Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali so blond moški sploh privlačni ženske

Ali so blond moški sploh privlačni ženske

Sem moški, ki ima blond lase, rahlo kodraste. Zdi se mi, da so ženskam všeč samo temnolasi moški? Je to res? Dajte ženske iskreno odgovorit?

Tudi ženske blondinke so vedno manj popularne, vprašaj čeglaja

Od pubertete dalje so mi všeč samo blond in svetli. Sem sama svetla. Temni moški dobesedno odbijajo. Mož je svetlopolt in svetel.

Moj mož je blond s kodrcki, če si pusti daljše. Ima prelepe modre oči in je visok. Ja in ženske se sučejo okol njega, pa vedno prileze kača za njim, jaz torej.

Moj je temen jaz sem blodinka. Meni pašejo temni so prav očarljivi. Blond je pase…

Odgovor na objavo uporabnika
dajte iskreno odgovorit, 01.11.2021 ob 19:28

Sem moški, ki ima blond lase, rahlo kodraste. Zdi se mi, da so ženskam všeč samo temnolasi moški? Je to res? Dajte ženske iskreno odgovorit?

Ja. Arijca bi imela. Že zaradi genov, ki jih pusti otrokom. Sama sem temna in uf… temni pigment ni je v laseh ampak v vseh dlakah po telesu. Zoprno ali kaj naj.

Otroka pa bi imela z blondincem. Pa še južnjaško ne izgleda.

Meni niti pod razno niso bili nikoli všeč temni moški, s temnimi lasmi, temno kožo. Vedno so me odbijali in prav smrdeli. Pa tud če so bili ravno stuširani sem vedno zavohala nek neprijeten vonj, ki me odbija. Svetli moški mi dišijo in so zame najboljši. Zato sem si takega tudi izbrala in imava najlepše otročke na svetu.

Samo da ne izgleda kot južnjak, 01.11.2021 ob 19:43

Ja. Arijca bi imela. Že zaradi genov, ki jih pusti otrokom. Sama sem temna in uf… temni pigment ni je v laseh ampak v vseh dlakah po telesu. Zoprno ali kaj naj.

Otroka pa bi imela z blondincem. Pa še južnjaško ne izgleda.

Moja mama je potomka blond modrookega oceta in crne temnooke mame, top kombinacija, ima svetlo polt in crne lase in oci, lasje mocni in gosti, po telesu pa nobene dlake.

Jaz sem potomka crnolase svetlopolte mame in blond oceta, najboljsa kombinacija ever, moja polt je res svetla, a na soncu ful potemni, lasje gosti in skodrani, cista polt, nezahtevna koza, poteze obraza pa solske, poudarjeno vse kar je treba tudi brez sminke.

Glede blondincev pa, se mi zdijo ti ful iskana roba, vecina zensk pada na blondonce, a meni so bolj vsec temnolasi moski.

a lahko nehate s temi rasističnimi in arijskimi povezavami, mene tudi zanima, če smo vam blond fantje všeč ali ne. Jaz imam blond lase in modre oči, je to res všeč ženskam al..?

Meni so od nekdaj všeč temnolasi. Blondincev in rdečelascev sploh ne opazim. Temni so mi najbolj seksi

še en blondinec, 01.11.2021 ob 20:40

a lahko nehate s temi rasističnimi in arijskimi povezavami, mene tudi zanima, če smo vam blond fantje všeč ali ne. Jaz imam blond lase in modre oči, je to res všeč ženskam al..?

Ja. So.

Pa se vidi da si blondinec. Arijec ni mišljeno rasistično, v tem kontekstu, ampak pač le to, da je tip blond+modre oči. Nič drugo. Nič o nadvladi ali več vrednosti.

Pač malo tako povedano, da si vsak predstavlja isti videz.

Temnega pa noče, zaradi temnih dlak po telesu. Saj je jasno napisano. Pač tak pigment imajo potem tudi dlake po telesu. Pa temni izgledajo južnjaško, kar ji ni všeč. Marsi kdo v sloveniji nočem imeti nič z jugom. A to glede na starost verjetno že veš. Pač vsem niso temni všeč. A presenečene, enim pa spet so. In eno parim tukaj so.

To obsedenost s “crnim” se je zacela v 90tih, ko so južnjaki preplavili slovenijo. Predvsem južnjakinje imajo rade črne, ker je to pač njim naravno. Prave Slovenke, ki jih je samo še peščica, ljubijo svetlopolte blond moške, jodlarska scena. Ampak kot pravim, dandanes je v Sloveniji 80% južnjakov in ti obožujejo “crne” “crna djevojka” “crni muskarac” Slovenije kot take ni več. Najdeš jo le še v zakotnih krajih pri nas na severu Gorenjske in Primorske, v Julijcih, kjer pač južnjaki ne pridejo.

en pravi slovenc, 01.11.2021 ob 21:07

To obsedenost s “crnim” se je zacela v 90tih, ko so južnjaki preplavili slovenijo. Predvsem južnjakinje imajo rade črne, ker je to pač njim naravno. Prave Slovenke, ki jih je samo še peščica, ljubijo svetlopolte blond moške, jodlarska scena. Ampak kot pravim, dandanes je v Sloveniji 80% južnjakov in ti obožujejo “crne” “crna djevojka” “crni muskarac” Slovenije kot take ni več. Najdeš jo le še v zakotnih krajih pri nas na severu Gorenjske in Primorske, v Julijcih, kjer pač južnjaki ne pridejo.

pa daj nehaj že s temi južnjaki! Ka misliš da so samo uni od dol temni??! Pejdi malo po svetu, pa boš videl koliko je temnih moških, pa nimajo veze z jugo. Pač sprijazni se da so temnolasci favoriti med ženskami, bolj izstopajo, imajo lepše poteze.

Sicer mi je karakter na prvem mestu, amapk ja, svetlolasi, modrooki so mi bolj privlačni.

SPloh mi je všeč, če ima valovite svetle lase, take goste pa modre oči.

Blond rahlo kodrasti lasje – meni je to bilo vedno top. Če govorimo izključno o barvi in teksturi las.

ja… nič ni narobe s kakšnimi takimi  🙂

Simon Baker - Biography

27 Robert Chase ideas | jesse spencer, house md, dr house

Brak orzeszki ziemne jego men with beard polo ralph models spódnica  Współczuć Napisz raport

Sekirca v med igralci / Mojca Funkl, Jožef Ropoša, Mila Peršin, Lea Cok,  Luka Bokšan, Jožica Avbelj, Barbara Medvešček, Matevž Müller, Jernej  Kuntner / serija na VOYO | UPORABNA STRAN

Meni so blond moški bolj privlačni. Pred kratkim mi je en padel v oči. Zelo simpatičen fant.

verjemi, da so nam 😉

Kot najstnici so mi bili všeč svetli moški, po možnosti z zelenimi očmi. Tudi sedaj imam podoben okus.

Jaz sem nora na blondince.

Malo poglej pare. Svetli si najdejo temne in obratno. Nasprotja se privlačijo.

Meni so všeč plešasti. Eeeeem, kam ti pašejo? 🙂

Oči pa take, da zaigra v njih.

blont ali rdečelasci, bolj kot temnolasci 🙂

Ah, kje pa, don’t worry..veš, kaj vse je pomembneje kot pa barva las. Ste simpatični, moja izkušnja da predvsem bolj zabavni kot temni tipi. Kar sem recimo sama, temni lasje, oči rjave s pikicami zelene. Imam pa mešanico za moža, rjavi lasje, modre oči, hitro porjavi, ampak  drugače, bolj redčkasto kot jaz..otroci en cisto moj, dva cisto njegova. Nama.ni uspelo zmešat najinih barv očitno?

Blond moški lepše dišijo, tako feromonsko, kot telesno, kot temni.

So pa taki svetlolasi, ki imajo tudi deber in iskren karakter, redki. Pa ker se zavedajo, da so redkost, da so bolj iskani, ker jih je manj na razpolago, včasih tudi malo vase zaverovani, ker jim gode, da so iskana “roba” 🙂

če mene vprašaš, 02.11.2021 ob 14:11

Meni so všeč plešasti. Eeeeem, kam ti pašejo? 🙂

Oči pa take, da zaigra v njih.

Jaz2019, 01.11.2021 ob 19:31

Tudi ženske blondinke so vedno manj popularne, vprašaj čeglaja

Balkanc ima pa ja rad balkanke, to je ja jasno. Saj Slovenk z morda švedskim, češkim, poljskim, ruskim pedigrejem niti ne kapira 🙂 Rabi slovar za prevod za zraven, za razumevanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close