Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali ste vsi s covidom zgubili okus?

Ali ste vsi s covidom zgubili okus?

Vsa družina malo smrkam, boli nas grlo. Vsi smo že 2x testirani in negativni. Kolegica pa mi je rekla, da je bilo enako pri hčerkah, čez nekaj dni pa sta bili pozitivni. Kako je s tem?

Odgovor na objavo uporabnika
Hjklko, 01.11.2021 ob 11:41
    Vsa družina malo smrkam, boli nas grlo. Vsi smo že 2x testirani in negativni. Kolegica pa mi je rekla, da je bilo enako pri hčerkah, čez nekaj dni pa sta bili pozitivni. Kako je s tem?

Pejt se  še 10x testirat, mogoče boš imela srečo in bo +.

Jaz sem tretji dan izgubil vonj, danes je osmi dan od okužbe in ne vonjam ama nista. Če bi mi gnojevko polili pred nosom, je nebi zavohal.

Sihtr, 01.11.2021 ob 12:31

Jaz sem tretji dan izgubil vonj, danes je osmi dan od okužbe in ne vonjam ama nista. Če bi mi gnojevko polili pred nosom, je nebi zavohal.

Srečko.

Se pravi lahko zdaj drek žreš in privarčuješ za hrano.

Look from the bright site…

Ne, samo če pa smo okuženi, pa hočem potrdilo, da nam bo laže, zato sprašujem!

Ma daj gamad, spel se, če nimaš kaj bolj pametnega za povedat

Jaz sem prebolela corono februarja, pa še vedno sem brez okusa.

Voh se mi zelo počasi vrača.

Pa nisem edina, moja sodelovka že eno leto nima vonja in okusa.

Je kdo imel med simptomi covida dlje zamašen nos, kot vnetje sinusov in hripavost z draženjem na kašelj v grlu? Brez vročine, gripoznih znakov, slabega počutja…test v presledkih 6 dni obakrat negativen

Kaj pa, 01.11.2021 ob 15:03

Je kdo imel med simptomi covida dlje zamašen nos, kot vnetje sinusov in hripavost z draženjem na kašelj v grlu? Brez vročine, gripoznih znakov, slabega počutja…test v presledkih 6 dni obakrat negativen

Sej ostale viroze niso izginile. Hcera ze drugic od zacetka sole mocno zbolela. Kaslja, smrka, pocutje na psu, ampak nic vrocine, pa ni kovid- potrjeno s testi. Midva zraven oba skoz zdrava.

Hecno, v letu in pol se nekateri niso naučili razlike med izgubiti voh in izgubiti vonj.

Jaz sem izgubila voh in okus, in to popolnoma, šele 7. dan. So poklical gnojevko, pa nisem nič vohala, ampak res popolnoma nič.

Regina Coeli, 01.11.2021 ob 18:20

Jaz sem izgubila voh in okus, in to popolnoma, šele 7. dan. So poklical gnojevko, pa nisem nič vohala, ampak res popolnoma nič.

*polival gnojevko

Točno tako. Vohaš točno nič. Niti sebe na wc pri zaprtem oknu! Kdaj točno je pri meni nastopila izguba voha, to ne vem, ampak trajala pa je točno 25 celih dni. Dva dni po izgubi voha je poštar prinesel še v času zdravja kupljeno močno kremo in parfum Dolce Gabbana z močnim vonjem, vendar pa ob preizkusu vonja nisem vohala ničesar. Na 25. dan po tej popolni izgubi voha pa sem nenadoma zavohala hrano pri kuhanju kosila, wc, vse, sicer ne tako močno. Tudi kasneje v službi so drugi vohal neko kemijo in čudne vonjave, jaz pa še kar naprej nič. Tako da sem trajno izgubila nekje 5 – 10 % voha, lahko tako rečem, ker je od okužbe s covidom minilo 11 mesecev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close