Koliko kalorij ima kava z mlekom
Jutro,
torej koliko kalorij ima srednja skodelica (mislim polovično od čaja) turška kava z mlekom in sladkorjem (srednje veliko) in
koliko kalorij ima globoki krožnik mlečnega gresa, nesladkan, pikico posoljen??
Dajte mi prosim svetovat kje, kako bi si to lahko računala?
Hvala in lep dan…sonček prihaja…
ANR, iskanje dela čudeže:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:doavHUiQfaIJ:med.over.net/forum5/read.php{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3F34,1391056+zdrob+kalorije&cd=2&hl=sl&ct=clnk&gl=si
Če gledaš na kalorije potem verjetno hujšaš. Potem ne glej le na kalorije ampak tudi na to kaj ješ ne glede na kalorije. Bel kruh nikakor ni zdrava prehrana. Menjaj ga za polnozrnatega pa čeprav je razlika v kalorijah zanemarljiva.[/quote]
Se popolnoma strinjam, ampak me samo zanima.
Rekla sem pač, da bom sedaj par dni pisala, kolikšen imam dnevni vnos kalorij, ker se mi sanja ne, koliko pojem. Rada bi šla dol 5 kg, ampak nikakor ne gredo, danes imam recimo pol kg več kot včeraj, pa imam občutek, da malo jem….pa sem rekla, dajmo si pisat….
Belega kruha ne jem, sploh ne jem kruha že par mesecev, ker ni neke potrebe…edino sladko me zanese…
Dajte mi prosim povedat kako bi izračunala koliko kcal ima krožnik pšeničnega zdroba…
Si izmerim mleko, in potem še stehtam zdrob (100 g ima 350 kcal) in to bo to??
Za začetek je štetje kalorij, poleg seveda zdrave prehrane seveda kar nekako obvezno. Zakaj? Ker sem začela malo preštevati, sem se zavedla, da sem jih včasih pojedla 3000 ali celo več. Če pa želim shujšati, so mi pa svetovali (zdravnik) naj se držim nekje pri 1200 glede na mojo postavo. In to drži, pol kg na teden…
Seveda je treba jesti zdravo prehrano, z nizkim glikemičnim indeksom, 5x na dan….
In če ješ tako, čeprav veliko manj, res nisi lačen. Je pa treba v glavi dobiti tisti klik, da se lahko upreš skušnjavam, vonjavam…
Forum je zaprt za komentiranje.