Malo razmetano…
No spoznal sem žensko staro 32 let. Zelo urejeno, lep videz, hecna… Šla sva na pijačko pa potem nekaj pojest, malo po mestu in se mi je zelo dopadla. Končala sva večer in mi je rekla, da lahko tudi nadaljujeva pri njej… Pa sem bil malo šokiran, sem si mislil no pa najbrž je taka, da jih malo menja… Dobro nobenega problema sem rekel sam pri sebi in ji rekel, da lahko greva tudi do mene… Pa pravi, kaj bova dajala za taksi pa se peljala na drugo stran Ljubljane. Sem rekel dobro ni problema… Potem reče samo, da veš, da je malo razmetano, sem rekel ni problema. Me povabi notri pa me je skoraj kap vse razmetano kot bi se pravkar preselila, posoda povsod po pultu mizi, obleke po tleh, iz omar štrlijo razmetane obleke, povsod pasje dlake in smrdeči pes na kavču vse umazane tačke od blata in peska. Nič večer se nadaljuje spila sva še nekaj in v posteljo pri sebi pa sem si mislil, če si dam raje dva kondoma čez…
Mislim kaj je to?
Anonimno 5715, 30.10.2021 ob 23:01
No spoznal sem žensko staro 32 let. Zelo urejeno, lep videz, hecna… Šla sva na pijačko pa potem nekaj pojest, malo po mestu in se mi je zelo dopadla. Končala sva večer in mi je rekla, da lahko tudi nadaljujeva pri njej… Pa sem bil malo šokiran, sem si mislil no pa najbrž je taka, da jih malo menja… Dobro nobenega problema sem rekel sam pri sebi in ji rekel, da lahko greva tudi do mene… Pa pravi, kaj bova dajala za taksi pa se peljala na drugo stran Ljubljane. Sem rekel dobro ni problema… Potem reče samo, da veš, da je malo razmetano, sem rekel ni problema. Me povabi notri pa me je skoraj kap vse razmetano kot bi se pravkar preselila, posoda povsod po pultu mizi, obleke po tleh, iz omar štrlijo razmetane obleke, povsod pasje dlake in smrdeči pes na kavču vse umazane tačke od blata in peska. Nič večer se nadaljuje spila sva še nekaj in v posteljo pri sebi pa sem si mislil, če si dam raje dva kondoma čez…
Mislim kaj je to?
Fuj, bejž stran od umazanke. Take so najhujše, navzven zrihtane, našminkane, navznoter pa gnile. Upam, da ni preveč smrdela, ker se ponavadi take umazanke ne umivajo, niti ne perejo oblek, jih samo prezračijo.
Predstavljaj si kakšna žena, mama bi bila? Vse poscano in posrano.
A je bila južna, 30.10.2021 ob 23:58
Sama vem, da so samo južne take. Bljak. Upam, da nisi kaj staknil.
Južne smo ugledne in urejene. Za razliko od nekaterih Slovenk. Znamo kuhati in pospravljati, skrbeti za svoje otroke, moza in tudi seksati znamo dobro. Da ne govorim, da smo tudi izobrazene bolj kot nekatere Slovenke. Dobre smo v vseh pogledih. Nehaj zanicevati drugih.
Ja nič kaj češ. Očitno ni tako moteče da ti nebi pokonci se postavil in ne tako moteče da ne bi delil tekočin z nekom, ki očitno nima blage veze o higieni. Nemogoče da je ona vsa čista in dišeča če živi v svinjaku. Tebe očitno ne gane da skačeš in vtikaš v vse kar ima srčni utrip. Torej ne vem v čem je problem. Pač odmakni svinarijo in pokni rit na verjetno nikoli menjane rjuhe ter jo potegni nase. Ti srečen ker nekaj z utripom na tebi, ona srečna ker je po svojem okusu dobila dedca. Očitno ima pač rada smeti.
To so razvajene princeske. Doma jim nikoli ni bilo treba nič narediti, je vse mamica delala, pa misli, da se flet samodejno pispravlja. Take cvetke tudi na svojem nič ne pospravljajo. Ali pa je mogoče celo najemnisko stanivanje, ki ga bo pustila uničenega. Čeprav dvomim, da bi lastniki dovolili psa v stanovanju. Najbrž dobila od ata in mame.
Jaz sem zenska se rada ustimam ampak imam doma tudi postimano skoraj vedno nikoli ni tako razmetno kot v svinjaku. Osebno so mi taksne zenske malo gnusne. Razumem, da se se vsakemu lahko zgodi, da ima razmetano ampak se vidi nekaj kar je rametano dlje casa in kaj ne. Osebno se boljse pocutim v cistem okolju in mislim, da avtor tudi, ce se je tako presenetil ob neredu. Takih zensk bolje da se izognes. Ali pac ce sta se ujela das priloznost in se 1x prides pa vidis kaksno bo stanje.
Pa jaz ne vem kje vi živite!
1) očitno ni bilo tako umazano, da se je: Nič večer se nadaljuje spila sva še nekaj in v posteljo pri sebi pa sem si mislil, če si dam raje dva kondoma čez…
Pa ta tip je eno umazano ?! Zdaj tu izvaja nasilje in psuje eno, ki mu je dala priložnost (zakaj se tako nizko ceni, da se 5min z njim pogovarjala, je vprašanje za psihiatra).
Ostali pa tudi:
Me povabi notri pa me je skoraj kap vse razmetano kot bi se pravkar preselila, posoda povsod po pultu mizi, obleke po tleh, iz omar štrlijo razmetane obleke, povsod pasje dlake in smrdeči pes na kavču vse umazane tačke od blata in peska.
Poleg tega, da jo je pred tem psoval s čipo, Evo dokaz, da ni!
V službo je hitela, sama živi s psom, kaj je zdaj problem, če par krožnikov pusti na pultu, pes je pes – verjeti ali dlake puščajo, če ne sesaš na 5min so dlake povsod, ker je oktober in dež in blato je itak jasno, da so tačke od sprehoda, obleke pa verjetno nametane, ker je hitela iz službe domov psa ven peljati pa na zmenek s tem ? ničvrednim.
Sram naj vas bo!, če se mu je dvignil očitno ni bilo hudo, če ga je vtikal pa še manj! Pa FUJ kakšni ste eni! Če bi pisal od psa vse rumeno in rjavo, v kuhinji od hrane zeleno, v kopalnici od vlage črno bi bilo primerno takšne ogabne, ostudne, nasilne izjave dajati. FUJ!
Punco naj bo sram, da je njemu pustila 5min svojega časa! Stanovanje pa normalno za samskega s pomanjkanjem časa. Če živiš sam, potem veš, da je isto ali te od zajtrka čaka v koritu ali na pultu! Tisti, ki pa ne, pa še nikoli niste posode za seboj pomivali med delavnikom.
Forum je zaprt za komentiranje.