Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smo res tako razdvojeni Slovenci?

Smo res tako razdvojeni Slovenci?

Ko berem kdaj na netu kake komentarje imam občutek, da sta v Slo dva pola: antivakserji zmerjajo in žalijo vse, ki so se cepili, da so janšisti in podobno. Potem drug tabor zmerja druge z levičarji.

Ampak v reali pa se mi zdi, da je stvar povsem drugačna. Daleč od tega, da bi bili vsi janšisti cepljeni, veliko janšistev je antivakserjev in obratno. Dosti levičarjev je cepljenih.

Ampak velika večina mojih znancev je alergična na vseh politike, desne, leve in večina je cepljenih. Pa večina cepljenih niti pod razno ne bi volilo Janšata, niti nobenega drugega bivšega komunista.

So na netu res samo pretežno levi in desni obsedenci? V reali se mi zdi, da nas je večina takih, ki imamo poln kufer ta levih, ta desnih, ta črnih, ta belih, ta rdečih…

Kake obsedence med fb prijatelji sem pa kar blokirala pa naj so bili ta levi ali pa oni bivši komunisti, ki sedaj hodijo v cerkev.

Plačani troli , boti ljudje s prodano dušo in gnusno osebnostjo ter brez zavedanja so tisti, ki počnejo to, da se kaže, kot da sta dva velika polja nasprotnikov. Pišejo vsak dan, dan za dnem z različnimi niki na mnogih straneh in pihajo v en rog.

Divide and rule

Večinoma smo alergični na politike in njihove manipulacije. Tudi meni se obrača od teh umetno ustvarjanih delitev.

Politiki želijo, da so ljudje skregani med sabo in razdvojeni, medtem se oni smejejo in špilajo povsem drugačno igro.

maj saj to že vrabci na strehah čivkajo. Preoblečeni komunisti in desničarji. Lahko vam povem, da ta naš sistem veze nima z demokracijo.

Odgovor na objavo uporabnika
se mi ne zdi, 29.10.2021 ob 18:05

Ko berem kdaj na netu kake komentarje imam občutek, da sta v Slo dva pola: antivakserji zmerjajo in žalijo vse, ki so se cepili, da so janšisti in podobno. Potem drug tabor zmerja druge z levičarji.

Ampak v reali pa se mi zdi, da je stvar povsem drugačna. Daleč od tega, da bi bili vsi janšisti cepljeni, veliko janšistev je antivakserjev in obratno. Dosti levičarjev je cepljenih.

Ampak velika večina mojih znancev je alergična na vseh politike, desne, leve in večina je cepljenih. Pa večina cepljenih niti pod razno ne bi volilo Janšata, niti nobenega drugega bivšega komunista.

So na netu res samo pretežno levi in desni obsedenci? V reali se mi zdi, da nas je večina takih, ki imamo poln kufer ta levih, ta desnih, ta črnih, ta belih, ta rdečih…

Kake obsedence med fb prijatelji sem pa kar blokirala pa naj so bili ta levi ali pa oni bivši komunisti, ki sedaj hodijo v cerkev.

To je res. Res žalostno je pa to, da množice padajo na to – kar daje misliti, da si kaj drugega niti ne zaslužijo – oz. posledično – zaslužimo.

Očitno smo material za absolutiste – prave in priznavajoče ali pa preoblečene v demokratično preobleko. Sicer sem pa že pisal o slovenski tribalistični (plemenski) miselnosti, ki to podpihuje.

Na pol sepŕebkakoxstw sploh prešla ĺuvķe bŕmz fala trojnic avrocesr, natrpani. Zaradi enega pipe, imam težave đ²1.organiso ràķobcam azlični nrñda; kerIbßtañenap8šè,Tako je. Ìbsta!

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 30.10.2021 ob 00:54

Politiki želijo, da so ljudje skregani med sabo in razdvojeni, medtem se oni smejejo in špilajo povsem drugačno igro.

Da, Prdju, di mi kasno, je taka, kužka, sama fasada srece, prif. .je je  now. Mnm ?

Problem mainstream medijev je, da se za njih Slovenija konča na ljubljanskem avtocestnem obroču, medtem ko se dejansko tam Slovenija šele začne.

Tako, da so tisto kar nam servirajo kot “razdeljenost” Slovenije in Slovencev, dejansko le interne ljubljanske zdrahe – na ulici, v javnih ustanovah, po ministrstvih, osebne zamere med posamezniki, med lokalnimi klani.

Prava Slovenija so mesta, trgi, vasi, gore, hribi, gozdovi, morje, ravnica, šole, bolnišnice, zdravstveni domovi, podjetja, ki razvijajo, izvažajo, tekmujejo na svetovnih trgih in ljudje, ki delajo v njih, življenja, ki jih živijo. To dragi moji, je prava Slovenija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close