odlično, smo že na 42 %
hehe torej 42%opravljenih testov je pozitivnih, kaj vam to pove? dvoje ali nasa stoka znova laze ori testiranju in obraca st ciklev v smer da je cimvec okuzenih da imajo orodje za se vecjo represijo ali pa se virus lepo siri skozi polulacijo in bo imunost dosezena po naravni poti v roku dveh mesecev, ker s takim tempom bo kmalu zmanjkalo ljudi ki bi se se lahko okuzili…
Prehladek, 31.10.2021 ob 11:02
Tudi jaz poznam veliko pozitivnih v moji bližini. Na žalost več ali manj samo cepljenih. Torej vidimo, da cepiva niso vredna nič. Ne se cepit!
Hvala za nasvet, tvoje mnenje veliko pripomore k izboljšanju v dobrobit družbi. Tvoje rešitve k problemom so izjemne.
seveda561, 31.10.2021 ob 10:58
Ogromno ljudi je zdaj zbolelo. Med mojimi znanci en necepljen na devet cepljenih.
Ampak, to je moja osebna statistika in velja samo zame, da mi kdo ne obesi česa.
V moji okolici je podobno, v bistvu ne poznam nobenega necepljenega, da bi zbolel, pac pa enega prebolevnika, ki ni cepljen.
Lani v tem casu je bilo podobno, okoli nas je bilo ogromno bolnih. Potem pa januarja tudi nekaj, a niti priblizno v takem stevilu kot okoli krompirjevih pocitnic.
Zdaj se bo do decembra umirilo, nov val bo januarja.
Eni hočete epidemijo, 31.10.2021 ob 11:25
Hvala za nasvet, tvoje mnenje veliko pripomore k izboljšanju v dobrobit družbi. Tvoje rešitve k problemom so izjemne.
Ti pa bi rad pripomogel temu, da se čim več ljudi zastruplja. Povem pač tako, kot vidim situacijo jaz. In trenutno je več ljudi okoli mene, ki so bolni cepljenih.
..skrajni cas, vendar…že lani bi bilo potrebno pustiti virusu svojo pot; se potrjuje, kar sp na vsak način v teh mesecih želeli /hoteli/morali prepreciti – ni jim uspelo, narava je močnejsa, navkljub hudi znanosti, ki ni bila še nikoli tako vsemogocna?,da je edini recept, ki prime: odsotnost stikov.
Ja, in kdo alhko to ‘fura’ v nedogled? Redki, večina človeštva se stikom ne želi odreči, saj je sobivanje nekaj najbolj naravenga in bistvenega v človekovem obstoju…
itak je jasno – tukaj je odličen zapis in pojasnilo zakaj je temu tako STROKOVNJAKINJE, KI SE UKVARJA S CEPIVI… preberite si kako deluje imunski sistem – odlično vse povzame in razloži za laike… kako deluje zdaj to pri cepljenih in kako pri necepljenih in kdo je bolj varen
to kar se sedaj dogaja je že zdavnaj prej opozarjala tudi stroka, ki v medijih nima prostora – poglejte na stran Iniciativa slovenskih zdravnikov…
zdaj se je reala pokazala – seveda pa politika in njena politično nastavljena stroka ne bo priznala in tera svoje, ker imajo za tem svoje interese, ki nimajo prav nobene veze z zdravjem naroda…ampak so samo njihovi osebni
Zartrose izven profila, 31.10.2021 ob 12:33
Razumljivo da so številke, procenti prirejeni navzgor.
Zdaj bo lažni porast še višji, vse z namenom, da se folk cepi. A dejanski prenašalci bodo še naprej nekontrolirano prenašali virus. saj tisti, ki manipulirajo z boleznijo itak vedo, da ni nevarna, kot jo prikazujejo.
itak… del je res naraščajočih okužb še posebej med cepljenimi, to so iskreni strokovnjaki že zdavnaj opozarjali,da se bo množično dogajalo, ko bodo cepljeni prišli v stik z virusom v naravnem okolju, sploh v jesensko zimskem času…
drugi del cifer pa je napihnjen in splaniran s strani politike, da se izvaja njihov plan za njihovo lastno korist v ozadju
šurja, 31.10.2021 ob 12:26
itak je jasno – tukaj je odličen zapis in pojasnilo zakaj je temu tako STROKOVNJAKINJE, KI SE UKVARJA S CEPIVI… preberite si kako deluje imunski sistem – odlično vse povzame in razloži za laike… kako deluje zdaj to pri cepljenih in kako pri necepljenih in kdo je bolj varen
to kar se sedaj dogaja je že zdavnaj prej opozarjala tudi stroka, ki v medijih nima prostora – poglejte na stran Iniciativa slovenskih zdravnikov…
zdaj se je reala pokazala – seveda pa politika in njena politično nastavljena stroka ne bo priznala in tera svoje, ker imajo za tem svoje interese, ki nimajo prav nobene veze z zdravjem naroda…ampak so samo njihovi osebni
Že v prvih dveh stavkih se 4x zlaže, tako da raje nisem brala naprej, da mi ne dvigne pritiska.
Tako to je v resnici. Samo stroke in resnice se ne sme kazati v vseh lažnivih fašističnih medijih.
In ker so ljudje pod vplivom fašistične cepilne propagande, se obnašajo butasto in neodgovorno ter z vbrizgavanjem strupenih zvarkov pomagajo širiti okužbe. Isto počnejo s temi testi, ki so namenjeni le zaslužku in ohranjanju lažnih številk ter strahu.
Johno, 31.10.2021 ob 12:44
Že v prvih dveh stavkih se 4x zlaže, tako da raje nisem brala naprej, da mi ne dvigne pritiska.
ja strokovnjakinja za cepiva, mikrobiologinja se zlaže… seveda ja, kdo si pa ti po strokovnosti z imenom in priimkom,daj predstavi se da te pogooglamo in preverimo tvojo strokovnost in kompetentnost.
Tinche, 31.10.2021 ob 12:25
Protesti in anticepilci so dosegli svoje. Razsirjajo virus, v katerega ne verjamejo. Nasankali bomo pa vsi, ko bodo zaprli drzavo.
To ni najhujše. Huje je, da ne bomo imeli dostopa do zdravstvenih storitev. Nobenih. Ker bodo bolnišnice polne necepljenih.
K članku bi dodal le to, da se napačne poteze oblasti in zdravstva vlečejo zato, ker je koronski genocid financiran. Zato se napačne poteze namerno vlečejo, ker so takšni ukazi samih korporacij in tistih, ki vodijo cel koronski genocid.
Zato so koronski ukrepi skregani s stroko, z zakoni in z zdravo pametjo. Ker nimajo nič skupnega z neko pandemijo ali virusom. Saj virus sars cov2 ni bil niti nikoli dokazan.
S čim so torej bili okuženi ?
https://www.facebook.com/anicabidar/photos/a.3595527330518943/6406599576078357/
Forum je zaprt za komentiranje.