Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dajmo! Za delavske pravice! Za vse nas!

Dajmo! Za delavske pravice! Za vse nas!

https://twitter.com/AVA82615829/status/1453971273558544394”

za vse nas:

https://e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=5345”

Pri nas imajo delavci se prevec pravic. Izkoriscajo vse , kar se da. V vecini lenuhi, ki delajo najmanj , kar se le da. Izkoriscajo bolniske, zdaj tudi kao rizicne stike. Normalnega delavca ne najdes, ce ga isces z lucjo.

Odkar tepejo in s solzilcem špricajo prebivalce Slovenije, ne podpiram nič od policajev. Če bo kdo drug dal predlog za večje pravice delavcev, mi ni problem podpreti. Policaji so se mi pa zamerili.

Zame so samo še ubogljivi Hojsevi pudlji.

Odgovor na objavo uporabnika
Para Bellum, 30.10.2021 ob 14:28

Odkar tepejo in s solzilcem špricajo prebivalce Slovenije, ne podpiram nič od policajev. Če bo kdo drug dal predlog za večje pravice delavcev, mi ni problem podpreti. Policaji so se mi pa zamerili.

Zame so samo še ubogljivi Hojsevi pudlji.

ne gre samo za policaje!

Pinokio, 30.10.2021 ob 14:22
    Pri nas imajo delavci se prevec pravic. Izkoriscajo vse , kar se da. V vecini lenuhi, ki delajo najmanj , kar se le da. Izkoriscajo bolniske, zdaj tudi kao rizicne stike. Normalnega delavca ne najdes, ce ga isces z lucjo.

tudi normalnega delodajalca težko najdeš!

Palicaji niso policaji, ravno tako stoka ni stroka!

Lep pozdrav Oxford 2015!

Reče idiot ki nikoli ni bil delavec

Delavske pravice so v Sloveniji nenormalno visoke. Manj kot delaš, več pravic imaš. Tisti, ki so cele dneve na šihtu sploh ne razmišljajo o delavskih pravicah. O tem pravicah razmišljajo samo lenuhi, ki ne vedo, kako bi se še izogibali delu. Ne bo šlo več dolgo tako, ker je premalo denarja. Bo treba delat,…

idsilshls, 30.10.2021 ob 15:11

Reče idiot ki nikoli ni bil delavec

za idiota @Pinokio

Anonimno 9570, 30.10.2021 ob 15:11

Delavske pravice so v Sloveniji nenormalno visoke. Manj kot delaš, več pravic imaš. Tisti, ki so cele dneve na šihtu sploh ne razmišljajo o delavskih pravicah. O tem pravicah razmišljajo samo lenuhi, ki ne vedo, kako bi se še izogibali delu. Ne bo šlo več dolgo tako, ker je premalo denarja. Bo treba delat,…

no, ravno za tiste gre, ki so ” Tisti, ki so cele dneve na šihtu”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close