Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljudje?

Ljudje?

Vi resno verjamete v obstoj virusa?

Kdo ga je dokazal?

Dejte mi en dokaz da virus obstaja prosim vas

Kokr jz vem ni nihce izoliral virusa, sklepajo pa po prititelesih za katere vemo da se da manipulirat….

No, ce en objavi uradni obstoj virusa se pogovarjamo…. v nasprotnem se pa vprasajte kaj za vraga delate ljduje bozji???!!!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Info125, 29.10.2021 ob 02:22

Vi resno verjamete v obstoj virusa?

Kdo ga je dokazal?

Dejte mi en dokaz da virus obstaja prosim vas

Kokr jz vem ni nihce izoliral virusa, sklepajo pa po prititelesih za katere vemo da se da manipulirat….

No, ce en objavi uradni obstoj virusa se pogovarjamo…. v nasprotnem se pa vprasajte kaj za vraga delate ljduje bozji???!!!!!!

Tam nekje so rekl da so ga dokazal in pokazal in mi jim naj verjamemo saj kao ne znamo preverit sami ker nismo stroka.

Toj tko kao kot da od Boga lahko samo fajmuštr razlaga. Vsi majo neke veze, vsi so nekj vidl pa dokazal, pa vsi naj bi se jim klanjal pa vsi jim nekaj plačeval ampak nikoli mi nismo tisti kao ki lahko kaj govorimo o čemer koli.

Seveda je vse skupaj natega ti se sam drž svoje zdrave pameti in budnega duha.

Ne , nikjer niso trdili da so ga nasli….  nikjer ni clanka o dokazu virusa….

So “dokazi” o antitelesih

Antitelesa HIV pravijo da si bolan,  antitelesa drugih virusov pa kao da si prebolel…. kdo koga farba tukaj?

Odgovor na objavo uporabnika
Info125, 29.10.2021 ob 02:51

Ne , nikjer niso trdili da so ga nasli….  nikjer ni clanka o dokazu virusa….

So “dokazi” o antitelesih

Antitelesa HIV pravijo da si bolan,  antitelesa drugih virusov pa kao da si prebolel…. kdo koga farba tukaj?

Nism reku da je kje dokaz, samo da pravjo da je.

Ko pravi? Ma tud to ne vem več in me ne zanima.

The history of virology – the scientific study of viruses and the infections they cause – began in the closing years of the 19th century. Although Louis Pasteur and Edward Jenner developed the first vaccines to protect against viral infections, they did not know that viruses existed. The first evidence of the existence of viruses came from experiments with filters that had pores small enough to retain bacteria. In 1892, Dmitri Ivanovsky used one of these filters to show that sap from a diseased tobacco plant remained infectious to healthy tobacco plants despite having been filtered. Martinus Beijerinck called the filtered, infectious substance a “virus” and this discovery is considered to be the beginning of virology.

The subsequent discovery and partial characterization of bacteriophages by Frederick Twort and Félix d’Herelle further catalyzed the field, and by the early 20th century many viruses had been discovered. In 1926, Thomas Milton Rivers defined viruses as obligate parasites. Viruses were demonstrated to be particles, rather than a fluid, by Wendell Meredith Stanley, and the invention of the electron microscope in 1931 allowed their complex structures to be visualised.

Iz: https://en.m.wikipedia.org/wiki/History_of_virology

. https://youtu.be/CzINu5Sup6Y

Virus je. Vem ker sem videla in dozivela od blizu. Me nihce ne preprica v nasprotno. Kaj je ta virus in kako je nastal je pa druga pesem. V uradno verzijo ne verjamem (naravno prisel od netopirja)

Vecina ga preboli brez vecjih tezav, zal pa manjsina nastrada in tudi kdo , ki je tebi drag je lahko med njimi. Treba se je pazit kolikor je mozno, vcasih ga kljub temu lahko fases. Ni lih prijetno, saj nobena bolezen ni prijetna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close