Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek glede ponovnega zaprtja države

glede ponovnega zaprtja države

dobro povedano

Scenarij isti ko pred letom dni, dajte shizofreniki, zmislite si kaj novega

Odgovor na objavo uporabnika
tiannnna, 30.10.2021 ob 08:09

dobro povedano

Scenarij isti ko pred letom dni, dajte shizofreniki, zmislite si kaj novega

Sem abolutno za. Korona nikakor ni hec in se je ne sme jemati z levo roko.

300 – 400 ljudi bo umrlo do konca novembra zaradi korone. To niso majhne številke.

sem takoj za, 30.10.2021 ob 08:44

Sem abolutno za. Korona nikakor ni hec in se je ne sme jemati z levo roko.

300 – 400 ljudi bo umrlo do konca novembra zaradi korone. To niso majhne številke.

Lani smo imeli VSE zaprto, nihce cepljen, pa so bile stevilke enake.

Cemu je tocno pripomoglo zapiranje?

Razen temu, da je propadlo ogromno malih podjetij?

Obrtniki vsi dvigujejo cene svojih storitev, tako da za razne espeje očitno ni neke krize. Če se že kakšen zapre, je pa menda dovolj dela v proizvodnji večjih firm.

Desperadodajka, 30.10.2021 ob 09:21

Obrtniki vsi dvigujejo cene svojih storitev, tako da za razne espeje očitno ni neke krize. Če se že kakšen zapre, je pa menda dovolj dela v proizvodnji večjih firm.

Nasi obrtniki nimajo kaj dosti vpliva na svetovne trge in cene, glede na to, da so cene surovin v luftu, to potegne za seboj vse, nasi obrtniki so zadnji v tej verigi.

Dajte ljudje malo vklopit mozgane, nimate jih samo za balans glave, da vam ne visi na vratu!

Itak smo šli že čez mejo zmogljivega. Medicinci to prav dobro vedo in so že pripravljeni na najhujše. Reševali bodo na am pam pet podgan.

Vsi nejeverni pa marš na covidne oddelke pomagat!!! Pa da vaš pol slišim rečt “NE VERJAMEM VIRUSU”!

Na covid oddelke obvezno le cepljeni, saj ste cepljeni menda zaščiteni.

Kleopatra 234, 30.10.2021 ob 09:32

Itak smo šli že čez mejo zmogljivega. Medicinci to prav dobro vedo in so že pripravljeni na najhujše. Reševali bodo na am pam pet podgan.

Vsi nejeverni pa marš na covidne oddelke pomagat!!! Pa da vaš pol slišim rečt “NE VERJAMEM VIRUSU”!

Točno to. Se popolnoma strinjam. Lahko je zdrav govorit in pizdit čez ukrepe. Ko pa srečaš korono, pa ni nujno da hujša oblika (bolnišnica ali intenzivna), se hitro premisliš.

Vsak še tak anticepilec bo slej ko prej naletel na korono in potem bo hitro obrnil ploščo.

In spoznal kakšen bedak je bil.

ze videno, 30.10.2021 ob 09:12

Lani smo imeli VSE zaprto, nihce cepljen, pa so bile stevilke enake.

Cemu je tocno pripomoglo zapiranje?

Razen temu, da je propadlo ogromno malih podjetij?

Preprečilo je, da bi postali Bergamo. Lahko bi imel 5 tisoč in več okuženih na dan. Pa smo se ustavili na nekaj čez 3 tisoč.

Mrtvih bi bilo posledično dvakrat več.

Robi917, 30.10.2021 ob 09:33

Na covid oddelke obvezno le cepljeni, saj ste cepljeni menda zaščiteni.

Pogosto sem tam in da ti povem še nekaj, taki kot si ti, na koncu ostanejo brez besed, tako kot vsi necepljeni, ki pridejo po bolnišnico oskrbo. Počasi se umirjate, žal prepočasi. Pa mi vlada po riti dol visi, verjemi mi.

Imamo CEPIVO.    Ni razloga, da bi zapirali drzavo.   Zakaj bi anticepilci sabotirali drzavo.    Treba jih bo prisilit v cepljenje. Z ukrepi , ali pa z zakoni.

Privatniki bi hitro našli notranje rezerve, ne glede na podražitev surovin, če bi nastala resnična kriza povpraševanja, brez skrbi. Ampak pri nas so navajeni, če se ena surovina podraži za 10%, se za toliko podraži kar cela njihova storitev, tudi če so vsi drugi stroški storitve ostali enaki.

je pomagalo, 30.10.2021 ob 09:36

Preprečilo je, da bi postali Bergamo. Lahko bi imel 5 tisoč in več okuženih na dan. Pa smo se ustavili na nekaj čez 3 tisoč.

Mrtvih bi bilo posledično dvakrat več.

Debilno. 🙂

Rutko, 30.10.2021 ob 09:43

Imamo CEPIVO.    Ni razloga, da bi zapirali drzavo.   Zakaj bi anticepilci sabotirali drzavo.    Treba jih bo prisilit v cepljenje. Z ukrepi , ali pa z zakoni.

Ne nikogar v nič silit, samo bolniško odsotnost in zdravljenje naj si plačajo samo. Ne pa da imajo necepljeni, ko zbolijo za kovidom priznano 90% bolniško.

Koliko cepiv je bilo lani na razpolago, koliko je bilo precepljenih, in koliko je bilo dnevno okuženih? Govorili so da virus mutira, vendar bo vsak novi sev blažji. Vsak dan je nekje med 30-40% novookuženih? Glede na precepljenost, in prebolelost, bi morali po novem letu  lažje zadihati. Me prav zanima če bo res tako? Ne ne bo , ker že govorijo, o dveh novih sevih, ki prihajajo na plan. Dobrodošli zasukajte rokav, in prejmite svojo 44 dozo bockanja.

Lep pozdrav Oxford 2015

Kleopatra 234, 30.10.2021 ob 09:42

Pogosto sem tam in da ti povem še nekaj, taki kot si ti, na koncu ostanejo brez besed, tako kot vsi necepljeni, ki pridejo po bolnišnico oskrbo. Počasi se umirjate, žal prepočasi. Pa mi vlada po riti dol visi, verjemi mi.

Debilno fašistično zapri že svoj smrdljivi fašistični gobec in pojdi jajotu rit lizat še naprej.

Prekleti debili genocidniški.

https://novazonaistine.blogspot.com/2021/10/justice-hope-kako-je-indija.html?spref=fb&fbclid=IwAR0dJMdwmI0quc1MVfkBKHdJ2xqRWkbnFRD832Q_Bu-WEoo73FITvI7LAzc

Robi917, 30.10.2021 ob 09:59

Debilno fašistično zapri že svoj smrdljivi fašistični gobec in pojdi jajotu rit lizat še naprej.

Prekleti debili genocidniški.

https://novazonaistine.blogspot.com/2021/10/justice-hope-kako-je-indija.html?spref=fb&fbclid=IwAR0dJMdwmI0quc1MVfkBKHdJ2xqRWkbnFRD832Q_Bu-WEoo73FITvI7LAzc

A res nimate drugega, kot se oglasiti na najbolj primitiven način? Zaradi takih kot si ti bo genocid dobil velike razsežnosti. Upam, da svojih besed ne boste enkrat obžalovali in občutili sranja ere na svoji lastni koži.

Zame se debata tukaj konča, ker se na vaš nivo nikoli ne bi spustila. Aja, pa konec imam odmora in grem reševat življenja.

Kleopatra 234, 30.10.2021 ob 09:49

Ne nikogar v nič silit, samo bolniško odsotnost in zdravljenje naj si plačajo samo. Ne pa da imajo necepljeni, ko zbolijo za kovidom priznano 90% bolniško.

Kaj bomo pa s cepljenimi na bolniski naredili.?

Najbolje, da jim damo odpoved, kako si drznejo zbolet za korono in lezati doma z vrocino in drisko.?

Mislim eni ste res udareni v mozak. Bolezen ne izbira.

O čem ti bluziš? 3400 okuženih je bilo največ, in to je bilo meseca januarja!! Zdaj smo že oktobra imeli 3100 okuženih! A vidiš razliko? Če ničesar ne naredimo, koliko jih bo januarja?

Kako lahko primerjaš oktober z januarjem in da so bile številke iste? Tako “malo” okuženih smo imeli januarja, ker je bilo vse zaprto!!! Tepec!

za “že videno”, seveda!

Men greste ze res na zivce s to delitvijo cepljen, necepljen. Mi ne deskriminiramo, necepljen ali cepljen ce si bolan si doma in pika. Vsak lahko zboli, ni treba ljudem vzet kruh zaradi nekih svojih nepravicnih prepricanj ali se slabse odvzet jim moznost zdravniske pomoci.  Dejmo bit realni, karkoli ze imas pa naj bo to za ortopeda, pulmologa, ginekologa, dermatologa itd ze zdaj nikamor ne prides ,ce ne placas. Lahko samo cakas do naslednjega bozica. Ne rabi bit korona, zbolis lahko tudi za cim drugim. Nase zdravstvo je izropano in zato ne sfolgajo- ni denarja, ce bi bil denar bi bilo tudi osebja in masinerije dovolj. Problem je da je sel denar v privat zepe, za rajo je pa zmanjkalo. Korona je samo prirocen izgovor, kar pa ne spremeni dejstva da je lahko nevarna posamezniku.

Nekdo mi je povedal, kako se v resnici poroča s tv, ki dela tam – vse zrežirano. Da se ljudi čim bolj prestraši in nadzira. Več zrežiranih lažnih krst in skafandrov v posnetku, bolj so ljudje histerični in resno verjamejo posnetku.

Resnica376, 30.10.2021 ob 10:42

Nekdo mi je povedal, kako se v resnici poroča s tv, ki dela tam – vse zrežirano. Da se ljudi čim bolj prestraši in nadzira. Več zrežiranih lažnih krst in skafandrov v posnetku, bolj so ljudje histerični in resno verjamejo posnetku.

Nekateri to vemo že od začetka koronskega genocida.

Ti si pa za hece,ane.

Ti si pa za hece,ane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close