Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dolga topla jopa

dolga topla jopa

Rada bi kupila dolgo toplo jopo, kateri material naj gledam razen volne?

Drugo vprasanje, kje imajo volnene jope, ki niso ekstremno drage? V spletnih trgovinah sem nasla v glavnem firmirane, ki so res cenovno nedostopne.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj razen volne, 30.10.2021 ob 18:16

Rada bi kupila dolgo toplo jopo, kateri material naj gledam razen volne?

Drugo vprasanje, kje imajo volnene jope, ki niso ekstremno drage? V spletnih trgovinah sem nasla v glavnem firmirane, ki so res cenovno nedostopne.

Primark…  Jih imam  ene 5 kosov- še iz časov, ko Primarka še ni bilo pri nas v Sloveniji ( kupljeno v Avstriji in UK). In so še vse OK, nič zmuckane, kot prvi dan. Čisto zadovoljna.  Cena pa je bila med 12 in 35 eur, za eno.

Imaš jih v Mani, Kiku in Takkoju za 30 eur. Dolge in vroče jope. Ravno danes sem šla mimo in jih videla! Kateri material? Samega akrila in mešanice akrila z viskozo nikar!  Lahko pa je polieser, bombaž, poliakril, ali mešanica akrila s poliestrom in bombažem. Poliakril je bolj topel od akrila. Samo res glej, da ne bo kak poliamid in bognedaj viskoza, ki mrazi in hladi.

Hm, mogoče je še najboljša kombinacija poliester z elastanom. Ali pa bombaž – akril oz. volna – akril, te slednji dve kombinaciji imajo pri https://www.pleteninespenko.si/kategorija-izdelka/outlet/  Sam imam od Špenkota moško jopo (sestava 50% bombaž – 50% akril) in se v njej dobro počutim.  So pa volnene variante tudi pri njih res drage. Če pa potrebuješ kako športno varianto, ti pa svetujem Sports Direct. Jaz sem pred dvema letoma tam za ugodno ceno dobil izredno lahko, a toplo jopo s kapuco iz poliestra.

Hvala avtorici glede materialov in avtirju za link.

Sama sem nasla same take volnene (mesanica volne) jope s cenami na vsaj 3 cifre…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close