Ni več mandarin
Mandarine so vsepovsod. Morda so pri vas zmanjkale.
Nekaj drugo mimogrede: Vceraj, na nasem koncu je bilo v kz agraria po 18 uri – 50% znizanje na vso sadje in zelenjavo.
Dokler sem nabrala v vrecko ene par kg jabolk topaz( ki so drugace po ceni 2.30), je ene par Lj pokupilo vsak po 10 skatel kakija.? Da ne govorim o endiviji, krompirju…to so se nalozili, da pomoje ce jih je policija ustavila bi videla kakije v avtu in endivijo, ne pa ljudi na AC.???
Eurospin
Hello, here is your personal invitation link to become a member of the exclusive fashion community BestSecret. Simply click to register and start shopping!
Šnelca_783, 31.10.2021 ob 09:20
Mandarine so vsepovsod. Morda so pri vas zmanjkale.
Nekaj drugo mimogrede: Vceraj, na nasem koncu je bilo v kz agraria po 18 uri – 50% znizanje na vso sadje in zelenjavo.
Dokler sem nabrala v vrecko ene par kg jabolk topaz( ki so drugace po ceni 2.30), je ene par Lj pokupilo vsak po 10 skatel kakija.? Da ne govorim o endiviji, krompirju…to so se nalozili, da pomoje ce jih je policija ustavila bi videla kakije v avtu in endivijo, ne pa ljudi na AC.???
Ma najdejo ti ljubljančarji prav vse … grrrrr
Bi moralo biti omejeno, da ne more posameznik toliko pokupit. Pol za druge nič ne ostane:(
pivo v slikah, 31.10.2021 ob 12:31
Ma najdejo ti ljubljančarji prav vse … grrrrr
Bi moralo biti omejeno, da ne more posameznik toliko pokupit. Pol za druge nič ne ostane:(
Ma zgleda da zvohajo prav vse…
Se jaz nisem vedela da je. Glej oni pa ja.
Sem sla iz pokopalisca v to trgovino, je bilo 17.53. In vidim notri plakat. Danes od 18h dalje na vso sadje in zelenjavo -50%, odbito na blagajni.
Dokler sem jabolka zbirala 3kg so ene 4 mlajse druzine uletele so kakiji vsi sli. Sem jih vprasala a lahko samo 3 dobim, pa je moski rekel, “komot saj imamo 10 skatel”.
Pol jih pa zunaj vidim zabasani v avtu s skatlami kakijev, solate.
Do delikatese niti v vrsto nisem sla, ker so bili spet tam in pokupili vso pekovsko pecivo.
??
Lahko bi dala naslov ” zmanjkalo je kakijev in bio endivije po 40 centov”
???
Se na fb pise…top ponudba samo 30.10.
(https://m.facebook.com/agrariakoper/?tsid=0.46574154869108875&source=result)
Se to, da ne smetim teme.
Kot studentka sem imela v LJ stanovanje. In ponavadi sva s cimro z obale prinesle 1 do 2 skatli kakijev ali pa hrusk. In kolega je vedno sel pogledat na balkon kje so kakiji, ni se mogel upret je kar celo kisto vzel. Tako da sva ostale brez.
Lj in kakiji noro. Kot da jih luna nosi, dokler ne dobijo kakijev. ??
Eno leto sem jih na BF prinesla kakijev, rezala, susila in delala neke vzorce vsebnosti sladkorja ipd in so mi jih dali dosti za domov. Meni so bili presladki. Ampak ta Lj jih je zgleda zavohal na daljavo in se hitro najavil na obisk, spet vse odnesel. ????
Šnelca_783, 31.10.2021 ob 13:09
Ma zgleda da zvohajo prav vse…
Se jaz nisem vedela da je. Glej oni pa ja.
Sem sla iz pokopalisca v to trgovino, je bilo 17.53. In vidim notri plakat. Danes od 18h dalje na vso sadje in zelenjavo -50%, odbito na blagajni.
Dokler sem jabolka zbirala 3kg so ene 4 mlajse druzine uletele so kakiji vsi sli. Sem jih vprasala a lahko samo 3 dobim, pa je moski rekel, “komot saj imamo 10 skatel”.
Pol jih pa zunaj vidim zabasani v avtu s skatlami kakijev, solate.
Do delikatese niti v vrsto nisem sla, ker so bili spet tam in pokupili vso pekovsko pecivo.
??
Lahko bi dala naslov ” zmanjkalo je kakijev in bio endivije po 40 centov”
???
A to potem ob cesti preprodajajo ….?
Ja, bi morali omejit na en dnevi nakup na max. dve škatli, ali pa na max. , 5 kg mandarin, kakijev, ipd…. -pa bi bilo za vse zadosti.
ako pa požrešni preprodajalci ob cestah in na tržnicah vse pokupijo.
Forum je zaprt za komentiranje.