Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Testiranje otrok – kako je zdaj s tem

Testiranje otrok – kako je zdaj s tem

Če ne bi poslušala radia v avtu, ne bi slišala… pa še to nisem prepričana, če sem prav slišala…

Je res, da se s ponedeljkom morajo testirati vsi otroci od 1. razreda dalje?

Ker mojemu otroku ( 7) je zdravniško prepovedano – piše na izvidu – da je prepovedana vsaka manipulacija v nosu zaradi hudih krvavitev iz nosa.

starši, ki bodo dovolili testiranje ali cepljenje otrok, so zame morilci!

če se že zaradi sebe ne uprete, se dajte borit vsaj za svoje otroke!

No… mojemu otroku poriniti palčko v nos je nemogoče, ker so mu že žgali žile v nosu in to ga je močno bolelo. Ne pusti nikomur niti, da bi se dotaknil nosa.

2x ga je zdravnik okrog prinesel, pa mu takrat scvrl žile v nosu, sedaj ne zaupa več nikomur.

Kot drugo – podpiram testiranje, oziroma zaščitne ukrepe, vendar bi lepo prosila, da se zapre javno življenje do nadaljnjega.

Ja, tako je. tudi jaz sem tako slišala, v lekarni dobiš zastonj teste in ga testiraš. V Avstriji, Italiji, Nemčiji… delajo to že od lani in sicer v šolah, ne prostovoljno kot pri nas doma, ko nihče ne preverja, pa teče zadeva normalno. Samo balkanci tulijo, kako to delajo “morilci otrok”… Potem boste pa jamrali, kako to, da se pri nas šole zapirajo, na zahodu pa ostajajo odprte! Le zakaj? Vsi imajo maske, testiranje v šoli, ob 12.00 pa domov, nobenega podaljšanega in kosila v šoli. ZATO tam ne zapirajo, pri nas pa!

Če imaš od zdravnika potrdilo, boš pač izjema. Povej v šoli, da ne testiraš in bo. Ali pa vprašaš za teste, kjer greš s palčko po sluznici ust.

Ja, ja, vsak drugi bo zdaj imel težave z nosom in žganjem žil in ne vem, kaj še.

Če so težave, zaprosiš za ustni test. Popolnoma podpiram testiranje, pa ne tako samo na papirju, ko tri četrt staršev sploh ne bo testiralo otrok. Imam dva šoloobvezna otroka in palčka v nos ni nobena groza. A vzgajamo mimoze, ali kako? Nočejo k zobarju na pregled, nočejo si dati palčke v nos, nočejo nič. Kaj pa, če pride bolezen in bo pač treba še marsikaj drugega, ne samo malo po nosu zaščegetat?

Mogoče nisi poskusila žganja žil v nosu?

Vprašaj koga kako to izgleda. Uporabi se namreč elektrika in svinjsko boli.

To, da otrok ne zaupa več je normalno.

Odgovor na objavo uporabnika
Grom in strela575, 28.10.2021 ob 22:53

Mogoče nisi poskusila žganja žil v nosu?

Vprašaj koga kako to izgleda. Uporabi se namreč elektrika in svinjsko boli.

To, da otrok ne zaupa več je normalno.

Kot rečeno. Če so težave, zaprosiš za ustni test.

Vsakič, ko si sam nekaj šari po nosu – se mu vlije kri tako močno, da smo že bili na urgenci. Hoteli so nas poslati z rešilcem v Ljubljano. Torej ljudje, ki nimate pojma lepo prosim za obvoz teme

meni so l. 2009 zgali zile zaradi krvavitev iz nosu… takrat se ni bilo nobene korone… me pa zanima ali lohka dobim s temi izvidi v kartonu, da se ne snem testirat?

Ti piše, da je prepovedana vsaka manipulacija v nosu.

Tega se lahko držiš. Odvisno tudi koliko si stara ali star.

Mislim, da ti testov za odvzem iz ust ne dajo, ker nikomur ni mar.

Če si vlada lahko privošči tako nagravžne namerne kao napake, potem si lahko tudi vi izmislite, da ste otroka testirali.

Vlada načrtno prekužuje populacijo.

Stirinito, 28.10.2021 ob 22:37

No… mojemu otroku poriniti palčko v nos je nemogoče, ker so mu že žgali žile v nosu in to ga je močno bolelo. Ne pusti nikomur niti, da bi se dotaknil nosa.

2x ga je zdravnik okrog prinesel, pa mu takrat scvrl žile v nosu, sedaj ne zaupa več nikomur.

Kot drugo – podpiram testiranje, oziroma zaščitne ukrepe, vendar bi lepo prosila, da se zapre javno življenje do nadaljnjega.

To lahko naredi sam.

jaz ti povem, 28.10.2021 ob 22:26

starši, ki bodo dovolili testiranje ali cepljenje otrok, so zame morilci!

če se že zaradi sebe ne uprete, se dajte borit vsaj za svoje otroke!

Taksni starsi, ki se pozvizgajo na vse ukrepe so potencialni morilci. Zaradi njih (lahko) kdo zboli, okuzi starejso osebo, ki umre.

Daj, ljudje, nehajte pisati in govoriti bedarije. Taksna malenkost, kot je testiranje, vam prinasa travmo in delate celi cirkus.

Dajte podpirat se testiranje cepljenih, boste videli ksko skokovito bodo sle stevilke v luft.. no to bodo videli le tisti, ki bodo priredili stevilke v manj, saj cepivo pac ne sme biti razkrito.

Zanimivo kako so za okuzbe krivi otroci in necepljeni.. a prosto setajoci cepljeni nikdar. Ccccc

Zartrose izven profila, 29.10.2021 ob 07:50

Dajte podpirat se testiranje cepljenih, boste videli ksko skokovito bodo sle stevilke v luft.. no to bodo videli le tisti, ki bodo priredili stevilke v manj, saj cepivo pac ne sme biti razkrito.

Zanimivo kako so za okuzbe krivi otroci in necepljeni.. a prosto setajoci cepljeni nikdar. Ccccc

Glej, nabijaj kolikor hočeš, še vedno pa to ne spremeni dejstva, da če lahko cepljeni prosto hodijo naokoli brez da bi vedeli, da so okuženi, potem je to to. Potem lahko vse pustimo odprto, ker večini cepljenih itak ni nič, še opazijo ne okužbe. Če ste necepljeni zaradi tega kaj bolj ogroženi? Ja, se pa cepite, pa ne boste toliko. Razni fašistoidni robiji, pa ti tudi, tulite, da je vse nateg, torej kaj se sedaj obremenjujete, če cepljeni okuženi hodijo naokoli. Saj je vse samo nateg, kaj paničarite? Saj tudi necepljeni hodijo naokoli s ponarejenimi potrdili, okuženi, brez mask, brez distance…torej kaj se že sekirate?

Cepi se in preidi na drugo stran. Nedotakljivosti.

Najprej naj se uvede obvezno testiranje cepljenih (poglej Islandijo 89 %cepljenih pa je sedaj cela štala) potem pa se naj spravijo na uboge otroke.Jaz niti pod razno ne bom dovolil,da mojemu otroku potiskajo v nos z bog ve čim napackano palčko.

alien678, 08.11.2021 ob 17:47

Najprej naj se uvede obvezno testiranje cepljenih (poglej Islandijo 89 %cepljenih pa je sedaj cela štala) potem pa se naj spravijo na uboge otroke.Jaz niti pod razno ne bom dovolil,da mojemu otroku potiskajo v nos z bog ve čim napackano palčko.

Pol naše šole je bilo v karanteni. Nečakinja prinesla virus domov in okužila celo družino. V njenem razredu (2.razred) od 23 otrok na koncu pozitivnih 16 (dva že prej prebolela, nekaj odstotnih). Podobno v ostalih razredih, sploh pri teh, ki niso imeli mask – več kot pol otrok v razredu se je okužilo. Višji razredi so jo bolje odnesli. In ti si drzneš pisati, da ne dovoliš testiranja otroka?!? Šolaj ga doma potem!

Testirajte se cepljeni ste trenutno največji prenašalci virusa.

alien678, 09.11.2021 ob 08:17

Testirajte se cepljeni ste trenutno največji prenašalci virusa.

In otroci! Torej dajmo testirati vse. Čeprav pri cepljenih testi niso tako zanesljivi, pa vseeno. V moji okolici se vsi testirajo, pa so cepljeni. Zakaj hudiča bi bili otroci izjema? Saj so ravno oni tisti, ki prenašajo okužbe večinoma brez da bi imeli kakšne posebne znake. Pa necepljeni nehajte ponarejati potrdila in se zares testirajte!

Pa še to – pri nas so največji prenašalci vrtčevski otroci in šolarji.

Se strinjam. Vsak, ki bo to dopustil, je morilec.

Ker dobro vemo čemu se sploh izvaja ta teror nad ljudmi.

Tudi če bi hotel, ne more, ker nimamo testov. V lekarni jih nimajo, nimam kje dobit.

Nič novega, ko so uvedli testiranje za ta velike osnovnošolce in srednješolce so imele lekarne celo čakalne vrste.

Vlada nekaj sprejme, noben ne preverja če je to izvedljivo izpeljat. Folk se pa potem hebe.

To je tako za maske kot testiranja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close