Kaj bodo zdaj sprejemali?
Alenk, 01.11.2021 ob 18:29
Kaksna zaostritev se obeta?
Sej sem ze v stedo napisala, da so v torkovih porocilih na bosanski tv povedal, da se slovenija zapira s torkom in da gremo v lock down.
tud povedala sem, da bomi verjetno mi izvedeli zadnji.
ebo kaj odlocajo. Nekaj, kar je bilo odloceno ze zacetek tedna, sam povedat si niso upal. Ali pa enostavno niso hoteli dati moznosti, da se ljudje pripravijo.
kdo ve…
Pa na čem ste vi? Kakšno zapiranje neki? Ljudje sanjate. Če bo zaostrovanje bo to zmanjševanje gibanja T. Torej v gostilne, hotele, prireditve, trgovine,… samo s PC. Mogoče bodo zapirali gostilne ob 22.
Edin se bojim ker se bodo starši in učitelji uprli obveznemu testiranju v šolah, da bodo spet nahebali v zadnji triadi, ker jih bodo dali na daljavo. Saj veste šole se zapirajo zadnje = največkrat izrečena laž pri nas v zadnjih 2 letih.
Prekleto bando fašistično zapreti.
https://www.facebook.com/groups/1342427042863805/permalink/1364571313982711/
Seveda, delajo naj samo PC, bo vsaj za vselej konec dvomov, kdo širi okužbe. Ker jim nihče več ne bo mogel delati in bo narod pregoreval. Saj okužbe se polotijo oslabljenega telesa.
Res kaos na celi črti.
Obala pa te dni nabito polna, kje so potem okužbe? Za vraga kdo se je testiral, če so vsi bli na morju.
Neprijavljena, 01.11.2021 ob 19:08
Pa na čem ste vi? Kakšno zapiranje neki? Ljudje sanjate. Če bo zaostrovanje bo to zmanjševanje gibanja T. Torej v gostilne, hotele, prireditve, trgovine,… samo s PC. Mogoče bodo zapirali gostilne ob 22.
Edin se bojim ker se bodo starši in učitelji uprli obveznemu testiranju v šolah, da bodo spet nahebali v zadnji triadi, ker jih bodo dali na daljavo. Saj veste šole se zapirajo zadnje = največkrat izrečena laž pri nas v zadnjih 2 letih.
Neprijavljena, torej necepljeni in nepreboleli po tvoje ne bi smeli niti v trgovino po hrano??
Naj stradajo, a? Ali pa naj se cepijo!!!
Kakomorkoli človek pogleda, sami mali fašisti! Mater, saj je huje kot v grozljivki!!???
Para Bellum, 01.11.2021 ob 22:05
Neprijavljena, torej necepljeni in nepreboleli po tvoje ne bi smeli niti v trgovino po hrano??
Naj stradajo, a? Ali pa naj se cepijo!!!
Kakomorkoli človek pogleda, sami mali fašisti! Mater, saj je huje kot v grozljivki!!???
To bi bila velika kršitev človekovih pravic. Niti pod razno ne bi šlo skozi.
Forum je zaprt za komentiranje.