ni mogoce (situacija iz septembra!!). Sem znorela in bila na tem, da obrnem na glavo pol zravstvenega doma, ko sem prejela milostni klic sestre, da lahko pridem na pregled. V celem nadstropju je bila dopoldne poleg mene samo se ena oseba. Kje so ostali bolniki?? Hcerka ze tri leta ni bila pri pediatru, da b ji vsaj kri pogledali ali pa pljuca, srce poslusali. Sramota od nasega zdravstva!! Za prijavo zrelo.

Obupan659, 02.11.2021 ob 15:10

Kaj se to dogaja. Že cel dan skušam preklicati zdravnika, mu pišem na mail, da se stanje slabša, pa ga nikakor ne morem dobit.

preveri v sistemu DoZdravnika, če je povezan, pa komuniciraj elektronsko:

https://dozdravnika.si/predstavitev/

Čas je denar.

bedarija333, 02.11.2021 ob 15:54

Na cepilnih in testnih točkah delajo študenti in študentke, pojdi na metelkovo pa bo stvar jasna… Zdravniki nimajo časa za to…

lahko, da tudi, ampak ko sem se šla cepit, je obakrat cepilne kartončke potrjevala moja osebna zdravnica, tako da… a ti bo študent podpisal, pa žig od faksa gor pritisnil?

Mnenje139, 02.11.2021 ob 16:30

Tudi v zd bezigrad je nemogoče priklicati zdravnika, ker ne dvignejo ali pa poklopijo telefon. Ko se prijavis preko maila dobis avtomatski odgovor z velikimi tiskanimi crkami, da naročanje zaradi covida ni mogoce (situacija iz septembra!!). Sem znorela in bila na tem, da obrnem na glavo pol zravstvenega doma, ko sem prejela milostni klic sestre, da lahko pridem na pregled. V celem nadstropju je bila dopoldne poleg mene samo se ena oseba. Kje so ostali bolniki?? Hcerka ze tri leta ni bila pri pediatru, da b ji vsaj kri pogledali ali pa pljuca, srce poslusali. Sramota od nasega zdravstva!! Za prijavo zrelo.

korone nimamo tri leta.

zakaj pa prej hčerke nisi peljala k pediatru?

Kaj se dogaja,res.

Za zjokat.

V tem casu biti bolan in to ne od covida je najhuje kar te lahko doleti,ce pa se denarja nimas da gres samoplacnisko pa se huje

Če je osebni zdravnik dežuren na drugi lokaciji, o tem obvesti na spletni strani in tudi navede, kdo ga nadomešča.

Avtorica, napiši ji mail, da se boš obrnila na dežurnega zdravnika v ZD, če ti ne odgovori do, recimo, 14.ure. oziroma še bolje, da boš pomoč poiskala pri vodji ZD.

Sicer pa urgenca, tako zadnje čase delajo vsi, ki jih osebni zdravnik ignorira.

Sem jim poslal mail in vmes klical do 14ih, pa nič. Telefon je bil kot obrnjen, da ni niti zvonilo niti bilo zasedeno. Ne vem kaj še dogaja. Sem preveril na spletu, delajo normalno po urniku, a dobit jih nikakor. Bom probal se jutri, če ne grem na urgenco.

Verjetno kofetkajo pa nimajo časa dvignit telefon. Tole naše zdravstvo je poden.

Obupan583, 02.11.2021 ob 17:38

Sem jim poslal mail in vmes klical do 14ih, pa nič. Telefon je bil kot obrnjen, da ni niti zvonilo niti bilo zasedeno. Ne vem kaj še dogaja. Sem preveril na spletu, delajo normalno po urniku, a dobit jih nikakor. Bom probal se jutri, če ne grem na urgenco.

A boš dal ime zdravnika ali si lažniv smrdljivec?

Naša skupna naloga je, da s skupnimi močmi ustvarimo več kot vrhunskega zdravnika. To bo tak zdravnik kot ga svet še ni nikdar videl.

Moja zdravnica in sestra sta vsak cetrtek na Kovid oddelku.

Pri nas, bogu za hrbtom, kjer se stalno borimo s pomanjkanjem zdravnikov, nimamo takih težav. Zdravniki so dosegljivi oz. dobiš sestro, s katero se dogovoriš za termin. Nobenega problema, ni čakanja, kot včasih, ker se sedaj ljudje pač morajo držati naročene ure oz. jih ne spustijo noter več kot 10 minut prej.

xrobe, 03.11.2021 ob 06:15

Naša skupna naloga je, da s skupnimi močmi ustvarimo več kot vrhunskega zdravnika. To bo tak zdravnik kot ga svet še ni nikdar videl.

Rolam se kot vetrnica.

To ni res.  Večina  LJ zdravnikov dela dežurstva tako na Urgenci, kot tudi v cepilnih centrih.  nekateri zdravniki delajo dežurstva tudi v drugih krajih po Sloveniji.

Seveda delajo vsepovsod drugje, samo s svojimi pacienti ne, žal. Delo vsepovsod drugje priletijo poleg plače v žepke, a ne?

Zato, ker so plačani za nedelo in drkanje.

Priporočam, da na plebiscitu obkrožite ZA Avstrijo.

Tako noben zdravnik oz. osebje ne bo migriral, saj bomo Avstrija mi. Pa še red bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close