Poln forum tem o cepilcih, anticepilcih, pct, vladi.
Ja, pa ti kaj povej!
Jaz ti lahko povem, da ko slisim/preberem s strani medijev se kaksno drugo novico razen kovida, moji mozgani reagirajo, kot bi dobili sus kofeina, tocno se zbudim in razvedrim!
Kovid na kovid me je cidto otopel, sploh ne poslusam vec, spremljam cim manj, v bistvu edino, kar tu prebetem, da soloh vem, kaksna pravila veljajo.
V tem podaljsanem vikendu perem perilo in gledam Dune, starejsi serijal, ne ta novi film.
CrazY FroG ?, 31.10.2021 ob 17:54
Res je! Kk si pa ti kaj? Mi smo izrezljali bučo ? in odšli na grobove, jutri ne bomo.. vreme je bilo krasno!
Lepo, lepo se pravi pri vas se “slavi” noc carovnic ali to bolj zaradi otrok in navade? ? Jaz sem skuhala kosilo porihtala malo po hisi pogledala serijo Squid game do konca, ki je ze nekaj casa toliko popularna sem rekla moram pogledat in res ni tako slaba. Preostanek dneva pa bolj kot ne pocitek, prebiram forume pogledam kaksen youtube video. Probam se cim bolj odmaknit od teh toksicnih novic o covidu in vsemu, ker mi grejo ze res nazivce vsi po vrsti, kar se tice tega.
ja povej, ne, 31.10.2021 ob 18:02
Ja, pa ti kaj povej!
Jaz ti lahko povem, da ko slisim/preberem s strani medijev se kaksno drugo novico razen kovida, moji mozgani reagirajo, kot bi dobili sus kofeina, tocno se zbudim in razvedrim!
Kovid na kovid me je cidto otopel, sploh ne poslusam vec, spremljam cim manj, v bistvu edino, kar tu prebetem, da soloh vem, kaksna pravila veljajo.
V tem podaljsanem vikendu perem perilo in gledam Dune, starejsi serijal, ne ta novi film.
Ja cisto vrjamem sej redkost, da na tv-ju povejo kaj drugega razen o kovidu pa o nekih tragicnih stvareh. Se mi zdi, da je ljudi cisto zmesalo ze z redko kom da se pogovarjas, da, vsaj v enem stavku ne omeni korone.
Forum je zaprt za komentiranje.