Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek berajt?

berajt?

Za vse svete? Svečke na broju, pesek spucan? Modrci speglani na rob?Da naw spet kakšnih presenečenj na britofu.

Sam povem.

Ma ne… stanujem skoraj čez cesto in domačim umrlim lahko pomaham vsakič ko stopim ven… pa niti blizu tja ne grem te čase.

Zdajle čakam samo še malo, da se sonce pokaže, pa hop na bicikel in v hribe!

Pametno. Jaz pa poslušam, kako je treba pesek menjat vsako leto… zgleda da se znuca.

He, he… včasih sem ga pomagal babici navozit tja s karjolo… ona komandirala, jaz pa vozil.

A še takrat sva ga samo dodala, menjal ga nisem nikdar. Zdaj pa… starejši in po mnenjih nekaterih bolj neumen. Grem raje športat.

Zdaje bo pravi čas za odhod.

Jaz bom sla po 1 nov (ko ne bo take guzve) babici in dedku svecko na zale prizgat, kupila bom lep sopekza babi.  Trenutno smo v planinah, zive duse ni, sem in tja kak zalutal pohodnik :))

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 30.10.2021 ob 12:03

Jaz bom sla po 1 nov (ko ne bo take guzve) babici in dedku svecko na zale prizgat, kupila bom lep sopekza babi.  Trenutno smo v planinah, zive duse ni, sem in tja kak zalutal pohodnik :))

Mi smo doma, a tudi razmisljam, da ne grem te dni v blizino Zal.

Bila sem en dan dopoldan v zacetku tedna, nora gneca ze takrat, zdaj ni sans, da se guzvam. Tudi po 1.nov bodo Zale se tam.

Edino presenečenje na britofu zame bi bilo, če bi se v teh dneh prikazala tam.

Bom šla raje obiskat (še) žive ljudi. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close