Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali je med nama konec?

Ali je med nama konec?

Zdravo. Z fantom sva oba stara 21. Skupaj sva 3 leta. Ni bilo vse super, bili so vzponi in padci a vseeno lahko recem da so bila 3 leta polna ljubezni. Svojega zivljenja si ne predstavljam vec brez njega. Zdaj ze kaki mesec nisva bila intimna. Ziviva sicer narazen, je pa bil plan cez par mesecov se skupaj vselit, vse bolj se mi zdi da to tega ne bo prislo. Kot iz jasnega mi je rekel, da ga vec ne privlacim tako kot prej. Se zmeraj se imava res fino, smejeva se, cartama itd, edino intimna nisva in ni mu vsec poljubljanje ker “ne ve sploh kaj cuti”. Pravi da me ima rad in da noce iti narazen ampak ce ne bo druge resitve… Priznal mi je da je pod hudim stresom zaradi sluzbe, faksa, doma imajo probleme. Druge sem skoraj prepricana da nima. Mislite da je to samo obdobje ali je to konec najine veze?

Hvala vsem

Zagotovo je to konec. Boš preživela in našla boljšega. Ponavadi je druga v druga v igri, četudi ti misliš, da ni. Naspi se, jutri pa nasmejano v nov dan! Življenje te čaka!

Pod hudim stresom zaradi službe?

Naj jo zamenja.

Stres zaradi faksa?

Potem naj neha, če ne zmore.

Ni mu všeč poljubljanje, ker ne ve , kaj čuti.

Veš kaj?

Prav bedni izgovori.

Boš dobila drugega.Jih je še veliko.

Problemi doma? Kakšni?

Po moje  – sami izgovori.Nekaj si mora izmisliti, da opraviči.

Odgovor na objavo uporabnika
aja aja, 31.10.2021 ob 05:38

Naj jo zamenja.

Stres zaradi faksa?

Veš kaj?

Prav bedni izgovori.

Problemi doma? Kakšni?

Po moje  – sami izgovori.Nekaj si mora izmisliti, da opraviči.

no no…tu se ne bi ravno strinjala. Verjamem da vsakemu cloveku lahko pride tezko obdobje. Se eno leto faksa ima, ki ga veseli, sluzba res ni bas nekaj, pac studentski job da se poloznice placajo. Doma ima hude probleme z starsi, se huje to da so loceni, problemi pa so iz obeh strani. Govorimo ze lahko o nekem custvenem izsiljevanju. Ne vem, veliko berem na to temo in na katerikoli clanek se obrnem je stres prva tocka ko pride do neke zacasne izgube libida. Tu samo iscem kaksno izkusnjo vec iz pravega zivljenja.

Nabavi sexi spodnje perilo. Spadenaj se. Nato v napad. Ni izgovorov, ni klicanje mame. Pač posili ga pa bo. Problemi s starši ja ja. Maaammmaaa!!!! Moji starši so pa mrtvi ja in?

Ja, med nama je konec. Da te ne vidim več, čuj ti!

seveda lahko živiš brez njega! pogumno naprej v življenje, zdaj se šele začenja 🙂 tipček je še mal premlad da bi se vezal. če si to želiš poišči starejšega, minimalno 25.

Se popolnoma strinjam z napisanim.

V primeru, da ga ne privlačiš, da ne ve več kaj čuti …pač ni pravi zate. Verjemi mi, moških, ki si te želijo je veliko, samo odpreti moraš oči in našla boš pravega zase.

Naj jo zamenja.

Stres zaradi faksa?

Veš kaj?

Prav bedni izgovori.

Problemi doma? Kakšni?

Po moje – sami izgovori.Nekaj si mora izmisliti, da opraviči.

Se popolnoma strinjam z napisanim.

V primeru, da ga ne privlačiš, da ne ve več kaj čuti …pač ni pravi zate. Verjemi mi, moških, ki si te želijo je veliko, samo odpreti moraš oči in našla boš pravega zase.

a ne zmoreš biti bolj razumevajoča? vse kar počneš je to, da zahtevaš?

zahtevam kaj tocno? Spolni odnos pri 21 letih? To je nerazumno?

Odgovor na objavo uporabnika
zalostna527, 31.10.2021 ob 00:59

Zdravo. Z fantom sva oba stara 21. Skupaj sva 3 leta. Ni bilo vse super, bili so vzponi in padci a vseeno lahko recem da so bila 3 leta polna ljubezni. Svojega zivljenja si ne predstavljam vec brez njega. Zdaj ze kaki mesec nisva bila intimna. Ziviva sicer narazen, je pa bil plan cez par mesecov se skupaj vselit, vse bolj se mi zdi da to tega ne bo prislo. Kot iz jasnega mi je rekel, da ga vec ne privlacim tako kot prej. Se zmeraj se imava res fino, smejeva se, cartama itd, edino intimna nisva in ni mu vsec poljubljanje ker “ne ve sploh kaj cuti”. Pravi da me ima rad in da noce iti narazen ampak ce ne bo druge resitve… Priznal mi je da je pod hudim stresom zaradi sluzbe, faksa, doma imajo probleme. Druge sem skoraj prepricana da nima. Mislite da je to samo obdobje ali je to konec najine veze?

Hvala vsem

Ne bit tok sigurna da nima druge!

Delat pojdi namesto, da po internetu jokaš, zakaj te tip noče pofukat.

Ali pa novega najdi.

Neki od tega. 50/50

Odvisno. Lahko je res pot v konec lahko le začasno obdobje. Odvisno kaj zares čuti in koliko ti je tega po resnici povedal.

Ti je povedal, zakaj ga ne privlačiš več kot prej? Kaj se je spremenilo?

Pripelji še kakšno prijateljico in mu ponudita trojčka. Da se malo razbije spolna monotonija. To lahko da zvezi nov zagon. Pa boljše je, da še kakšno drugo češpljico okusi poleg tebe kot pa da si to organizira sam.

Deklica,

tvoj fant ima drugo dekle.  Žal ni toliko pogumen,

da bi ti to priznal, zato si izmišljuje vse mogoče izgovore.

Vajina veza se je izpela.

Po obdobju žalovanja boš spoznala ,da je bilo to pravzaprav darilo.

Še boš srečna – z novim fantom, ki te bo imel zelo  rad.

Deklica, pri 21 letih ti tipo ne bi dal možnost, da dihaš, ker si bi želel stalno  imeti jezik in penis v tebi, če mu bi bila slastna, v slovenščini se temu reče fukoželjna, po balkansko pa jebozovna, tak je lajf.., odklopi se, ker preprosto ni nobenih teoretičnih izgovorov, da 21 letnika lahko kaj tako sesuje, da si ne bi kljub slabi volji želel kresnt žensko oz. svojie vratnicoe  ki  se mu preda, saj to lahko naredi čist rutinsko brez težav, ker 22 letniku itak penis stoji vsaj pol dneva v 24 urah.

Nevem zakaj vsi pišete da ima drugo? Ti poznaš svojega fanta in veš kakšen je. Ima dosti keša, dober avto, je lep,ima firmo, itd..? Na to večina žensk pada.  Ne padajo ljudje na notranjost.

Kaj? Pri enaindvajsetih letih že en mesec ne seksata! Pa saj sta ves med polizala še pred poroko!!! Seks je za zrele ljudi in ne za take, ki ne znate še ne delat, ne kuhat.

Mah, ‘zveza’ pri 18h, to ste še otroci. Pojma nimate, kaj je ljubezen, vse samo ena očaranost, spolni nagon, ki se itak hitro izpoje, ker ga nič drugega pokonci ne drži…osebnostno nezreli, jasno da je tak odnos brez veze. Zveza ‘polna ljubezni’, ja, seveda. Kaj sploh kdorkoli od vaju ve o sebi, odnosih, življenju? To je vse zgrajeno na fantazijah in tipično se smetana v takih odnosih poliže v 2-3 letih. Oba morata še osebnostno dozoret, menda je pri 21h ne misliš, da je to ‘moški tvojega življenja’. Pa kakšne otročje, no, ‘noče se več poljubljat’. Najstnika sta še oba, ti delaj raje na sebi, posveti se odraščanju, raziskovanju sebe, svoje kreativnosti, hobijev, kaj pametnega beri, ne pa da ti je en dvajsetletni mulo ‘ves svet’.

Če ga ne privlačiš, ga pač ne privlačiš. Kaj je tu potrebno še dodati.

Kaj ti ni jasno? Ne boš ga privlačila niti v zlato oblečena. GA NE PRIVLAČIŠ. Bolj jasno kot tako ti ne more povedati.

A ti še enkrat povem – GA NE PRIVLAČIŠ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close